Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Mindozas

Mindozas

Parašyta 14 vasario 2018 - 09:30

Sveiki, siulau lengva uzdarbi is krytovaliutu. Jum tereikia kas 15 min ar karta dienoje jas pasimti. Darbas panasus i bux bet realiai jis lengvesnis ir galbut pelningesnis jei krytovaliutos kils toliau. Nors uzdarbis kolkas nemilijoninis, bet investicija ateiciai jei prognozes pasitvirtins kad bitcoin brangs iki 2020 dar stipriau. Taigi mano siulomi puslapiai:

 

1. Jus butinai turite tureti coinpot pinigine.

 

https://coinpot.co - tai kryptovaliutu pinigine i kuria automatiskai sueina visas jusu uzdarbis is mano toliau siulomu puslapiu. Si pinige priima bitcoin, bitcoincash, dogecoin, litcoin ir dashcoin. Yra galimybe sias valiutas tarpusavyje keisti i jum labiausiai tinkancia ar patinkancia valiuta ir taip greiciau pasiekti uzdarbi kuri galite persivesti i savo naudojama pinigine. Si minigine taip unikali tuom kad leidzia kasti sias valiutas ir uzdarbis uz kasima jus gaunate i coint pot kas 5 minutes.

 

http://bonusbitcoin....9E2A8D80</span> - tai puslapis kuris kas 15 min duoda jum nemokamus satoshius. Jei nusistatote pastovu gaunamu satoshiu kieki tai gaunate 16-28 ar 30.

Jei atsitiktini raso, kad yra galimybe gauti iki 5000 satoshiu. Is patirties sakau, kad pastovus labiau ir greiciau kaupias. Kas 15 min paimti satoshiai akimirksniu atsiduria jusu coinpot pinigineje. Viskas vyksta labai greit kas 15 min jus patvirtinate kad nesate robotas ir pasiemat savo satoshius. 

 

http://bitfun.co/?re...DDAC1DE7</span> - Siame puslapyje jus galite zaisti zaidimus arba nieko neveikti cia satoshius galite pasimti kas minimum kas 3 min arba tada kada jus norite. Pricipas tas pats patvirtinate kad nesate robotas ir pasiemate satoshius. Jie akimirksiu atsiduria jusu coinpot pinigineje 

 

http://moonb.ch/?ref=1C64FA17FA6B - sis puspalpis jums duoda bitcoincash. Pricipas taip kaip ir visuose patvirtinate kad nesate robotas ir pasiemate. Cia svarbu kad i diena paimtumete bent karta, nes su kiekviena diena jusu lojalumo procentas kyla. Pima tai 1% dvi tai 2% ir t.t Sis lojalumo bonusas jusu uzdarbi dienos pakelia tiek procentu kiek dienu nepraleidote. Uzdarbis akimirksniu i coinpot pinigine. Gave bitcoincash jus galite versti i kitas cryptovaliutas. 

 

http://moonliteco.in/?ref=54ae232e962e - vienas prie vieno kaip 4 tik valiuta litcoinas.

6 http://moondoge.co.in/?ref=27012787b44f - lygiai tas pats tik valiuta dogecoin.

http://moondash.co.i...ef=367FD2292FD3 - valiuta dashcoin

http://moonbit.co.in/?ref=acc12480223d - valita bitcoin

 

Taigi rinkdami sias ivarias valiutas jus galite konvertuoti i viena ir taip didinti greitesnes ismokas. Siuo metu coinpot ivardijama kaip numeris vienas. Ismoka tvarkingai ir greitai. As asmeniskai ismokas imu i coinbase arba xapo. Kvieciu prisijungiti ir sekmes darbuose :)

 

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas