Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Forumas uždarbis internetu"

darbas namie darbas internete ptc taškai ppi

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 7

#1 Sarunas112

Sarunas112
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 01 lapkričio 2018 - 05:59

Sveiki,

Noriu jums pristatyti savo tinklapį.

Tai nėra labai stebuklingas ar su kosminiu srautu puslapis, tačiau aš asmeniškai žinau nemažai būdų kaip galima užsidirbti internete.

Darbu internete jau domiuosi nuo 2012m. todėl iki šiandien dienos sukaupias jau nemaža patirti.

Sukurdamas šią svetainę, noriu su jumis pasidalinti uždarbiu internete, kaip galima užsidirbti naršant internete ar minimaliai Įnvestuojant laiko.

Jai sudominau prašau apsilankyti svetainėje: https://uzdarbioforumas.lt

Dalyvaukite diskusijoje jai kas neaišku ir aš jums atsakysiu į jūsų rūpimus klausimus.

Taip pat forume yra galimybė užsidirbti pinigų rašant postus.

  • 1 taškas 0,001$
  • Minimalus išmokėjimas yra 100 taškų.
  • Išmoka į paypal, perfectmoney, payeer
  • Vienas postas 1 taškas!
  • Nauja tema 2 taškai!
  • Apklausa 3 taškai
  • Registracija 5 taškai
  • Kiekvieną dieną prisijungiat gaunami taškai.

Kiekvienas gali pasirinkti kur dažniausiai lankosi ir koks būdas jam geriausias!

Taigi yra 3 būdai kurios aš jums siūlau:

Negana to svetainė labai pakeista ir daug atnaujinta visokių dalykų ir pridėta visokių būtinų ir žaismingų modifikacijų pavizdžiui medaliai, taškų sistemą, pinigų grininimas, paprastesnis ir suprantamesnis forumas, naujų forumų apie laisvalaikį sukurta, pakvietimų sistemos, reputacijos, išverstos modifikacijos į Lietuvių kalbą ir t.t. 

Maloniai kviečiu prisijungti ir tapti sėkmingų uždarbiautojų! Laukiu jūsų visu.


  • 0

Uždarbis internete forumas - https://uzdarbisinternete.lt/ laukiami visi nauji nariai kurie turi pasidalinti naujais uždarbiais internete!!!


#2 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 13 lapkričio 2018 - 11:54

Na kaip mums- uždarbiautojams internete galėtum kiek ir kitaip pristatyti savo svetainę, nes kažkoks taškų rinkimas ir uždarbiavimas joje tokiu būdu yra tikrai ne esminis svetainės dalykas, o tik kaip mažas priedas, paskata populiarinti savo svetainę jos vidiniams nariams. Kaip matau svetainė yra skirta burti uždarbiautojus internete ir leisti jiems realizuoti save- panašiai kaip ir Edarbas.net. Nežinau ant kiek esi patyręs uždarbiautojas ir kaip suvoki dabar vyraujančias tendencijas uždarbio internete pasaulyje, tačiau mano manymu taip skubotai ir pats vienas kurdamas tokio tipo portalą renkiesi labai pavojingą ir abejotinos sėkmės kelią. Taip sakau, nes žinau kokie dabar atėjo keisti laikai. Žmonių beveik nebedomina uždarbis internetu nors žinant šiandieninės visuomenės pinigų poreikį, atrodo turėtų būti priešingai.. Įsitikinsi tuo pats ir gana greitai :)

 

Bet bet kuriuo atveju labai džiaugiuosi tavo pačio kaip uždarbiautojo internete trykštančiu entuziazmu ir linkiu, kad jis neišblėstų bei padėtų tau vystyti savo projektą ir prisidėti prie žmonių švietimo apie galimybes uždirbti pinigų internetu. Pradžioje, norint pamėginti užvesti tokios svetainės variklį siūlyčiau pradėti burti dar nepatyrusius ir uždarbio internetu duonos neragavusius asmenis. Geriausia tai būtų padaryti dominant žmones iš savo asmeninio ar artimos aplinkos rato. Turėk daug kantrybės apmokant žmones ir pasistenk juos kažkuo motyvuoti

 

Kas liečia pačią svetainę, tai kaip minėjau mano nuomonę per daug skubotai viską darai. Net domeno nenusipirkai normalaus, kas yra privaloma kiekvienam rimtus iššūkius sau keliančiam projektui. Kad labiau sudomintum žmones padaryk svetainėje gerai matomą ir viešai prieinamą tavo asmeninių pasiekimų uždarbiaujant internete įrodymų skyrelį, ten talpink aiškius išmokų įrodymus, kad visi matytų. Turinio valdymo sistema pasirinkta gana funkcionali, tad neskubėk pridiegti daug funkcijų, kai nėra net kas jomis naudojasi. Linkiu didelės kantrybės, nes tau jos prireiks :)


  • 1

#3 Sarunas112

Sarunas112
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 14 lapkričio 2018 - 02:46

Aciu labai. Labai ifomus pastebejimai kurie priverte susimastyti apie keikurios dalikus. As uzdarbiauju jau gana senai kaip dar vienas is pormuju ikuriau uzdarbio svetaine kuria paskui pardaviau o laikui begant atsirado ir edarbas portalas. Apie darba internete zinau truputi jau daugiau nei naujas zmogutis. Labai getu ideju daviai del svetaines, tad su laiku kaip sakiai neskubant viska igyvendinsiu.
  • 0

Uždarbis internete forumas - https://uzdarbisinternete.lt/ laukiami visi nauji nariai kurie turi pasidalinti naujais uždarbiais internete!!!


#4 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 18 lapkričio 2018 - 11:26

Vis ruošiausi, ruošiausi išsakyti savo pastebėjimus dėl tavo svetainės, bet kol prisiruošiau, žiūriu, kad senieji pastebėjimai jau nuplaukia, nes iš portalo idėjos sugalvojai daryti diskusijų forumą tokį, kaip Edarbas.net. Na mano nuomone sukdamas tokiu keliu darai dar didesnę klaidą nei, kad prieš tai. Taip sakau, nes diskusijų forumų epocha praktiškai išnyko, o ką jau kalbėti dar apie diskusijas tokia sąlyginai siaura tematika, kaip uždarbis internete ir panašiai.... Pats Edarbas.net yra mano akimis vos gyvas. Šis forumas turi labai gilią praeitį, didelį patikimumą, daugybę savyje sukauptos informacijos ir šimtus narių, ir tik dėl to čia vis dar ir norisi užsukti padiskutuoti ar paskaitinėti. O ką reiktų veikti pvz tavo sukurtume šviežiame forume aš neįsivaizduoju. Nematau jokio tikslo eiti diskutuoti apie tą patį per dvi skirtingas vietas, manau to tikslo nematys ir daugelis kitų. Manau Lietuvoje yra per mažai uždarbiautojų, kad jiems reikėtų kelių skirtingų diskusijų forumų ta pačia tematika, tad manau, kad tavo toks projektas bus pasmerktas nesėkmei. Siūlyčiau grįžti prie pirminės idėjos- prie nedidelio portalo koncepsijos, kur svetainėje galėtum paprasčiau viską pateikti naujokams ir juos verbuoti užsiimti štai tokiu amatu. Diskusijų forumai iš esmės yra skirti jau patyrusiems uždarbiautojams,o kokiu tikslu (vėl pasikartosiu) tiems patyrusiems uždabiautojams eiti ir diskutuoti į naują ir tokią pačią vietą kaip tarkim Edarbas.net ar uzdarbis.lt, aš nežinau, nes pačių uždarbiautojų nuo to juk nepadaugėja. Tokia mano nuomonė :)


  • 0

#5 Sarunas112

Sarunas112
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 19 lapkričio 2018 - 02:55

betternix - ačiū už nuomonę.

paklaidžiojes internete ir paklausias kitu nuomones taip pat vieno žmogelio kartu su supergames.lt narių nusprendėme daryti forumą nes tokiai tematikai ir reikia pagrinde forumo o ne kažkokios tai phpfusion valdymo sistemos, nes pagrinde naudojamas tik forumas. Taip pradžia jau yra o paskui bus viskas tobulinama ir tobulinama kol bus pasiekta rezultatų.
Aš nesitikiu per vieną dieną sulaukti tukstančių nariu naujų, tačiau!
Prieš ~ 4 metus kaip turėjau svetainę su uždarbiu internete, ir taip pat su fusion sistema. Metus laiko buvo nekas, tačiau kaip pakeičiau varikliuką svetainės pradėjo rinktis iškarto rimtesnio vartotojai Verdiktas toks kad naudosiu forumą ir nekeisiu jau TVS. Tai nariai man patare, o ne aš taip sugalvojau. O aš visada ne tik klausausi nuomones, tačiau ir išgirstu, ko žmonės nori! Tą stengiuosi ir duoti jiems ;)
  • 0

Uždarbis internete forumas - https://uzdarbisinternete.lt/ laukiami visi nauji nariai kurie turi pasidalinti naujais uždarbiais internete!!!


#6 catas

catas
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 19 lapkričio 2018 - 04:06

Ištikro tai sveikintinas poelgis, kad aplamai kažko imiesi ir bent jau nori prisidėti prie uždarbio internete Lietuvoje gaivinimo, bet nors ir nenoriu būti blogio pranašas, bet mąstau panašiai, kaip ir kiri. T. Y nežinau, kokiais būdais žadi priversti žmones eiti diskutuoti į tokį tuščią forumą. :) Kas liečia uždarbio internete svetaines, tai aš Lietuvoje pasigendu tiesiog normalios svetainės su patrauklia grafine sąsaja ir nuolat atnaujinama informacija iš uždarbio internete industrijos.. :) tarkime, kad ir kaip vieni mano mėgstamiausių- technologijos.lt, 98.lt, Krepsinis.net ir panašiai. Norėtųsi, kad Lietuvoje būtų panašaus tipo portalas tik ten būtų keliamos naujienos ir informacija uždarbio internete tematika.


  • 1

#7 Sarunas112

Sarunas112
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 12 lapkričio 2020 - 09:30

Sveiki, praėjo jau ne mažas laikas kaip turiu svetainę, tiktai tiek, kad adresas pasikeitė į nauja https://uzdarbioforumas.lt

Toliau viskas išliko tas pats t.y. forumas. 

Turinys pildomas kiekvieną dieną. Tad užsukančiu vartotojų vis atsiranda daugiau ir daugiau. Kiekvieną dieną ieškau, kas domisi internete apie uždarbį ir pakviečiu prisijungti. Kas prisijungia tas prisijungia kas ne tas ne. 

Mano tikslas šiai dienai yra pildyti kuo daugiau forumą ir kad jis nebūtų tuščias. O kaip bus informacijos manau atsiras ir uždarbiautoju daugiau. Esmė yra tame, kad visi nori iškarto uždirbti daug neinvestave, todėl manau ir atbaido kitus nes reikia truputi laiko ir darbo norint uždirbti.

 

Forumas po truputi juda į prieki. tad sugalvojau toki mini konkursėlį, ar akcija, kaip čia pavadinti geriau nežinau.

Forume šiuo metu jau yra 66 vartotojai. 

Laukiama 100 - ojo vartotojo ir bus renkamas atsitiktinis narys kuris gaus 100 taškų!

Kaip viskas vyks?

Kaip užsiregistruos 100 narių forume, bus renkami 3 atsitiktiniai nariai kurie laimės taškus:

  • 1 narys - 100 taškų.
  • 2 narys - 70 taškų.
  • 3 narys - 50 taškų.

Kad vyktu viskas sąžiningai bus viskas filmuojama su kamera desktopo t.y. su programėle Debut Video Capture Software

Toliau bus naudojama svetainė https://www.calculator.net išrinkti 3 laiminguosius.

Sėkmės visiems!


  • 0

Uždarbis internete forumas - https://uzdarbisinternete.lt/ laukiami visi nauji nariai kurie turi pasidalinti naujais uždarbiais internete!!!


#8 Chony

Chony

Parašyta 12 kovo 2022 - 06:35

Neatsiuncia email patvirtinimo jusu forumas
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: darbas namie, darbas internete, ptc, taškai, ppi

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas