Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Kaip tinkamai dėti Atsiliepimus


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 lawuris

lawuris
  • Lytis:Vyras

Parašyta 11 spalio 2012 - 05:14

Sveiki draugai !!! :)

Sukūriau tema kurioje galime pasidalinti įdėjomis , kaip dėti atsakingai ir teisingai atsilėpimus .

Kaip pastebėjau aš, dauguma vagiu turi nemažai geru atsilėpimu. O kaip žinome Atsilėpimas yra pirmas įrodymas kad aš esu sąžiningas .

Vagiu taktika paprasta - padarysiu keletą smulkiu keitimu ,pardavimu gausiu atsilėpimu ir tada galėsiu eiti prie didesniu sandoriu apgauti ..

Patarimas (remiuosi kaip aš dalinu atsilėpimus) :

Padaręs keitimą , pirkimą visada atsižvelgiu į žmogaus užsiregistravimo datą ir kiek pranešimu padarė ir kur tie pranešimai parašyti.
Antra koks tai buvo sandoris ar 1$ -99$-1000$ ir kiek kartu tu su juo turėjai reikalu. Jei sanderis buvo vertes 5$ ir pirma syki turėjai reikalu argi gali rašyti kad jis patikimas ir turėkite su juo reikalu .. (va tokius keitimus mėgsta vagys gavo atsilėpimą jau gali su kitu piknaudžiauti šituo atsilėpimu ir įrodinėti kad aš esu patikimas) mano galva po 3-4 sandorio žmogui gali rašyti atsilėpimą .

Trečia kas kliūną kai atsiverti pasiskaityti atsilėpimu matai tokį vaizdą . Greitai apsikeitėm , Apsikeitėm pinigais patikimas, malonus žmogus pardave VCC , juokingi atsilėpimai iš jų neina suprasti ar jis tikrai patikimas ..

Tai ką noriu dar pasakyti Jei nusprendėte duoti savo atsilėpima kažkokiam žmogui rašykite tikslia informacija ką jūs darėte ... Apsikeitėm pinigais 100$ (suma būtiną kad žinoti ant kiek dideliu sumų jis patikimas ,nes jei jus keitėtės 5$ o aš noriu keistis 100$ jaučiat kas gali nutikti ,o aš to nežinojau kad keitimus jis darė 5$ stafkėm .) Vedžiau pirmas ( Vedė pirmas jis ) Čia irgi būtiną informacija kas vedė pirmas dauguma pamiršta tai paminėti . Nes jei vedė jis pirmas ir gavo iš jūsų atsilėpima( nes dauguma prašo apsikeičiam atsilėpimais) ,tai klausimas už ką jis gavo ta atsilėpima ? todėl kad neturėjo galimybė jus apgauti ?. Jokiu apsikeitinėjimu atsilėpimais negali būti ir prašinėjimu (pirkėjas ,pardavėjas savo noru turi rašyti ji ) . Viskas informacijos pilna apsispresti siusti jam ar ne . Reziume . Apsikeitėm pinigais 100$ vedė pirmas sanderio neužlaikė , Pirkau VCC siuntė VCC pirmas, greitai suorganizavo .


Kol nepradėsim kontroliuoti savo atsilėpimus tol bus painiava .. aišku vagysčių nenustos būti ,bent gal apmažės ,kai bus duodami tikri ir kokybiški atsilėpimai .

Kas dar turi idėjų malonei prašome pasidalinti :)

Sėkmės ir tiksliu atsilėpimų . B)
  • 3




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas