Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Sporto Žurnalistika


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Eibycy3

Eibycy3

Parašyta 09 spalio 2012 - 06:43

Esu moksleivis (9 kl.). Jau porą metų ganėtinai stipriai domiuosi sportu. Ypač - Futbolu (Nuo A lygos iki Premiershipo), Krepšiniu (Nuo RKL'o iki NBA) bei Tenisu (Tiek WTA, tiek ATP). Sporto žurnalistikos srityje esu šiek tiek dirbęs. Pradžia buvo futbolo naujienų tinklalapyje HalfTime.lt. Ten prabuvau ganėtinai trumpai : beveik mėnesį. Iš karto po to įsikabinau į Football-news.lt portalą (Tuo laiku portalas buvo pakilime, tačiau portalui šiek tiek suklestėjus savininkas jį pardavė, o nuo to laiko portalas tik ritosi žemyn). šį kart vienoje vietoje apsistojau kiek ilgiau : beveik pusę metų (Teko išeiti dėl jau minėtos priežasties - tinklalapio savininkų pasikeitimo, po kurio nusprendžiau nebelikti). Nuo šios nedidelės patirties praėjus porai mėnesių nusprendžiau kabintis į porą gan garsių Lietuvos mastu krepšinio naujienų portalų. Į vieną kabinausi neprastai, tačiau konkurencija buvo milžiniška, o nedaug patirties turinčiam moksleiviui šansai prasimušti tikrai nėra dideli. Nuo visko, apie ką pasakoju praėjo nei daug, nei mažai : 1/3 metų (4 mėnesiai). Nusprendžiau grįžti, tačiau.. Kiek žvalgausi tiek nerandu rimto projekto, norinčio ir galinčio išbandyti jaunuolį, o vėliau galbūt ir priimti į savo kolektyvą.
Neįsivaizduoju, kokį įvaizdį susidariau su šiuo nedideliu rašiniu (Vieni galbūt mane laikys neišprususiu "pijoku", kiti dar kažin kuo). Vis dėlto, išvada tokia :
1.Sportas
2.Žurnalistika
Jei yra žmonių, turinčių darbo pasiūlymų šiomis temomis, mielai laukiu jūsų pm. Jei tokių nėra - dėkoju už sugaištą laiką, bei gero likusi rudens.

P.S. Taipogi verčiu tekstus EN/LT.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas