Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Martynas21


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 Martynas21

Martynas21
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 rugpjūčio 2010 - 09:09

Nu ka sugalvojau as irgi prisistatyt ko iki siol dar nebuvau to padares ai galvojau kam to reik vistiek cia nezadu rimtai uzsiimt,bet pradirbes kaskur 3 menesius ziuriu ,kad man visai patinko ir normaliai sekas :laugh: Tai va esu Martynas man 22 metai .Gyvenu Ispanijoi jau 3 metai :) Megsu sportuot ,vaiksciot i kacialkes, sedet prie pc ir t.t.Esu uzsisipyres,bet draugiskas zemaitukas :laugh:Sita darba sugalvojau dirbt nes vasara daug laisvo laiko atsirado.Nezinau kaip bus veliau,bet tikiuosi nedinksiu niekur :P .Aciu.Ir dar sorry uz gramatines klaidas.
  • 0

#2 SL1mas

SL1mas

Parašyta 28 rugpjūčio 2010 - 03:50

Na, juk nekiekvienas prisistao iskato! Pilnai tave surpantu, nes masciau lygiai taip pat! Sveikinti prisijungus prie edarbas kaip ir kviala butu tai geriau palinkesiu ir toliau sekmingai testi darbus ...
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas