Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Paversk 1$ į 30$. Naujas projektas, minimali investicija tik 1$!.


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 2

#1 mariuse

mariuse
  • Lytis:Vyras
  • VietaŽemaitija

Parašyta 04 gegužės 2012 - 09:46

Nuotrauka


Sveiki. Pristatau naują projektą LifeTimeShares.

Kaip tai veikia?

Kai užsiregistruojate nemokamai, mūsų programoje šiandien galite įsigyti 1 dalį už 1 dolerį, ir gauti kokybišką reklamą, reklaminių antraščių ir teksto reklamos parodymų (2000 reklamų ir 3000 teksto antspaudų) už kiekvieną akciją kurią perkate. Tuomet jūs gausite 75% dalį, iš kiekvienos tokios akcijos, kai mūsų programa ją parduoda . Tu taip pat gali įsigyti akcijų, naudojant savo turimą balansą . Perkant kiekvieną dalį - 1 poziciją, už ją gausite 75%, kiekvienai kitai pozicijai. Taigi kuo daugiau akcijų perkate, tuo daugiau pinigų gali uždirbti. Ir nuostabiausia yra tai, kad jūsų pozicija / dalis niekada nesibaigia. Galite pervesti išmokėjimą, kai jūsų balansas pasieks $ 1 tuomet sistema apdoros tai per 48 valandas po prašymo, t.y savo išmoka gausite praėjus dviems paroms(48val) po išmokos prašymo pateikimo. Jūs galite tiesiog sėdėti žiūrėdami į savo sąskaitas ir stebėti, kaip Jūsų pajamos padidės realiu laiku ,kasdien. Nėra jokių apribojimų, kiek akcijų / Skelbimų galite įsigyti per dieną ar per metus. Jūsų "pozicijos" taip pat uždirbti komisiniai nuo naujų akcijų, augs už tai, kad perkate!! Dar vienas iš privalumų, tai, kad mes turime puikias premijų sistemas, kurios leis jums tiesiog mėgautis uždarbiu.

Skatinkite savo draugus,pažystamus ir t.t registruotis per jūsų ref nuorodą, ir kai jūsų referalas pirks dalį,akciją, gausite pinigų iki 2 lygių, 5%, lygio 1 ir 3% 2 lygio. Neblogai, atsižvelgiant į tai, kad negali perduoti savo referalų į persiuntimo teisę? Tai visai gerai!

Bet čia slepiasi dar įdomesnis dalykas, dėl kurio ši programa yra visiškai beprotiška! ... Kai PayPal, AlertPay arba Liberty Reserve mokesčiai ir 25% Administratorių komisijos mokesčiai yra paimti iš akcijų kainos, likusieji 75% padalinami vienodai ir platinami sąžiningomis akcijų dalimis tarp kitų 100 narių. Taigi, parduodami daugiau akcijų, uždirbsite daugiau pinigų . Kandagi,mūsų programa veikia labai puikiai, sukurdama daugiau ir daugiau pardavimų, jie būna paskirstyti tarp kitų "IT narių.

Aš pats nusipirkau 2 pozcijas ir jau po 10min turėjau 0.1$, o minimali išmokos suma yra tik 1$. Priima PayPal, AlertPay, Solidtrustpay. :)

Registracija
  • 0
Nuotrauka

#2 mariuse

mariuse
  • Lytis:Vyras
  • VietaŽemaitija

Parašyta 04 gegužės 2012 - 09:49

Perkelkite temą prie investicijų, nes čia ne HYIP. Labai atsiprašau.
  • 0
Nuotrauka

#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 04 gegužės 2012 - 10:04

Tokia tema jau yra. Perkeliu į šiukšles.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas