Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

PC kaip pagauti kibira


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 maniakas

maniakas
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 08 gruodžio 2012 - 04:59

PAMOKA PALENGVINANTI KIBIRO GAUDYMA
Pirmiausa parsisiuskite plugina firefoks narsyklei https://addons.mozil...os-for-firefox/ (tinka ir schrome narsyklei bet su ja blogai veikia)
instaliuokite perkraukite narsykle.Tada desinej arba kairej narsykles pusej virsuje atsiras mazas melinas kvadraciukas (jei neatsirastu spauskit F8) paspauskite ant jo ir kaireje puseje atsidarys lentele.Lenteleje susiraskit apacioj record mygtuka paspauskite ant jo ir irasykite pinigu isemimo procedura arba pasinaudokite mygtuku load ir ikriaukite mano faila (WINDRAW FUNDS.IMM) ikelus faila jis atsiras lenteles virsuje spauskite viena karta ant jo tada susiraskite lenteles apacioj mygtuka PLAY(loop) ir pries ji paspausdami irasykite pasirinkta skaiciu kur parasyta Max pvz 50 (tada jusu veiksmas bus pakartotas 50 kartu).Jei naudosite mano faila tada PLAY LOOP mygtuka spauskite kai busite linke kuriame belieka irasytapinigu isemimo suma kaip pvz http://www.profitcli...p?processor=stp .
Si prasys tol pinigu kol pataikysite i kibira.
jei kas neaisku klauskite padesiu ir atsiprasau jei nelabai aiskiai parasiau
  • 0

#2 maniakas

maniakas
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 08 gruodžio 2012 - 05:21

kam neiseina ikriaut failiuko paprasta paspauskit RECORD palaukite pora sekudziu isaugokite tada ant programelej liste paspauskit ant isaugoto failiuko edit istrinkit visa info ir irasykit sita VERSION BUILD=7601105 RECORDER=FX
TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:NoFormName ATTR=ID:withdrawAmount CONTENT=50
ONDIALOG POS=1 BUTTON=OK CONTENT=
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:withdrawForm ATTR=VALUE:Withdraw<SP>Funds
WAIT SECONDS=10
refresh
  • 0

#3 manux

manux
  • Lytis:Vyras
  • VietaTelsiai

Parašyta 09 gruodžio 2012 - 08:00

o tai gerai, man dabar viskas normaliai veikia, bet tai kaip irasyt kokia suma nori kad isimtu?
  • 0

#4 lawuris

lawuris
  • Lytis:Vyras

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 02:02

Niekas nežino ar padedamas šios pamokos tau neužblokuos PC paskyros. Nes PC nepatvirtino šito būdo. Įsivaizduokite jei visi 3mln vartotojų pradės naudoti tokia sistema.O paskyrų kurias užblokuoja be priežasties yra padaugėję ir dėl priežasties kodėl užblokavo teks laukti net iki 2men ir ką tai reiškia kad paskyra būs neaktyvi šita visa laiką.Nesakau kad blokavimo priežastys dėl šito būdo. Tai pamiršai " maniakas" paminėti kad kiekvienas naudodamas šita būda prisiima pilna atsakomybę už savo paskyrą jei ji bus užblokuota . :)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas