Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Nori tureti savo buxu puslapi?


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 32

#21 er1kaz

er1kaz

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 03:00

[quote name='"Orange88" post=18315][quote="er1kaz" post=18313]Beto buxai tikrai ne iš upgrade gyveną' date=' nes kas iš to upgrade tau beliks, jeigu nusiperka upgrade žmonės turintys begales referalų. Reklama pagrindas.[/quote']Oj, gerai būtų... Tuomet jie neužsidarinėtų vienas po kito. Užtikrinu, kad jie ne iš reklamos gyvena, o iš žmonių, perkančių upgrade ir referalus. GARANTUOJU. Čia net į galvą tokia mintis neturėjo ateit :) Ir šiaip, kliksų reklama iš esmės yra bevertė, nes žmogus spaudžia reklamą dėl centų, o ne todėl, kad yra susidomėjęs. Bux'uose galima reklamuot nebent bux'us :) Jokios rimtesnės kompanijos nesireklamuoja juose. Nei viena... Aišku, gauna kapeikų kažkiek ir už reklamą, tad gali šiek tiek ilgiau išsilaikyt.[/quote]Tai dabar prašau paaiškink man, koks adminui uždarbis iš to, kad žmogus nusiperka gerą upgrade ir daug referalų, kuriuos atsiperka per ~3 mėnesius ir varo adminą į bankrotą :side:Tada ką tavo nuomone reiškia reklama buxe? :)
  • 0

#22 Orange88

Orange88

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:07

Och... Per tuos tris mėnesius atsiranda dar daugiau upgrade narių, kurie padengia pirmųjų narių sąskaitas. Todėl bet koks bux'as, kaip ir HYIP'is, privalo kiek įmanoma greičiau plėstis ir augti. Jie nejuda po truputį, nes toks judėjimas - į niekur. Tikrai tingiu aiškinti, tiesą sakant... Va: Piramidė arba Ponzi Užtektų manau porą valandų pasiskaitinėti užsienio forumus, turbūt tai lengviausiai leistų susivokti :)
  • 0

#23 er1kaz

er1kaz

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:09

Suprantu aš tą ponzi, bet ponzi schemą hyip naudoja kiek žn, o ne buxai. Na nebent scamai.
  • 0

#24 Orange88

Orange88

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:12

[quote name='"er1kaz" post=18331]Suprantu aš tą ponzi' date=' bet ponzi schemą hyip naudoja kiek žn, o ne buxai. Na nebent scamai.[/quote']Bux'ai naudoja lygiai tą pačią schemą, tiesiog kadangi gauna šiek tiek pinigėlio už reklamą, ir išsilaiko šiek tiek ilgiau. Ir tai, ne visada. Suprask, neperka niekas tiek daug brangios ir tuo pačiu niekam tikusios reklamos, kad bux'as galėtų padengti savo įšlaidas, ar bent žymia dalį jų..
  • 0

#25 er1kaz

er1kaz

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:14

Bet pavyzdžiui tokiuose bux kaip "biglevelbux" ar "bigeurobux" tikrai, perka, pvz aš ten sugebėjau reklamai 8$ per vieną dieną išleist ir tai dar perku po truputi kas kelias dienas, nes ten gerai reklamuot, tai kaip dėl buxų kurie jau seni, pvz "infinitybux"?
  • 0

#26 Orange88

Orange88

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:24

[quote name='"er1kaz" post=18334]Bet pavyzdžiui tokiuose bux kaip "biglevelbux" ar "bigeurobux" tikrai' date=' perka, pvz aš ten sugebėjau reklamai 8$ per vieną dieną išleist ir tai dar perku po truputi kas kelias dienas, nes ten gerai reklamuot, tai kaip dėl buxų kurie jau seni, pvz "infinitybux"?[/quote']Aišku perka, bet kokiais kiekiais ir komisinius išmoka. BigEuroBux, jei nedidins minimum payout, arba nemažins dienos uždarbio - greitai užsilenks.Dėl InfinityBux šiek tiek kitas reikalas, nes savininkas - puikus marketingo specialistas. Nors irgi lipdo didžiulę piramidę. Pritrūksta pinigų išmokėjimams? Nieko, sukuria dar viena bux'ą ar matrix'ą, kur žmonės vėl kiša krūvą pinigų. Taip ir išsilaiko. Kitas dalykas - didelis minimum payout dar labiau prailgina gyvavimo laiką, o tai didelis pliusas. Pažiūrėk, IncraseBux sugebėjo išmokėti virš trijų milijonų dolerių! Bet su kokiomis problemomis susiduria dabar užtat... Kodėl, juk toks saitas, tiek žmonių? Todėl, kad visi bando uždirbt, o kas pirks brangia reklamą? Niekas. Tad iš ko išmokėjo tuos milijonus? Iš žmonių upgrade'ų ir referalų pirkimo. Piramidė? Piramidė :) Išties piramidė nėra nieko blogo, tik reikia žinoti kada įeiti ir kada išeiti :) O tai numatyti kartais tikrai labai sunku.P.S. InfinityBux nėra senas :)
  • 0

#27 er1kaz

er1kaz

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:36

Tai ką, pagal tave 2 centai turi būti uždirbami per dieną? Jeigu sakai, kad turi mažinti uždarbį. Tas buxas gerai laikosi ir jame sparčiai perka reklamą, taippat rekomendaciją savo buxams, kuri kainuoja atrodo 75$.Tai taip pagal tave išeina, kad visi buxai greit užsilenks, o ir išliks tik tie neobux, clixsense ir t.t. Taippat bigeurobux išvis turi 4 buxus ir visuose gerai moka, instant išmokėjimais.
  • 0

#28 ramuncikas

ramuncikas

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:37

labai idomu buvo paskaityt sia diskusija :) saunuoliai :)
  • 0

#29 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 04:57

Nu jo, čia tai karšos diskusijos :)
  • 0

#30 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 05:30

Ištiesų įdomi ir labai naudinga diskusija svajojantiems sukurti buxą ir sėkmingai jį valdyti bei uždirbti pinigų. Jau ne vienus metus pats mėginau įpūsti svajotojams proto, kad buxą valdyti ir iš jo uždirbti yra tūkstantį kartų sunkiau nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Nekartosiu, iš naujo visų argumentų, nes Orange88 viską išdėstė puikiai ir aiškiai. Nenorite patikėti juo, patikėkite manimi. Turiu didelę patirtį buxuose, pažinojau labai daug tokių bandžiusių kurti ir kuriems, kaip ir buvo tikėtasi niekas nepavyko. Pažinojau ir tebežinau keletą rimtų asmenų, kurie yra žymei labiau patyre už daugelį iš jusu ir gerai išmano marketingą, programavimą, turi didelę patirtį šioje sferoje bei leidžia sau investuoti tūkstančius dolerių, bet ir tai niekas nesigauna. Kadaise, buxai ištiesų buvo tikros reklamų kompanijos, gaudavo jie daug pinigų iš reklamos ir gebėdavo išsilaikyti bei veikti pagal tikrąjį buxo veikimo principą, bet su laiku ( maždaug trijų metų bėgyje ) viskas ritosi, ritosi ir nusirito iki dugno, kaip yra dabar. Dabartiniai buxai veikia kaip ir Orange88 minėjo, pagal ponzi schemą, nes gauti tiek užsakymų iš reklamų, kad išlaikyti nuolat augantį kiekį vartotojų yra grubiai tariant NEIMANOMA. Yra nebent tik Teorinė galimybė :). Teikdamas visa tai, nesakau jog buxai yra blogai ir kad su jais neapsimoka dirbti. Dirbti su jais apsimoka. Tai ir toliau išlieka puiki mokykla naujokams ir pirmoji pažintis su internetinio marketingo modeliu. Uždirbti iš jų galima, tik reikia žinoti, kada įeiti ir kada išeiti :). Aš argumentuoju tik tai, kad kurti buxo kompanijos paprastiems piliečiams, neturintiems anksčiau išvardintų reikalavimų, neapsimoka, manau tikrai aiškiai yra paaiškina kodėl, bet elkitės kaip norite. Jeigu manote esate protingesni už visus tuos kurie bandė, galite bandyti ir jūs...
  • 0

#31 Orange88

Orange88

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 06:47

[quote name='"er1kaz" post=18340]Tai ką' date=' pagal tave 2 centai turi būti uždirbami per dieną? Jeigu sakai, kad turi mažinti uždarbį. Tas buxas gerai laikosi ir jame sparčiai perka reklamą, taippat rekomendaciją savo buxams, kuri kainuoja atrodo 75$.Tai taip pagal tave išeina, kad visi buxai greit užsilenks, o ir išliks tik tie neobux, clixsense ir t.t. Taippat bigeurobux išvis turi 4 buxus ir visuose gerai moka, instant išmokėjimais.[/quote']Jei nepastebėjai, bux'ai ir užsilenkia dažnai. BigEuroBux gerai laikosi? Ne, jis blogai laikosi. Kodėl? Todėl, kad pradėjo vieną po kito kurti "dukterinius" puslapius, o tai reiškia, jog turi finansinių sunkumų ir bando atsigriebti. Jokiu būdu nesakau, kad jis užsilenks čia ir dabar, kadangi kuria kitus bux'us ir leidžia pinigams cirkuliuoti. Bet, man asmeniškai tokie projektai neįdomus. Juose niekad neuždirbsi tiek, kiek kokioj nors ClixSense, Neobux, ar toj pačioj mano mėgstamoj Clicksia. Todėl, kad ten gali kurti savo tinklą iš lėto, jį auginti. Jie daug populiaresni už tą patį BigEuroBux. Nejau net tai nieko nesako? Kodėl žmonės renkasi mieliau puslapius, kurie tik centą per dieną moka? Todėl, kad jie mato PERSPEKTYVĄ. O čia...? Geriau jau tada gerus HYIP rinktis, bent nuorodų spaudyt nereikės :laugh: Aišku, jei nuo pat puslapio starto dirbant, tikrai apsimoka rinktis tokius kaip BigEuroBux, ypač, jei galimybės neleidžia investuoti :) Galų gale, nukrypom nuo temos :laugh: Grįžtant prie jos, tai gerai Adminas pasakė, jei netiki manimi, tai bent juo patikėk :)
  • 0

#32 er1kaz

er1kaz

Parašyta 04 lapkričio 2011 - 09:18

Aš turiu savo nuomonę ir ja tikiu, o šeip bigeurobux yra žmogus jau gavęs per vieną išmoką 700 eurų, tai nesakyčiau, jog tas bux greit užsilenks.
  • 0

#33 Orange88

Orange88

Parašyta 05 lapkričio 2011 - 07:43

[quote name='"er1kaz" post=18353]Aš turiu savo nuomonę ir ja tikiu' date=' o šeip bigeurobux yra žmogus jau gavęs per vieną išmoką 700 eurų, tai nesakyčiau, jog tas bux greit užsilenks.[/quote']Tai ir aš nesakau, kad greit užsilenks. Tiesiog jei jie gyventų iš reklamos, neužsilenktų niekdada :) O tie 700 Eurų tikrai nėra rodiklis. Žmogus daug dirbo, ir užsidirbo tuos 700 Eurų atnešdamas bux'ui daug naudos, pirkdamas upgrade ir galybę referalų. Arba tuos referalus kviesdamas ir taip didindamas bux'o populiarumą :) Noriu priminti OnBux, ten žmonės vienu kartu po 2000-3000$ išsiimdavo. Bet Onbux irgi niekada negyveno iš reklamos... :)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas