Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Klausimas del paskolos imimo


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4

#1 trudeckis

trudeckis

Parašyta 22 spalio 2018 - 01:57

Jeigu man reik paskolos kokių 3-4 tūkst. eurų, kur patartumėt kreiptis? Ar į banką ar yra kokie greitieji kreditai kur normalios sąlygos?


  • 0

#2 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 24 spalio 2018 - 04:11

Greituosiuose kredituose normalių salygų arba kitaip tariant geresnių sąlygų nei pagrindiniuose bankuose praktiškai nebūna. Nors ir teigia jie ten, kad siūlo mažesnes palūkanas, tačiau dažniausiai ten dar būna visokie kas mėnesiniai administravimo ir kiti mokesčiai. Reikia labai skaičiuotis ir lyginti, kas gaunasi galutinėje sumoje, tačiau aš visgi siūlyčiau rinktis standartinio banko išduodamas vartojimo (o dar geriau vartojimo su konkrečiu tikslu) paskolas. Beto reikia nepamirši, kad naudojantis greitaisiais kreditai kenčia tavo patikimumo kaip asmens, reitingas, o naudojantis standartiniais bankais, jis kaip tik kyla :)


  • 1

#3 POlinas

POlinas

Parašyta 25 spalio 2018 - 03:27

Dar reikia nepamiršti, kad neužtenka nueiti tik į kažkurį vieną banką su paskolos paraiška. Reikia praeiti visus pagrindinius bankus, palyginti pasiūlymus, pasiderėti dėl geresnių sąlygų. Neseniai pačiam teko imti kreditą tai man  geriausias sąlygas pasiūlė Citadele bankas :)


  • 0

#4 trunks

trunks

Parašyta 29 spalio 2018 - 12:05

Dėl skolinimosi iš greitųjų kreditų pritariu Justinui, ten dažniausiai jeigu pasiūlymas ir atrodo geresnis, bus visokie paslėpti mokesčiai. Žodžiu patarčiau kreiptis arba į banką, arba imt paskola iš tarpusavio skolinimosi platformų. Yra paskolų klubas (https://www.paskoluklubas.lt/paskolos), čia didžiausią apyvartą turinti platformą, kitos - Savy, Finbee. Paskolų klube gali pasiskolinti nuo 6 proc. palūkanų. Aišku jeigu turi ne A kreditingumą, procentai didės. Taip pat didėjant imamai sumai procentai taip pat didėja. Jeigu nori kad kreditą suteiktų kuo greičiau, tada reikėtų pačiam pasirinkti didesnes palūkanas, taip žmonės greičiau sufinansuos tau paskolą.


  • 0

#5 trunks

trunks

Parašyta 30 spalio 2018 - 12:02

Aš pats vieną kartą ėmiau kreditą iš greitųjų kreditų (https://www.paskoliu...olos-internetu/), tai sąlygos visai mane tenkino. Esu ėmęs 3000 Eur metams, tai kainavo kreditas man 4050 Eur arba 357 Eur/mėn, dar tuo metu buvo nuolaida tai mokėjau 337 Eur/mėn. Šiaip kaip ir Justinas minėjo, imant iš greitųjų kreditų prastėja tavo reitingas, tai turėk omeny tai jeigu kažkada planuosi imti tarkim būsto paskolą. Per greituosius kreditus rekomenduoju imti, kai tau reikia paskolos staigia. Ten nuo paraiškos užpildymo realiai praeina 5 min ir tu jau turi pinigus. Per P2P platformas jeigu imtum paskolą, tai reiktų laukti, kol tau žmonės sufinansuos paskolą, tai gali užtrukti kelias dienas ar savaitę.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas