Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Uždsidirbk su Zeekrewards NR.1 MLM kompanija dirbančia jau 14 metų.

Uzdarbis internete uzsidirbk internete darbas internete investuok internete pinigai internete darbas namuose pajamos internete investicijos pajamos kasdien investicijos internete

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 1

#1 Tomyka

Tomyka

Parašyta 07 balandžio 2012 - 01:09

Registruodamiesi per mano nuorodą, gausite pilną pagalbą, nuorodą į webinarus lietuvių kalba. Galėsiu parodyti savo BackOffice, išmokas ir kitus rūpimus dalykus.


Sveiki, šioje kompanijoje aš esu nuo 2011 liepos mėnesio. Visu pirma ZeekRewards valdo kompanija kuriai yra 14 metų. ši kompanija turi internetines parduotuves, programėles ir skandinaviškus aukcionus pavadinimu Zeekler. Zeekler yra aukcionai nuo kurio pelno mes ( ZeekRewards partneriai) gauname 50% dienos pelno.

Kodėl atsirado ZeekRewards.

Iš pradžių paleidus aukcionus Zeekler manyta, jog jie prisitaikys prie rinkos ir įdėjus mažai reklamos išpopuliarės. Tačiau taip neatsitiko, kompanija bandė aukcionus platinti per televiziją, internete, spaudą. Ir tuomet gimė ZeekRewards.

Kaip viskas vyksta?

Kompanija kiekvienos dienos gale (USA laiku) suskaičiuoja aukcionų pelną ir lygiai 50% išdalina savo partneriams tai yra mums.

Pinigus galima uždirbti ir be didelės investicijos.

Jei norite uždirbti iš oro tuomet jums reiks užsiregistruoti Free. Tuomet visas jūsų darbas bus toks : 60 dienų Jums reiks dėti reklamą (užtruks 1 minutę per dieną). Po šių 60 dienų jūs gausite apie ~150 VIP taškų. (tas pats kaip investavus 150 USD) . Viskas ką jums reiks daryti tai suinvestuoti 10 USD(pasidaryti SILVER), ir turint 150 VIP taškų šie 10 USD atsipriks per 4 dienas.

Silver galioja 30 dienų. Todėl per ateinančias 90 dienų jūs iš 150 VIP uždirbsite ~196 USD. Grynas pelnas bus 196-30(30USD už silver) = 166 USD. Per 150 dienų uždirbsite 166 USD. Ne taip ir blogai kaip už 1 min darbą. Tai yra uždarbis, kuomet Jūs neinvestuojat beveik nieko, tik savo laiką. Kad ir kaip atrodo keista bet veikia, turiu apie 10 žmonių kurie taip ir daro.


Prieš registruojantis perskaitykite visą straipsnį.

Taigi užsiregistravę http://lauriux6.zeekrewards.com (BŪTINA TURĖTI SPONSORIŲ)

Jūs pradėsite dirbti, arba dėti reklamas nieko neinvestus, arba investuoti savų pinigų

Yra dvi investavimo strategijos:
1. Investuojate pvz 1000usd ir iš karto statote reinvesticią 0%. Tuo atveju 1000usd grįžta per 55-58 dienas, o likusį laiką jau gaunate gryną pelną. Tačiau po 90 dienų buvęs depozitas pasinaikina ir vėl reikės investuoti iš naujo.

2. Investuojate pvz 1000usd ir statote reinvesticiją 90-100%. Tuomet jūsų depozitas auga, per 90d. iš 1000 tampa apie 4500 ir tada statote reinvesticiją pvz 80%. šiuo atveju toliau augs depozitas ir kasdien įkris į cash balansą apie 20usd.

Ką reikia daryti kiekvieną dieną?

Jums, kiekvieną dieną reiks įdėti 1 pasirinktą reklamą į bet kokį classifieds ar kitą reklamų platinimo puslapį.

Ką gausiu už reklamos įdėjimą?

Už reklamos įdėjimą kompanija matys, jog Jūs esate aktyvus ir gausite praėjusios dienos pelną. Tarkim turite 1000 VIP taškų ir tą dieną krenta 2 proc. šiuo atveju gausite 20USD, su kuriais galėsite daryti ką tik norite.

Jei esate FREE tuomet po 60 reklamos dėjimo dienų, Jūs gausite pirmus VIP taškus. Viskas vyks maždaug taip : užsiregistruosit, gausite 100 BONUS. Tuomet po 60 dieną jūs turėsite kažkur 230 BONUS. Tada 61 dieną iš 230BONUS atims 100BONUS (ką davė) ir liks 130 VIP.

Toliau nenorint reinvestuot jus šiuos pinigus galėsite išsiimti, kas jums per 5 mėnesius atneš 450LT pelną, nieko neinvestavus ir skiriant tik minute jūsų laiko kasdien.

Kodėl apsimoka tapti Silver Member?

Jei norėsite, jog jūsų VIP taškai dirbtų, tuomet jums reiks būtinai būti SILVER nariu. Jei nesate SILVER ir turite VIP, tuomet VIP nedirba ir negaunate dienos pelno. Pasidarė SILVER iš karto jūs gaunate ne 100, o 110 BONUS.


Išmokos AlertPay, STP, čekiais, E-Wallet

Pinigų įnešimas AlertPay, STP. Žadamas VISA, MASTERCARD pinigų įnešimo atnaujinimas.

Kontaktai :
skype - lauriscs
email - gnybtas1@gmail.com

Gautos išmokos:

3.120$ - laukiama

2.
From U.S. Dollars Balance Completed $250.00 USD

1. Rex Venture Group LLC
rexventuregroup@gmail.com Completed $118.37 USD
  • 0

#2 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 07 balandžio 2012 - 01:21

Yra tokia tema. Perkeliu į šiukšles.
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Uzdarbis internete, uzsidirbk internete, darbas internete, investuok internete, pinigai internete, darbas namuose, pajamos internete, investicijos, pajamos kasdien, investicijos internete

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas