Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Nauja madingų papuošalų parduotuvė

papuosalai papuošalai papuošalų papuosalu auskarai sagės žiedas pakabukai laikrodžiai laikrodziai

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 Papuošalų Slėnis

Papuošalų Slėnis
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 30 sausio 2013 - 02:04

Laba diena, siūlome apsilankyti http://www.papuosaluslenis.lt/ - tai nauja papuošalų parduotuvė internete , kurioje rasite įvairiausių stilingų bei madingų papuošalų.

"Papuošalų Slėnis" siūlo platų apyrankių, auskarų, žiedų, plaukų aksesuarų, sagių, kaklo papuošalų bei laikrodžių (ant rankos, ant kaklo) asortimentą, kuris nepaliks abejingų.

Taip pat maloniai siūlome prisijungti prie “Papuošalų Slėnio” puslapio facebook'e http://www.facebook....PapuosaluSlenis , kuriame rasite ne tik daugiau informacijos apie siūlomus papuošalus, akcijas bei išpardavimus, bet ir galėsite laimėti vertingų prizų, dalyvaudami konkursuose ir žaidimuose.

Papuošalų asortimentas nuolat plečiamas, todėl kiekvieną dieną apsilankę elektroninėje parduotuvėje www.papuosaluslenis.lt galite rasti ką nors naujo. Sutaupykite laiko ir pinigų pirkdami papuošalus internetu!
  • 0

#2 ovsas

ovsas

Parašyta 24 vasario 2021 - 10:34

Rankomis gaminame išskirtinius ir aukštos kokybės aksesuarus skirtus vyrams, moteris bei poroms. Pas mus rasite apyrankių, auskarų, žiedų, kaklo papuošalų ir kitų aksesuarų. Papuošalai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų: natūralios odos, tauriųjų metalų, natūralių akmenų karolių, Swarovski kristalų. Mūsų tikslas – džiuginti Jus kokybiškais dirbiniais. Plačiau - https://cinamonn.lt/...yrankes-vyrams/


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas