Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

edgaras


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 JOBIE

JOBIE

Parašyta 16 rugpjūčio 2010 - 03:47

labas,esu naujokas vardu Edgaras man 19 metu baigiau mokykla dabar eisiu studijuoti i vgtu elektronikos inzinerija(tikiuosi neismes po pusmecio :D )ax taip koks mano harakteris,net ir pats nezinau.Na,kad esu linksmas ,tai tikra tiesa,gal todel mane visi visur kviecia arba praso juos prajuokinti kai yra bloga nuotaika.nors nepasakyciau kad mano juokelius supranta visi jie gan keistoki,bet tie kas supranta labai juos vertina :D turbut B) dar truputi apie save domiuosi mokslu ir najausiomis technologijomis,nes manau tai bene svarbiausia zmogaus gyvenime t.p esu tvirtai isitikines,kad kiekvienas zmogus nebus zmogus kol negaus tinkama issilavinima.taigi kol kas as tik bezdzione kuri moka spaudinieti klaviaturos klavisus :D aj del savo nicko dar norejau pasakyti jobiephone tai busimas iphone konkurentas mintyse as ji jau sukuriau beliko tik lengviausia dalys:sukurti ji realiame pasaulyje.jei ka rasikyt man skype-veneraproject.com P.s atleiskit del klaidu as beviltiskas..niekada neismoksiu zmogiskai rasyti
  • 0

#2 SL1mas

SL1mas

Parašyta 17 rugpjūčio 2010 - 01:35

Sveiakas atvykes i edarbas. Rimta specialybe isirinkai (nebus lengva, ypac jei mokykloje fizika nesiseke). Svarbiausia isteimti 2 metelius po to bus zymiai lengviau (visi ta sako, kas su VGTU susidure)... Mokslas ir technologijos daug kam patinka! Mane domintu is kur informacija apie tai renki? Siuntiesi documentinius filmus? Ziuri Dicovery ar dar kur nors kanors renki...Laukiam nesulaukiam tavo naujojo sukurto iphone, sekmes ji kuriant!
  • 0

#3 tooeasy

tooeasy
  • Lytis:Vyras
  • VietaGargždai

Parašyta 17 rugpjūčio 2010 - 01:20

Sweikas atvykęs į Edarbas bendruomene ;DD
  • 0

#4 JOBIE

JOBIE

Parašyta 18 rugpjūčio 2010 - 12:58

fizika sekesi,bet kaip zinau matematika ten daug svarbesne
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas