Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Lizingas ar paskola


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

#1 trudeckis

trudeckis

Parašyta 17 rugsėjo 2018 - 03:54

Kilo toks klausimas -  kada žmonės ima paskolą, o kada lizingą? Nes lizingas akivaizdžiai pigesnis, bet kaip suprantu ir sąlygos ne tokios lanksčios. Aš dabar sakykim noriu pirktis naudotą automobilį, ar geriau imt paskolą ir pirkti lizingu?


  • 0

#2 POlinas

POlinas

Parašyta 19 rugsėjo 2018 - 01:17

Lizingas, kaip ir tikslinė paskola pvz. Paskola būstui, paskola būsto remontui, paskola automobiliau, verslui ir panašiai, bus visuomet pigesnė nei, kad paprasta paskola. Bankai jaučiasi ramiau, kai jie žino kam tau reikia pinigų, todėl tai ir būna pigiau, nei kad paskola be paskirties.


  • 0

#3 golf6

golf6

Parašyta 23 rugsėjo 2018 - 10:40

as irgi uz tai


  • 0

logo777.png


#4 trunks

trunks

Parašyta 02 spalio 2018 - 02:41

Na lizingą imti pigiau, bet yra ir daugiau niuansų. Pvz. kol neišsimoki už prekę, tol ji priklauso bankui. Kartais labiau apsimoka imti vartojimo paskolą per P2P platformos. Čia tokios platformos, kur žmonės vieni kitiems suteikia paskolas, jeigu domina gali pasidairyt čia https://www.paskoluk...ojamoji-paskola. Be paskolų klubo dar yra kelios P2P skolinimo platformos Lietuvoje - finbee bei savy. Ten gauni pinigus ir gali daryt su jais ką nori, aišku tik laiku juos poto grąžink. Kas liečia naudoto automobilio pirkimą - patarčiau imti paskolą. O jeigu norėtum pirkt naują mašiną, tada imt geriau būtų lizingą.


  • 0

#5 golf6

golf6

Parašyta 02 spalio 2018 - 04:52

Liiznga sen gavaiu kokos prisiniuhinau dar zoles ir haso parkiau , blyn uveze gerai ia istikro rebetos gyventi


  • 0

logo777.png


#6 asgerasdede

asgerasdede
  • Lytis:Vyras
  • VietaSakiai

Parašyta 04 spalio 2018 - 08:56

golf6, gal tu nebevartok tu narkotiku. Nes cia susirenka zmones pakalbet apie rimta internetini uzdarbi, ar tu isvis jauti ka rasai? 


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas