Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Geras uždarbis iš nemokamų sporto spėjimų


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 61

#61 uzsidirbk.eu

uzsidirbk.eu
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 16 vasario 2013 - 08:57

Sveikas, o čia kaip supratau išmokas gauna tie, kurie daugiausiai laimi? Ar yra gal koks leaderbordas, kur matosi kas pirmauja? Ir ar maximum bet yra 500?


Labas, laimi tie, kurie patenka į top kažkurioj sporto šakoj (galima aišku ir visose iš eilės). Taip, yra leaderboardai. Ir taip, maximum bet yra 500 tų virtual money (svarų).
  • 0
Posted Image
http://www.olbg.com/?tx200381 (duoda 1000 virtualių pinigų lažyboms,atskiri prizai komandoms,gauta 9 išmokos,padedu per skype: uzsidirbk.eu)

#62 vanagas

vanagas

Parašyta 18 vasario 2013 - 11:29

O reikia kaip nors užsiregistruoti į leaderbordus, kad laimėti realius pinigus ir ar reikia komentarus rašyti darant statymą? Nes dabar statau bet kur galima sakyt. Beje, pastačiau už arklius 500, ir kofas buvo 21, tai dabar turiu virš 10 000 per kelias dienas.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas