Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Multimilijoninės Loterijos

lotto

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 vorobeyka1

vorobeyka1

Parašyta 19 spalio 2012 - 12:20

The Lotter

www.Thelotter.com
(Jei norite papildę sąskaitą gauti 12.5$ nemokamai, nesiregistruokite ir parašykite man savo emailą Asmenine Žinute - atsiųsiu pakvietimą).


Playhuge/Mini Lottos

Didžiosios loterijos


www.Playhugelottos.com



( Registruodamiesi įveskite kodą E0CA ir gausite nemokamą Superena bilietą, atsakę į Current Surveys, gausite dar kelis, beto pakeiskite puslapio kalbas ir per current surveys galėsite gauti dar daugiau bilietų). Jei užsiregistravote be kodo, nueikite į promotional code skilty ir jį įveskite!


Besidomiantiems loterijomis, atradau du šaunius puslapis, kuriuose galima pirkti bilietus vienose didžiausių Pasaulio loterijų, vykstančių įvairiausiose šalyse.

Multimilijoninės Europos, Australijos, Amerikos, Anglijos ir kitos loterijos.


Prizai multimilijoniniai, o nusipirkti bilietą, galima tiesiog sumokėjus nedidelę sumą, per banko kortelę, MoneyBookers, Netteler, Banko Pavedimu (playhugelottos turi lietuvišką banko sąskaitą), Webmoney (Playhugelottos), laimėjus nereikia niekur važiuoti, laimėjimą persivedate į banko sąskaitą, MoneyBookers, banko kortelę.


šių puslapio tikslas yra suteikti kuo daugiau žmonių galimybe dalyvauti viso Pasaulio didžiausiose loterijose, o jie už tai gauną keletą centų nuo kiekvieno bilieto už tai jog nuperka bilietus tose šalyse.


Skirtumai tarp The Lotter ir Playhugelottos :

Playhugelottos galima mažesnė depositinimo suma, taip pat jie turi lietuvišką banką.

The Lotter bilietai yra pigūs, daugelis bilietų yra pigesni nei Playhugelottos (EuroMillions yra pigiau Playhugelottos puslapyje).

Laimėjus the lotter, jūs gaunate absoliučiai visą laimėjimą, nėra jokių komisinių.

The Lotter loterijose gali žaisti ir Amerikiečiai (tai praverčia jei kviečiate draugus).

The Lotter turi didesnį loterijų pasirinkimą.

Playhugelottos naujiems nariams duoda nemokamų bilietų ir padarius pirmą deposit per 7 dienas gaunama dvigubai didesnė suma. The Lotter duoda už pirmus nupirktus bilietus išleistą sumą atgal į balansą (todėl išleiskite pirmajai loterijai visus pinigus, nes vistiek juos gausite atgal).

The Lotter perkant bilietus, vienoje loterije reikia pirkti minimum 3-6 bilietus (priklauso nuo loterijos).

Draugų pakvietimo sistemos, Playhugelottos gauni 5 Superena bilietus jei tavo draugas depositino, o The lotter, jei tavo draugas depositino, tu gauni 25$, o draugas 10$! Playhugelottos pakvietęs draugą, kai jis depositina - gauni 5 Superena bilietus ir jei jis laimi Jackpot - dešimtadalį nuo laimėjimo (Siūlau geriau naudotis jų Affiliate sistema kviesti žmones).

The Lotter puslapyje, kuo daugiau bilietų perki, tuo daugiau VIP taškų gauni, kuo daugiau jų gauni, tuo gauni didesnes nuolaidas surinkęs tam tikrą taškų kiekį, nuolaidos tau galios visą laiką ir niekada neišnyks.

Playhugelottos, kuo daugiau bilietų perki, tuo daugiau lottopoints surenki, pasiekus Silver statusą, juos galima iškeisti į bilietus.

Turite galimybę pakviesti daug žmonių į šiuos loterijų puslapius? - Užsidirbkite.

Affiliate programa procentai nuo parduotų bilietų atitenka jums, išmokėjimai Banku/MoneyBookers arba žymiai pigesniais Loterijų Bilietais.



Norintiems man kaip studentui padėti sukaupti šiokį tokį "centuką" pakvietimo dėka, kitaip sakant referal sistemos būdu parašykite man į emailą.

Išsiųsiu pakvietimą tuo emailu kuriuo rašote bei galėtume susipažinti taip kad galite ir savo vardą parašyti : )

Skype : dimbingis777

Email : danielius.vorobjovas@gmail.com


Pasitinkame rytoju būdami turtingi Nuotrauka
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas