Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Jaunimozodis.lt - portalas gyvam jaunimui!

jaunimozodis.lt jaunimas ateitis komunikavimas bendravimas straipsnių rašymas zodis rašymas draugystė portalas

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 jz.lt

jz.lt

Parašyta 08 gruodžio 2012 - 12:37

“Jaunimas – tautos branduolys, nes kam priklauso jaunimas, tam priklauso ir ateitis”. Argi tai netiesa? Ką tauta, valstybė darytų be tikslingai ir morališkai išugdytų jaunuolių? Tiesiog nebeturėtų pamato ir sugriūtų.

Tačiau ką daryti, jeigu jaunąja karta nesirūpina atsakingi žmonės? O ir pati jaunoji karta neturi didelio noro tapti savo pačių likimo kalviais. Kas tokiu atveju turi juos paskatinti judėti į priekį? Tikėtina, kad vieninteliais gelbėtojais šiuo atveju gali tapti tik tos pačios kartos atstovai, kurie dar tiki savimi ir bendrataučiais.

Pasiekėme laikus, kuriuose nebeliko didelės meilės žodžiui, tikėjimo savo pareiga ir atsakomybės už save patį. O ir tie, kuriuose dar rusena bent dalis paminėtųjų savybių baigia jas nuslopinti, nes neturi jokių rimtesnių saviraiškos formų ir vietų, kur galėtų šias vertybes pagilinti, nes be praktikos, žinia, nieko nebūna.

Todėl mažas būrelis jaunų Lietuvos patriotų, po ganėtinai ilgai brandintos idėjos sumąstė sukurti erdvę kur žodžio laisvė taptų esme ir kiekvienas jaunuomenės atstovas nepriklausomai nuo jo amžiaus, gabumų, ar socialinės padėties, turėtų galimybę išreikšti save ir savo nuomonę įvairiais praeityje buvusiais, dabartyje esančiais ar ateityje būsiančiais aktualiais klausimais ir turėtų teisę būti išgirsti. Neabejotinai, šioje erdvėje kiekvienas panorėjęs galės susirasti bendraminčių ar tiesiog kolegų, su kuriais ateityje kurs ir tobulės.

Mūsų kartos jaunimas turi džiaugtis, kad gyvena laisvoje Lietuvoje ir kad turi tiek daug saviraiškos priemonių, tačiau, jomis nepasinaudoja. Jeigu mums pavyks suvienyti visų esamų kartų jaunimą gyvenantį ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, mes patikėsime, kad mūsų idėja atneš geresnį rytojų, nes brandus jaunimas suvoks savo vertę ir atras kur nors giliai užslėptą patriotizmo, patikėjimo savimi jausmą. Toks mūsų ilgalaikis tikslas.

www.jaunimozodis.lt kviečia visus savo nuomonę vis dar turinčius žmones jungtis prie mūsų ir reikšti savo laisvą ir nepriklausomą žodį! Prisiminkite, kad tik nuo mūsų pačių priklausys, ką turėsime rytoj!

Taip pat kviečiame jungtis prie mūsų Facebook‘o grupės, kurios aktyviausieji dalyviai turės galimybę laimėti labai vertingų prizų!

Ne veltui sakoma, kad gražus, švelnus, bet tvirtas žodis – visų sunkių ligų gydytojas. O ko nejaudina žodis, to neišjudins ir lazda.
  • 0

#2 jz.lt

jz.lt

Parašyta 02 kovo 2013 - 08:55

Sveiki,
Šis, JaunimoŽodžio projektas per pastaruosius 2 mėnesius smarkiai patobulėjo. Buvo įkurtas diskusijų forumas, parašyta ne mažai straipsnių.
Dabar dalyvaujame LOGIN.LT organizuojamame geriausių internetinių projektų konkurse, todėl prašome palaikymo: http://www.login.lt/...minacijos?id=77 paspaudę ant šios nuorodos ir spustelėję "balsuoti", Jūs padėsite mums pasižymėti šiame konkurse (balsuoti galima kartą per dieną)!

Iš anksto labai dėkojame!!!
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: jaunimozodis.lt, jaunimas, ateitis, komunikavimas, bendravimas, straipsnių rašymas, zodis, rašymas, draugystė, portalas

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas