Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Uždarbis internetu namuose mamoms auginančioms vaikus

uždarbis internetu namuose uždarbis internetu mamoms

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 DyMina

DyMina
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 16 rugsėjo 2019 - 01:47

Labas visiems,

Auginu du mažiukus vaikiukus, praleidžiu daug laiko namuose ir kartais turiu išties nemažai laisvo laiko. Gal kas nors pasiūlytų kokių nors idėjų, kaip išnaudoti laisvą laiką ir užsidirbit papildomų pinigėlių internetu? Gal yra čia besilankančių mamų, kurios yra mano situacijoje ir ką nors jos pasiūlytų? :)

Uždarbyje internetu neesu visiška naujokė. esu uždarbiavusi seniau su buxais ir vykdžiusi įvairias internetines užduotėles. Dar pamenu būdavo galimybė uždirbti rašant diskusijas forumuose arba kuriant tokius mini puslapiukus (dabar jau nebepamenu tų kompanijų), žodžiu įdomu viskas, iš ko būtų galima uždirbti turint daug laisvo laiko ir norą rašyti - kurti (lietuvių, anglų kalbomis)

Dėkoju už pasiūlymus ;)


  • 0

#2 Sarunas112

Sarunas112
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 17 rugsėjo 2019 - 06:01

Be įnvesticijų jau šeis laikais tik kelis centus gali uždirbti ne kaip ankščiau. TIK P2P arba kažkas pan...


  • 0

Uždarbis internete forumas - https://uzdarbisinternete.lt/ laukiami visi nauji nariai kurie turi pasidalinti naujais uždarbiais internete!!!


#3 Nifex

Nifex

Parašyta 18 rugsėjo 2019 - 07:23

Siūlyčiau pasidomėti apie "ebay dropshipping", affilate marketing, social marketing uždarbio būdus.
  • 0

#4 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 24 rugsėjo 2019 - 02:28

Uždarbis internete kuriant tuos mini puslapiukus kaip tu sakai tai spėju buvo Squidoo, kuris dabar yra tapęs Hubpages.com. Iš esmės ten niekas nepasikeitė. Yra sukurta gera platforma, kurioje galima kurti mini tinklaraščius arba atskirus mini tinklapiukus ir iš to uždirbti. Jei patinka rašyti angų kalba tai tikrai nebloga galimybė užsidirbti pinigų ir turėti pasyvias pajamas :) Uždarbis rašant pranešimus forumuose jau labai apmiręs reikalas. Jei ir atsiranda viena kita vietelė, tai greitai ji užsidaro arba yra panaikinama uždarbiavimo galimybė rašant postus :) Šiaip uždirbti pinigų internetu šiais laikais yra ne ką mažiau galimybių nei seniau, tiesiog labai apmirusi pačių metodų sklaida ir reklamavimas, dėl to sunkiau apie juos sužinoti. Pasižvalgyk įdėmiau po Edarbas.net forumą. Čia vis dar galima rasti tiek naujų, tiek forumo puslapiuose nugulusių, bet vis dar veikiančių uždarbių internetu metodų, iš senų laikų :)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas