Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Zeekler aukcionai

Zeekler

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 Visve

Visve

Parašyta 27 gegužės 2012 - 09:43

https://www.facebook...eeklerAukcionai

Talpinsiu aukcionus, kurie verti dėmesio, taip pat dalinu BID'us (statymus) bei teiksiu kitą svarbią informaciją Nuotrauka Kam įdomu, aktualu ar tiesiog nesunku, prašau Like Nuotrauka
  • 0

#2 tooeasy

tooeasy
  • Lytis:Vyras
  • VietaGargždai

Parašyta 27 gegužės 2012 - 10:34

Užsiregistravę per šia nuorodą kiekvienas gausite po 50 nemokamų statymų! Tai puiki galimybė išlošti ką nors nemokamai!
http://********


Klaidini žmones, jie tikrai nelaimės ko nors nemokamai, jie laimės prizą su tikrai didelę nuolaidą ir kaip kogi už ją vis tiek reikės šiek tiek užsimokėti, nebent žmogus žino plačiau ir išsiimas dalį prizo pinigų į savo kišenę.
  • 0

#3 Visve

Visve

Parašyta 27 gegužės 2012 - 10:44

Galbūt neteisingai paaiškinau. Ne viską jie siunčia į lietuvą, nes jiems neapsimoka. Todėl jie išmoka prekės vertę jums. Tarkim jeigu jūs laimite prizą už 5 dolerius, o jo verte koka 50 doleriu, tai jus sumokėsite 5, o jei jums atgal 50dol. Taigi laimėjimas lygus 45doleriams.


P.S. vienam žmogui kilo klausimas, kaip aš jam duosiu statymų, taigi atsakau jog gausite juos automatiškai užsiregistravę per šią nuorodą: http://visve.zeekler.com/splash/
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas