Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Nauja kriptovaliuta


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 iiShadQw

iiShadQw
  • Lytis:Vyras

Parašyta 14 rugpjūčio 2019 - 08:30

crypto startuolis, kolkas isleista tik beta versija, apssas neturi jokiu placiu galimybiu, dabar jie renka vartotoju rata, as su situ storage miningu nesusipazines, todel kolkas schemos nepaaiskinsiu kaip tai vyksta. Daug kas klausia ar cia ne scam ir t.t 100proc niekur nebuna bet atrodo tikrai neblogai, jie atkreipe daugelio crypto ekspertu demesi kurie prognozuoja kad ji tikrai pasirodys crypto valiutu markete.

Verte. Kolkas jos nera nes valiuta pirminei stadijoi, lieka tik speliojimai, kokia jos kaina bus kai ji pasirodys rinkoi.

Data. Prognozuoja kad ji pasirodys rinkoi iki nauju metu veliausiai, tai nusiteikit kad cia ne greiti pinigai, o tiesiog gera galimybe daug islost ilgesnei perspektyvoi.

Kasimas. Dabar kasimo %rate yra nezmoniskai didelis, bet jis sumazes per puse kai PI pasieks 1m vartotoju, kolkas yra 200.000, todel geriau negaiskit laiko kol yra galimybe tokiu nezmonisku greiciu jos gaut tai kvieskit draugus, nuo kuriu gausit procenta.

Apibendrinant. Viskas visiskai nemokamai, todel butinai reikia pabandyt, nepagailekit 10s per diena ir paspauskit ta start mygtuka ir tikimes geriausio nu ir aisku kad kuo greiciau ja paleistum i pardavima. Kodas - iishadqw Registracija - minepi.com/iishadqw
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas