Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Del PP VVC


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Domass1

Domass1

Parašyta 22 lapkričio 2012 - 02:02

Sveiki, turiu klausima, kuris man neduoda ramybes. Esu susikures paypal acc, bet neesu pririses jokios korteles. Zadu pirkti paypal vvc. Taigi, jei pririsiu vvc kortele prie paypal, ar galesiu gauti pinigus ir pirkti prekes is internetiniu parduotuviu ?
  • 0
Geriausias ir patikimiausias būdas užsidirbti internete.

. Nuotrauka

#2 AntanasIsKaimo

AntanasIsKaimo

Parašyta 22 lapkričio 2012 - 02:57

Galesi pirkti.
  • 0

#3 Domass1

Domass1

Parašyta 23 lapkričio 2012 - 03:08

Tai kaip suprantu, VVC turi tas pacias galimybes kaip ir bet kuri kita internetine kortele ? Tai tiesiog galbut labiau prieinama arba geresne nepilnameciams ?
  • 0
Geriausias ir patikimiausias būdas užsidirbti internete.

. Nuotrauka

#4 Aurimasb

Aurimasb

Parašyta 23 lapkričio 2012 - 03:27

Na visiems prieinama ji, tu ja pririši prie paypal'o, tada paypalas prie taves neprisiknis dėl nesamoniu, tikrai geriau turėt vcc negu be jo ir betkada jis galės tave užlimituoti. Jei turi klausimu klausk skype : Aurimas.b6 taip pat ir parduodu.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas