Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Dovanų idėjos, didelės nuolaidos


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 25 rugpjūčio 2011 - 09:37

Visą laiką turėjau didelę problemą, kai reikdavo kam nors išrinkti dovaną. Bet nežinia iš kur pradėjau į emailą gauti kartu.lt laiškus, į kuriuos iš pradžių nekreipiau dėmesio (maniau bereikšmis spamas), bet vėliau pradėjau juos peržiūrėti ir pastebėjau, kad pasiūlymai ištiesų geri.Galiu iš kart pasakyti, kad nesu koks vadybininkas prastuminėjantis e-parduotuvę. B) Šiandien sesei nupirkau puikią dovaną (plaukiojimą baidare naktį) žiauriai pigiai, todėl pagalvojau, kad ir jums tai gali būti naudinga.Adresas: www.kartu.ltPaskirtis: Akcijos, dovanos, naudingi pasiūlymai.Sėkmės :)
  • 0

#2 DjComa

DjComa

Parašyta 08 lapkričio 2011 - 08:47

Eh tikrai geru dovanu, aciu uz nuoroda B)
  • 0

#3 Orange88

Orange88

Parašyta 08 lapkričio 2011 - 10:05

Tai yra galybė tokių svetainių. Šiaip socialiniai apsipirkimai - išties nuostabus dalykas, galima sutaupyt krūvą pinigų :)Grupinis.ltKiaulėTaupyklė.ltBeta.ltKasdienPoAkciją.ltLabaiNoriu.ltPagaukNuolaidą.ltAkcijaTau.ltdyl.ltZizu.ltCityLife.ltIr čia dar ne pabaiga... B)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas