Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Ieškau partnerio

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Security

Security

Parašyta 08 vasario 2013 - 10:07

Sveiki MuOnline žaidimo atstovai, nutariau jog reiktų pradėti kokio nors serverio kūrimą pastebėjau jog MuOnline neatsilieka nuo režimo ir vis kažkas tobulinama.

Ką sugebu, ką turiu? Turiu serveroffer.lt 52Lt balanse bei relaxmu.lt domeną. Turėjau MuOnline serverį seniau. Moku pačius pagrindus tai jo užkūrimą pilną instaliavimą bet kokio tinklapio ir visą kitą. Be to per pertrauką per kurią tobulėjau tinklapių kodavime taip pat padėtu šiame projekte.

Ko aš ieškau? Žmogaus kuris taip pat nori kurti MuOnline serverį, mokėtu nemažiau ką ir aš :D Ir būtų gerai jei serveroffer balansas nebūtų tuščias.

Ką planuoju kurti? 97d serverį su custom item nes kaip pastebėjau nemažai žaidėjų renkasi tai.

Visus kviečiu pagalvoti apie tai ir jei jums tai atrodo priimtina parašyti man į skype: sauliusb18
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas