Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Edarbas.net projektui jau 4 metai


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 15

#1 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 13 gruodžio 2012 - 06:03

Sveiki, Edarbiečiai. Kaip žinia šių metų Gruodžio 12-tąja dieną Edarbas.net projektas sulaukė savo jau ketvirtojo gimtadienio. Kadangi Edarbas.net yra visiems atvira bendruomenė, kurią kuriate tik jūs patys, tad noriu padėkoti visiems kartu esantiems ir palaikantiems šį projektą. Tik jūsų dėka Edarbas.net sulaukė savo šio eilinio gimtadienio.

Taigi, apžvelgsiu situaciją susiklosčiusią per praėjusius metus bei kokias naujoves atneš penktieji Edarbas.net metai.

Per pastaruosius praėjusius metus pastebėjau nelabai gerą dalyką bendruomenės besivįstime. Nors narių daugėja ir bendruomenė pamažu plečiasi, tačiau pastebėjau, kad daugelis narių elgiasi labai paviršutiniškai, vangiai naudojasi atsiliepimų bei reputacijos sistemomis ir į bendruomenę žiūri nerimtai, o ateina tik dėl dėl kažkokios trumpalaikės naudos- kai reikia kažką parduoti, nusipirkti, pareklamuoti, ar net pakenkti.. Dažnas užsiregistruoja čia ištikrujų kvailais slapyvardžiais, profiliuose naudoja klaidingą informaciją, nesivargina perskaityti esamas taisykles ir jų laikytis.. Atėjo metas padaryti tam pabaigą, prafiltruoti bendruomenę ir susitelkti ties jos kokybe, o ne kiekybe, tad labiausiai stengsiuosi taisyti ir tobulinti šią sritį.

Praeitais metais portalas sulaukė išties drastiškų naujovių, kai iš asmeninio pobūdžio tinklapio, virto galinga diskusijų platforma, kurią matote šiandien. Kaip minėjau tą kartą, patvirtinu ir dabar, kad tai buvo galutinis Edarbas.net variantas, kurio keisti iš esmės bent jau artimiausioje ateityje nebus planuojama, tačiau judėti į priekį dar yra kur, per pastaruosius metus dėl įvairių techninių nesklandumų ir laiko stokos buvo taip ir neįgyvendintos kai kurios anksčiau žadėtos naujovės, tačiau dabar bus viskas užbaigta ir įgyvendinta iki galo.

Sudariau preliminarų sąrašą naujovių, kurios bus netrukus įdiegtos. Sąrašas gali keistis ir papilnėti. Kiekvienas punktas bus atnaujintas ir papildytas, kas kartą, kai bus naujų žinių, tad įdėmiai sekite šią temą, kad žinotumėte, kada, kas pradės veikti ir kaip naudotis.

1. Diskusijų forumo tematikos plėtra.
Pradžioje bus imtasi diskusijų forumo pertvarkymo ir papildymo naujomis diskusijų kategorijomis, kurios siejasi su pagrindine Edarbas.net nagrinėjama tematika- uždarbiu internete. Forume atsiranda nauja diskusijų kategorija- Tinklapių kūrimas, kas vis labiau tampa neatsiejama su daugeliu uždarbio internete sričių. Taip pat prisideda diskusijos apie politiką, mokslus, studijas, ne internetinio darbo perspektyvas.

2. Taškų sistema grįžta !
Į portalą dabar jau tikrai grįžta taškų sistema bei senojoje portalo versijoje užsilikę jūsų taškai. Kokiais būdais juos rinkti ir kaip išsikeisti bus skelbiama artimiausiu metu.

3. VIP ir privilegijos.
Bendruomenėje vis gausėja narių, kurie išsiskiria savo ištikimumu, aktyvumu ir nuveiktais darbais Edarbas.net labui, tad bus kuriama privilegijų sistema, kuri tokiems nariams duos išskirtinių teisių portale.

4. Slapyvardžių keitimas.
Dažnas narys prisijungia prie Edarbas.net kaip prie eilinio tinklapio, neįvertindamas šios bendruomenės rimtumo ir tik po kurio laiko supranta, kad tai yra rimtos auditorijos bendruomenė, kurioje telkiasi žmonės turintys rimtų tikslų, ieškantys darbo ir verslo partnerių, vedantys įvairius komercinius sandorius bei siūlantys savo paslaugas, tad būkite atidūs kurdami savo vartotojo profilius. Jūsų slapyvardis, profiliuose pateikta informacija yra jūsų atvaizdas šioje bendruomenėje. Sudariau galimybę, visiems norintiems ištaisyti šią klaidą ir vieną kartą leisti pasikeisti savo slapyvardį. Norėdami pasikeisti slapyvardį, rašykite man asmeninę žinutę su prašymu. Atminkite: tai padaryti bus galima tik vieną kartą.tad gerai apgalvokite ar tikrai norite pasikeisti savo slapyvardį ir į kokį norite pasikeisti, nes kelio atgal nebebus. Pakeitus slapyvardį, jūsų profilije išliks trumpa neryški žinutė, koks buvo jūsų senasis slapyvardis.

5. Konkursai ir forumo žaidimai.
Kad diskusijos būtų smagesnės ir būtų daugiau ūpo domėtis uždarbio internete technologijomis bei pačio forumo gyvenimu, bus pradėti rengti įvairius konkursai, viktorinos ir forumo žaidimai, kuriuose, bus galima laimėti vertingų prizų ir Edarbas.net atributikos.

6. Taisyklių nesilaikymo eros pabaiga.
Netrukus bus galutinai papildytos ir užtvirtintos Edarbas.net taisyklės, su kuriomis privalės susipažinti kiekvienas portalo narys, bus pertvarkoma įspėjimų ir šalinimo iš portalo sistema.

7. Tapatybės patvirtinimo sistema.
Gausėjant komercinių sandorių kiekiui, atitinkamai gausėja ir žmonių, bandančių iš to pasipelnyti apgaulės būdais, tad planuojama įrengti tapatybės patvirtinimo sistemą, kuri leis užsiregistruoti į portalą vienam asmeniui tik vieną kartą, ir taip užkirs kelią grįžti išmestam iš forumo žmogui kitu slapyvardžiu.

8. Edarbas.net komandą papildė dar vienas žmogus. eXPy. šis žmogus jau daug metų padeda prižiūrėti ir konfigūruoti Edarbas.net serverius, yra prisidėjęs labai daug prie Edarbas.net vystymo nuo pat pradžių. Jis tampa antruoju Edarbas.net administratoriumi, tačiau jo sritis pagrinde išlieka ta pati- Serverių priežiūra ir techninių klaidų taisymas, tad neapkraukite jo su įprastiniais klausimais, o kreipkitės tik su klausimais iš techninės pusės susijusiais su portalo veikimo sutrikimais.

9. Kiti smulkūs atnaujinimai ir patobulinimai rašant pranešimus ir kuriant temas, naudojantis asmeninėmis žinutėmis, pokalbių kambariu ir kitomis funkcijomis. kurios bus skelbiemas čia, vos tik jas įdiegus.

9.1 Įdiegta funkcija " Temos pakėlimas į viršų". Nuo šiol, kad jūsų tema nepasimestų tarp kitų temų ir nenuslinktų per daug į apačią taip prarasdama savo vertę, galėsite ją atnaujinti ir pakelti aukščiau kitų temų, vieno mygtuko paspaudimu, todėl iškarto įsigalioja nauja taisyklė draudžianti pakelti savo temą į viršų rašant joje tokius pranešimus kaip: UP, Bump, Aukštyn, Atnaujinta ir pnš. Norėdami pakelti savo temą spauskite mygtuką viršuje " Pakelti temą į viršų". Per 24 valandas tokiu būdu galėsite pakelti daugiausiai 5 savo temas. Tai pačiai temai naudoti šią funkciją bus galima praėjus nemažiau kaip 24 valandoms po paskutinio joje parašyto pranešimo.

9.2 Nuo šiol atvertus kiekvieną temą jos apačioje bus rodomos panašios temos. Temas atrinks automatiškai pati sistema lygindama temų pavadinimuose ir aprašymuose esančius žodžius ir jų junginius, taip pateikdama panašių temų į esamą atversta temą, sąrašą. Taigi, jei nerandate jums reikiamos temos, nors žinote, kad kažkada tokia buvo, vartykite kitas panašias ar kažkuo susijusias temas ir stebėkite sistemos atrinktų panašių temų sąrašą.

Nepamirškite sekti šios temos nes informacija apie įdiegtas naujoves bus papildoma šiame pranešime iki kol bus padaryta viskas kas suplanuota. Visi komentarai ir pasiūlymai laukiami taip pat šioje temoje.

Kol vyks atnaujinimai, galimi įvairūs forumo sutrikimai !
  • 4

#2 Orange88

Orange88

Parašyta 13 gruodžio 2012 - 06:44

Didėliausi sveikinimai! :) Labai įdomu bus stebėti tolimesnį edarbas.net vystymąsi. Asmeniškai man, labiausiai patiko šie teiginiai:

metas padaryti tam pabaigą, prafiltruoti bendruomenę ir susitelkti ties jos kokybe, o ne kiekybe, tad labiausiai stengsiuosi taisyti ir tobulinti šią sritį.

5. Konkursai ir forumo žaidimai.
Kad diskusijos būtų smagesnės ir būtų daugiau ūpo domėtis uždarbio internete technologijomis bei pačio forumo gyvenimu, bus pradėti rengti įvairius konkursai, viktorinos ir forumo žaidimai, kuriuose, bus galima laimėti vertingų prizų ir Edarbas.net atributikos.

6. Taisyklių nesilaikymo eros pabaiga.
Netrukus bus galutinai papildytos ir užtvirtintos Edarbas.net taisyklės, su kuriomis privalės susipažinti kiekvienas portalo narys, bus pertvarkoma įspėjimų ir šalinimo iš portalo sistema.


Pokyčių lauksim su nekantrumu! :)
  • 0

#3 InFuture

InFuture
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 13 gruodžio 2012 - 08:19

Butiniausia tai tapatybes patvirtinimo sistema ..:)
  • 0

#4 KolTas

KolTas
  • Lytis:Vyras
  • VietaTelšiai

Parašyta 13 gruodžio 2012 - 08:35

Nerealūs atnaujinimai, puiki informacija kuri sukelia šypseną veide, su gimtadieniu edarbas.net !
  • 0

#5 Oplia

Oplia
  • Lytis:Vyras
  • VietaVisaginas

Parašyta 13 gruodžio 2012 - 09:24

Tikrai puikios naujienos. Sveikinu edarbas.net ir patį šio tinklapio kūrėją. Ačiū, tau gerbiamas Justinai.
  • 0

#6 fralfakt

fralfakt

Parašyta 14 gruodžio 2012 - 10:08

Patys didžiausi sveikinimai, nekantriai laukiu atnaujininų, kaip ir kiti edarbas.net nariai!
  • 0

Be happy be yourself  ;) 


#7 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 15 gruodžio 2012 - 10:36

sveikinimai ir sekmes
  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#8 KolTas

KolTas
  • Lytis:Vyras
  • VietaTelšiai

Parašyta 15 gruodžio 2012 - 11:59

Mažytis pasiūlimas, patarčiau kaip nors pakeisti forumo dizainą - galbūt forumo spalva, nes ši tokia niūri ir gan pabodusi, nežinau kaip jums bet man tikrai būtu smagiau jeigu tema būtu šiek tiek skirtingesnė nei dabar.
  • 0

#9 Aurimas.

Aurimas.
  • Lytis:Vyras
  • VietaŽemaitijos pakrašty

Parašyta 16 gruodžio 2012 - 01:46

Na, bent man, tai dizainas geras. :)
Sveikinu! :)
  • 0
http://itblogas.lt - Mano blogas apie IT

#10 tooeasy

tooeasy
  • Lytis:Vyras
  • VietaGargždai

Parašyta 16 gruodžio 2012 - 02:17

Ko toliau to solidziau edarbas.net vis atrodo, taip ir toliau!
Sveikinu sulaukus gimtadienio ir dabar laukiam jubiliejaus :)
  • 0

#11 uzsidirbk.eu

uzsidirbk.eu
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 gruodžio 2012 - 03:32

Sveikinu, lauksim atnaujinimų :)
  • 0
Posted Image
http://www.olbg.com/?tx200381 (duoda 1000 virtualių pinigų lažyboms,atskiri prizai komandoms,gauta 9 išmokos,padedu per skype: uzsidirbk.eu)

#12 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 04:28

Įdiegta Temos pakėlimo į viršų ir panašių temų rodymo funkcijos. Atnaujintas pirmas pranešimas ( 9 punktas ).
  • 0

#13 Aurimas.

Aurimas.
  • Lytis:Vyras
  • VietaŽemaitijos pakrašty

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 05:21

Prisipažinkit, kas suvalgėt 8 punktą???? :))
  • 1
http://itblogas.lt - Mano blogas apie IT

#14 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 05:47

Slapyvardžio keitimo galimybė jau veikia. Norintys pasikeisti slapyvardį, kreipkitės į mane asmenine žinute su prašymu jį pakeisti. Daugiau informacijos apie tai pirmame pranešime ( 4 punktas )

8 Punktas papildytas. Edarbas.net turi dar vieną administratorių.
  • 0

#15 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 10:16

8 Punktas papildytas. Edarbas.net turi dar vieną administratorių.


Naujas jo slapyvardis. Priminkit buvusį slapyvardį, nes man nesiseka prisiminti :).
  • 0

#16 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 10:18

Prieš tai buvęs digidata
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas