Jump to content

  •  


Photo
- - - - -

Ratų suvedimas


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 trunks

trunks

Posted 28 October 2018 - 08:51 PM

Parekomenduokit, kas Vilniuj komputerinį ratu suvedima gali ir moka tvarkingai padaryt


  • 0

#2 metalove

metalove

Posted 28 October 2018 - 08:59 PM

Taigi beveik bet kuriam servise daro tą suvedimą :D 


  • 0

#3 trudeckis

trudeckis

Posted 30 October 2018 - 05:11 PM

Bet kur nepatarčiau važiuot. Vienam servise man buvo vairo normaliai nepastatę, poto sakė kažkas blogai su vairo kolonėle. Dar buvo atvejis, kai sako nepasidaro suvedimas, mušta mašina, traukia į šoną. Nors nieko panašaus nėra buvę. Žodžiu, įrangą daug servisų turi, bet ne visi moka ja naudotis. Vat čia gali normalų suvedimą pasidaryt https://toptis.lt/au...ntas/suvedimas/. Dar gerų atsiliepimų girdėjau apie Dagrį ir Melgą.


  • 0

#4 POlinas

POlinas

Posted 31 October 2018 - 04:53 AM

Ratų suvedimus ar kitas problemas kilusias su automobilio važiuokle siūlyčiau patikėti Melga servisams. Šitie neturėtų apvilti, kad ir kuriame mieste naudotumeisi jų paslaugomis.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas