Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Nesiojamos koloneles


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 trudeckis

trudeckis

Parašyta 01 vasario 2019 - 06:01

Sveiki. Kas naudojates, gal zinot koks gmaintojas gamina patikimas ir geras/nesunkias kolonėles ?:)


  • 0

#2 trunks

trunks

Parašyta 01 vasario 2019 - 06:06

Jeigu ieškai kažko nebrangaus, tai man labai patiko Anker kolonėlės https://www.anker.co...peaker/A7908013. Labai fainas kubelis, o groja stebėtinai garsiai ir kokybiškai. Turiu kelis metus tai visiškai jokių nusiskundimų. Anker jau nekartą įrodė, kad jų produkcija tikrai verta dėmesio :)
O jeigu ieškai kažko "rimčiau", tai gali pasižvalgyt po Blaupunkt kolonėles https://www.elektrom...mintojas-1/7745
Gerokai brangesnės, apie 200eur, bet užtat garso kokybės nelabai su kuo palyginsi, šiame segmente manau geriausias pasirinkimas. JBL ir panašaus tipo kolonėlių nepatarčiau pirkti, garsas nekoks ir numetus vieną kartą tikėtina kad daugiau nebegros, tai geriau pinigų nemesti į balą.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas