Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

MY TRAFFIC VALUE(MTV) - uždirbk Internete saugiai!


Temoje atsakymų: 7

#1 Lauris -

Lauris -
  • Lytis:Vyras
  • VietaAnykščiai

Parašyta 30 gruodžio 2012 - 11:40

Nuotrauka




Kas tai yra My Traffic Value (MTV)?



Tai yra reklaminio srauto ir investicijas kurianti svetainė, derinanti PTC ir žaidimais iš pinigų. Ji naudoja reklaminį srautą, kuriame rodo savo skelbimus jų pačių programose. Daugiau srauto = daugiau reklamos davėjų. Tuo pačiu metu, investuotojai ir nariai uždirba iš šito reklaminio srauto (pajamų dalinimąsis).

Kaip uždirbti pinigus?

* Investicijos:

a) Traffic Value investicija:

Investavimas prasideda nuo 1 USD. Jūs uždirbsite 110% - 96 valandų laikotarpyje. Jei per tą laiką nepavyks uždirbti 110%, pereisite į kasdienes kintamąsias išmokas, kol gausite 125% viso pajamų.
Investavimas į naująjį "POWER" planą prasideda nuo 1 USD. Jis išmoka 194% (100% Jūsų investicija ir 94% pelno).

B) Akcininkai:

Perkate / parduodate akcijas jų rinkoje, kad gauti neribotus savaitinius dividentus grindžiamus mūsų apyvartos pagrindinės Traffic Value investicijos.

*Žaidimai:

- apima lažybas, loterijas, totalizatorių, kortų žaidimus ir dar daugiau.

*Kita


a) Mokami skelbimai

Mokama už atliktas užduotis ir skelbimų parodymus. Uždirbk daugiau už atliktą darbą!

B) Referalai

Uždirbk komisinius nuo kiekvienos investicijos, reklamos pirkimo, už mokamas užduotis ir daug daugiau!

Refferaliniai komisniai:

1lygis 2lygis

*Power plano investavimas 5% 1%

*Dienos ciklerio investavimas 2% 1%
*
Banerių aukciono bidų laimėjimai 9% 1%
*Reklamos pirkimas 9% 1%
*Action ads / mokamos užduotys 5% 5%



Kontaktinės detalės:

2011. My Traffic Value
Future Business Group Ltd
Avda. Manuel Agustin Heredia, 4-1-2, Malaga 29001, Spain
(+34) 952 210 434
YM: mytrafficvalue
MSN: jo@mytrafficvalue.com


Prisijunkite jau šiandien: http://www.mytraffic...com/ref/lauriss





Fundamentali tiesa apie MTV

Norėčiau, kad Jums būtų aiškiau, tad keletas svarbių fundamentalių detalių, kurios yra labai svarbios.

Reali suvestinė:

My Traffic Value, jeigu kam taip atrodo, nėra ponzi schema ar apgavystė.
Mes esame, daugumos finansuojama investicijų sistema, investuojanti į pelningų produktų plėtrą (mažos įmonės, žaidimai, produktai, paslaugos ir kt.), kurie įskiepejami į mūsų platformos pelningumą, didelį srautą ir jų aplinką. Tuomet, mes dalinamės 100% pajamomis su Jumis, iki tol, kol Jūs gaunate 125% savo investicijų grąžą.

Tai yra tai, ką mes darome! Tai yra tai į ką Jūs investuojate! Ir tai, kas sugrąžins lėšas Jums. Prašome pagrįsti savo lūkesčius;

Lūkesčiai:

- Reikia laiko, kad plėtoti produktus
- Reikia laiko, kad jie sugeneruotų finansinę gražą ir, kad grąžintų lėšas + pelną.

- Nors mes turime daug laiko taupymui, funkcijas patalpinti į mūsų sistemos projektą, tai nesugrąžins lėšas kiekvienam iš karto! 60% sugrąžintų lėšų per 96 valandas, tai jau yra neįtikėtinas pasiekimas. Daugiau nei tai, jau yra kryptis nebeveiksminga. Jūs turite suprasti, kad kuriant verslą gauti pilną investicijų grąžą yra neįmanoma, ir tai nepasidaro per vieną naktį. Prašome, būkite realistais.

Realūs rezultatai:

Mes nesiruošiame rodyti magiškus skaičius iš oro, mokėti Jums 2% kasdien. Apgaule užsiimantys projektai tai daro išviliodami pinigus iš Jūsų, ar duodami pelną iš kitų, kurie praranda savo pinigus. Tai yra tiesiog nepatvaru mokėti tokius pelnus. Aš žinau, kad Jūs norite tikėti, kad tai realu. Bet Jūs žinote, kad taip nėra.

Taigi, prašome liautis lyginti mus su tomis laiko bombomis. Mūsų investavimas, kuris veikia, kad Jūs uždirbtumėte pinigus. Ne tik keletas pirmųjų žmonių, ir ne tik keletui mėnesių, mes dirbame, kad išmokėtume visiems ir visada. Bet supraskite, kad tai pasiekti, reikia proceso ir daugiau laiko!

Jeigu norite rizikuoti savo pinigais dėl laikino laimėjimo, tuomet mūsų vis atsirandantys nauji žaidimai bus kaip tik Jums!

Rezultatų šaltinis:


Rezultatus, kuriuos mes mokame yra 100% pajamų iš mūsų Monetizavimo Portfelio kasdien. Papildomai, 10% tiesioginių investicijų įnašų iš bet kurių naujų investicijų. Pasižiūrėkite į mūsų Monetizavimo Porfelį (ir mūsų rezutatų puslapius) ir Jūs suprasite, kokie rezutatai bus keletui savaičių į preikį.


Tai yra skaidrus įrenginys uždirbti pinigus. Jūs įdedate pinigus į jį ir matote, kad tai veikia!

4 savaičių perėjimo rezervas:



Mes neišmokame pajamas tą pačią dieną, kai jas uždirbame, yra daugybė priežąsčių kodėl mes taip darome. Bet tai nėra taip svarbu kol kas, tiesiog žinokite, kad pajamas, kurias uždirbame šiandien, mes išmokame viesiems investuotojams dienos plane per 4 savaičių laikotarpį.


Birželio 7 d. ..... išmokamos pajamos uždirbtos ..... Gegužės 3 d.
Birželio 8 d. ..... išmokamos pajamos uždirbtos ..... Gegužės 4 d.
Birželio 9 d. ..... išmokamos pajamos uždirbtos ..... Gegužės 5 d.
Birželio 10 d. ..... išmokamos pajamos uždirbtos ..... Gegužės 6 d.
Birželio 11 d. ..... išmokamos pajamos uždirbtos ..... Gegužės 7 d.
Birželio 12 d. ..... išmokamos pajamos uždirbtos ..... Gegužės 8 d.

ir t.t.

Taigi Jūs turite 4 savaite stebėti, kokie mūsų rezultatai bus!
Pažiūrėkite į mūsų rezultatų korteles ir Jūs matysite, kiek mes išmokėsime rytoj (Birželio 13 d. bus Gegužės 9 d. pajamos.)

Pirmi rezultatai yra mažyčiai:

Atsižvelgiant į ankstesnį punktą. Mes iš pradžių paskelbėme rezultatus prieš 4 savaites, mums net dar neatsidarius. Tuo momentu, mes neturėjome jokių produktų, 3 metodus depozitams įvesti (ir keletą investuotojų, kurie labai troško investuoti į sistemą, kuri net neegzistavo). Tai todėl pajamos yra labai mažytės.

Papildomai, mes neturėjome nei "10% tiesioginių investicinių įmokų" per visą tą laiką. Ne tik tai, kad atsirado keletas 50K+ nebaigtų įplaukų, kaip, kad rašėme, bet mūsų modelis sukurtas paskirti skolą 0.40 USD nuo 1 USD investuoto. Kol tiesioginio investavimo įnašai grąžinami, ši skola yra 0.50 USD per dolerį. Didžiulis skirtumas tarp portefelio produktų poreikių.

Rezultatai yra kintami:

Kaip buvo minėta aukščiau, mes išmokame 100% pajamų, kurias mes gauname. Tai reiškia, kad kiekvieną mielą dieną rezultatai bus skirtingi.!

Visų antra, mūsų Monetizavimo Portfelis šiuo metu yra kūrimo stadijoje!
Mes turime pridėti daugiau nei 50.000 USD vertės programavimo į šį portfelį, prieš tai mes jau sunaudojome deponuotas lėšas per pirmas 18 dienų!

Dabar mes procese panaudojant Jūsų investicijas (ieškome programuotojų, kad kurti produktus). Tiesioginė grąža nėra pagrįsta investicija, kurią atlikote, ji yra išimtinai mūsų "laiko taupymo įrengianys" ir mūsų pre-atsidarymo sąvybė. Kurios suma yra labai maža.

Kai tik įdiegsime 50.000 USD vertės programavimo / Monetizavimo produktus, tuomet pamatysite kokias pajamas mes darysime. Ir tai yra tikra grąža Jūsų investicijų. Visa tai dabar ... nieko nereiškia! Jūsų investicija dar net neprasidėjo. Tai tik neįtikėtinai patogi sistema, kurioje Jūs gausite išmokas nuo pat pirmų savaičių.

Ignoruokite dienos procentus:

Kasdien mes padalijame dienos pajamas į dvi dalis:

1. Išmokėti kiekvienam investuotojui kiek nors (mažytę sumą)

2. Paspartinti "FAST TRACK" seniausiems investuotojams ir išmokėti 125% iš karto.

Kaip pavyzdį, šiandien, mes turėjome 250 USD pajamų. 19 USD nuo jų mes panaudojame išmokėti kiekvienam investuotojui 0,01% grąžą. Nereikšminga suma. Tai tiesiog, kad duoti bent kažką ir leisti Jums žinoti, kad įrenginis visgi veikia / duoda grąžą nuo Jūsų investicijos (bet tam kol kas nėra pasiruošta) .... Tuo tarpu, kitus 121 USD mes panaudosime "FAST TRACK" 17 investuotojų atgauti visą 125% grąžą.

"FAST TRACK yra viskas!"


Taigi nėra svarbu koks dienos procentas yra. Jis bus visada mažas. Net gi tada, kai mes pranešime apie mūsų "Atsidarymo dieną" pajamos (kai kurios 30.000 USD+). Dienos procentas vistiek bus mažas. Bet labai daug žmonių gaus "FAST TRACK" savo pilnus 125% grąžą tą dieną.

Todėl, kad geriau duoti "FAST TRACK" išmokas, negu sumenkinti mokėjimus tarp visų. Todėl, kad tiems, kam buvo išmokėti 125%, yra pašalinami iš sistemos visiškai. Taigi, sekantis rezultatas bus išmokėti mažiau aktyvių investicijų pozicijų.


Taigi... Vienintelis dalykas yra, kada bus Jūsų laikas būti "FAST TRACKED".

Kas nusprendžia kas gaus "FAST TRACKED"?

"Fast Track" sistema veikia taip:

1) Mes "Fast Track" investitoriai iš seniausio roundo pirmiausiai.
2) Mes paprasčiausiai "Fast Track" kiekviename rounde nuo mažiausio investitoriaus iki didžiausio.
3) Kartais, kai keletas dolerių lieka nepanaudoti (nepakanka visiškai grąžinti investitoriui iš seniausio roundo), aš atlyginsiu keliems mažesniems investitoriams iš sekančio seniausio roundo. Išbandyti ir, kad būtų atsižvelgta į žmones, kurie laukia ilgą laiką labai mažų sumų faktinio pelno.

"Fast Track" su visuotiniu rezultatu:

Čia nėra fiksuoto procento kaip mes daliname pajamas tarp "Fast Track" ir visuotinio rezultato.
Pirmiausia mes bandysime padaryti "Fast Track" kiek galima didesniam kiekiui žmonių. Todėl, kad tai yra fundamentaliai geriau sistemai, ir grąžins grąžą investitoriams greičiau. Bet mes naudosime patį geriausią sprendimą.

Tai yra tik pradžia

Pagaliau, aš norėčiau pasakyti, kad mes atsidarėme tik prieš 19 dienų.

Monetizavimo portfeliui reikia laiko, kad jis augtų. Mes įvesime produktus į Monetizavimo portfelį kiek galima greičiau; Tai reikalauja šiek tiek laiko surasti gerus programuotojus (kad sukurti gerus produktus) - tikimės kuo greičiau juos surasti. Tuomet bus vis daugiau ir daugiau pajamų srautų, kurie sukurs dienos pajamas. Ir vėliau jie didės kaip sniego gniūžtė.

Pradžioje yra pats sunkiausias laikas mūsų MTV programai. Tačiau skirtingai nei esate įpratę, MTV yra kažkas tokio, kas bus geriau ir geriau su laiku. Tuo tarpu mūsų portfelis augs ir mes grąžinsime daugeliui narių pilnus 125% (ir pašalinsime juos iš eilės), mes gausime daugiau produktų (pajamų šaltinių) sugrąžindami vis mažiau investicijų. Tai padarys MTV nuostabia programa.

Platforma, jau dabar yra internete! Kiekviena investicija, kurią Jūs atliekate yra sėkla, kuri augs per neilgą laiką. Leiskite ir padėkite mums augti!

Daugiau investicijų, kurios įeis į vidų, greičiau ir daugiau mes galėsime atlikti ir daug efektivesnis įdirbtas laikas bus.

Bet jeigu žmonėms reikia laiko pamatyti "koncepcijos įrodymus" pirmiausia, tai absoliučiai puiku. Mes jau dabar turime 50.000 USD + vystymosi finansavimą, kurį panaudosime per ateinančius kelis mėnesius.

Aš visiškai įsitikinęs, kad ši sistema bus neįtikėtinai veiksminga. Į ją dedama labai daug patirties. Mums tik reikia laiko, panaudoti tai originalia išmone mūsų svetainėje.

Savininkas
Jo.



My Traffic Value Koncepcijos Video:

http://www.youtube.c...d&v=88v10D6dvvU



Prisijunkite jau šiandien: http://www.mytraffic...com/ref/lauriss



  • 0
Fast Cash Mega - Daryk Pinigus Internete Realiai!

- Dienos Pelno Sistema 3% Kasdien 60 Dienų
- 1UP Systema
- 10 Tiesios Linijos Cikleris
- 3 Lygių Referaliniai Komisiniai
- Reklama
- Pavedimai Tarp Sąskaitų

Pradėkite jau šiandien: http://fastcashmega.com/?ref=Navikas

Norint sužinoti daugiau informacijos rašykite į skype: lietuvis566

#2 Lauris -

Lauris -
  • Lytis:Vyras
  • VietaAnykščiai

Parašyta 30 gruodžio 2012 - 11:42

Nuotrauka Lietuvos grupė: http://www.facebook....65269883599081/
Tarptautinė grupė: http://www.facebook....62617837197720/
  • 0
Fast Cash Mega - Daryk Pinigus Internete Realiai!

- Dienos Pelno Sistema 3% Kasdien 60 Dienų
- 1UP Systema
- 10 Tiesios Linijos Cikleris
- 3 Lygių Referaliniai Komisiniai
- Reklama
- Pavedimai Tarp Sąskaitų

Pradėkite jau šiandien: http://fastcashmega.com/?ref=Navikas

Norint sužinoti daugiau informacijos rašykite į skype: lietuvis566

#3 Orange88

Orange88

Parašyta 30 gruodžio 2012 - 03:55

Išmokit vieną kart naudotis paieška! Kiekvieną dieną tas pats...
  • 0

#4 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 30 gruodžio 2012 - 04:01

Aš trinčiau naujai atsirandančias tokias pat temas. Vakar atsirado tema apie iwowwe; buvo klausimas, ar leisti ją kurti, tikriausiai admin'as leido, kad ji atsirado. Vienam leidžia, kiti irgi kuria tokias pat temas. Aš nežinau, kaip elgtis ...
  • 0

#5 Orange88

Orange88

Parašyta 30 gruodžio 2012 - 04:09

Aš trinčiau naujai atsirandančias tokias pat temas. Vakar atsirado tema apie iwowwe; buvo klausimas, ar leisti ją kurti, tikriausiai admin'as leido, kad ji atsirado. Vienam leidžia, kiti irgi kuria tokias pat temas. Aš nežinau, kaip elgtis ...


Bet tai kažkokia nesąmonė. Įsivaizduok, dabar kiekvienas apie kiekvieną savo uždarbį pradėsim kurt besidubliuojančias temas. Išvis nebesiorientuosim kas, kur, kada..
  • 0

#6 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 30 sausio 2013 - 06:07

Tikriausiai Lauris nepastebėjo, kad jau tokią temą esame sukūrę. Aišku šitą reikia trinti.
  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 


#7 Edviz99

Edviz99

Parašyta 30 sausio 2013 - 07:52

O jei investuociau bet nieko nedaryciau gauciau proc?
  • 0

#8 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 01 vasario 2013 - 10:06

O jei investuociau bet nieko nedaryciau gauciau proc?

Taip, gausi. Tau daryti nieko nereikia. Investuoji. MTV tavo investuotus pinigus naudoja kurti naujiems produktams. Tie produktai MTV duoda pelną. Kuo daugiau pelno, tuo didesni dienos procentai mums (nariams). O šiaip tau rūpintis kažkuo nereikia, investuoji į POWER planą ir stebi kasdienius procentus + vieną dieną sulauksi Fast Track ir išmokės visą tavo investuotą sumą + pelną akimirksniu.
  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 




Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas