Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Preleaf.com išankstine registracija


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Rikis

Rikis

Parašyta 16 sausio 2013 - 04:00

Nuotrauka

Kompanija prieš atidarymo stadijoje ir tai pats geriausias laikas kurti savo partnerių
komandą.

Apie kompaniją:

LEAF International Inc prieš atidarymo stadija prasidės gruodžio 14 d. o pilnai bus atidaryta sausio 18 d. 2013.
Tai kompanija, kuri siūlys reklamos ir marketingo įrankius, ji taip pat sukūrė nepaprastą ir įdomų kompensacijų planą.

Prisiregistruoti:
http://preleaf.com/?r=5dksws

Mes esame LEAF:

Mes esame verlininkų, tinklalapių kūrėjų, finasų konsultantų, užsakymų platintojų, verslo savininkų ir interneto žiniasklaidos specialistų grupė, kurie labdaros vedini, pasiruošę padėti kiekvienam individui, kad Jų verslas klestėtų. Mes sukūrėme unikalią sistemą, padėsenčią Jums įgyvendinti internetinio marketingo, produktų ir paslaugų subtilybes. Mes kviečiame Jus sužinoti daugiau apie šią naują koncepciją, tad žengite į sekantį lygmenį, kad padaryti pokyčius sau ir pasauliui.

Kompanija pristatys 3 įvadinius produktus:

Social Web Optimizer (socialinis tinklo optimizatorius) - siųs lankytojų srautą į Jūsų tinklalapį ir suteiks galimybę vartotojams rašyti atsiliepimus.
Advertising Network (reklamos tinklas) - patalpins tikslinę reklamą Jūsų verslui.
Web Builder (Internetinių svetainių konstruktorius) - vystys, valdys ir reklamuos Jūsų asmeninę svetainę.

Leaf taip pat pasiūlys nemokamų produktų asortimentą, padėti pagerinti Jūsų internetinę patirtį.

Kaip uždirbama?

Yra vienas būdas uždirbti būnant partneriu (affilliate):


Tapti partneriu galite NEMOKAMAI. Partneriai gali gauti pelno perparduodant Leaf produktus ir reklamą. Taip pat galima ieškoti partnerių į savo struktūrą ir uždirbti iš jos. Nuo produktų uždirbtumėte iš 3-jų lygių, o nuo reklamos iš 2-jų lygių.

Yra trys būdai uždirbti būnant bendradarbiu (associate):

Tampant bendradarbiu reikalaujama mokėti 48 USD metinę įmoką.

Produktų pardavimo komisiniai. Nereikalaujama kviesti partnerių, kad gauti komisinius nuo produktų pardavimo nors ir yra skatinamas, todėl, kad galite uždirbti nuo žemesnių lygių. Galite uždirbti nuo produktų pardavimo iš 3-jų lygių ir taip pat nuo reklamuos iš 3-jų lygių (pradžioje iš 2-jų lygių ir galima kvalifikuotis, kad gauti ir nuo trečio).


Dienos uždarbio fondas. Dienos uždarbio fondo komisiniai yra paskaičiuojami nuo kiekvienos dienos reklamos pardavimų. Remiantis nuo aktyvių Reklamos kreditų sumos (1 doleris = 1 Reklamos kreditas). Jūs galite uždirbti iki 1,5% ar net iki 4% dienos pelną nuo sąskaitos tipo ir kvalifikacijų (Jūsų aktyvių Reklamos kreditų). Dienos uždarbio % yra pagrįstas nuo reklamos pardavimų per dieną vertės. Jeigu reklamos pardavimų vertė yra maža, tai atsispindės dienos uždarbio %. Aktyvūs Reklamos kreditai pasibaigs po 90 dienų. Reklamos kreditai turi būti pritaikyti, kad būtų aktyvūs. Kad įvykdyti kvalifikaciją, Jums reikia 1 asmeniškai pakviesto partnerio. Reikalavimas perpirkti 20%.

Taip pat yra dienos atliekamo darbo reikalavimas:


Peržiūrėti 20 reklaminių svetainių.
Suteikti kiekvienai naujai svetainei žvaigždučių įvertinimą.
Ivertinti 3 ar daugiau svetainių per dieną su "Advanced Rating System".
Turite pateikti 1 referalinį skelbimą internete per patvirtintą Leaf šaltinį.


3x9 Priverstinė Matrica. Ji reikalauja 3-jų asmeniškai pakviestų partnerių, kurie pirktų produktų paketus. Priverstinė matrica yra suslėgta. Iki 29,526 partnerių gali būti vienoje matricoje. Jūs galite uždirbti nuo 2,000 iki 10,000 per dieną, priklausomai kokio tipo produktų paketus partneriai pirko.

Programa priima: VISA, MASTERCARD, AMEX, DISCOVER korteles.
Taip pat jau galima naudotis ir PAYZA
Na ,o kitų būdų dar laukiame.

Kaip pradėti?

Prisiregistruoti: http://preleaf.com/?r=5dksws

******************************************************************************************************************************

PABRAUKTI ŽODŽIAI reiškia mano manymu pagrindinį uždarbį, tai pirkti kreditus atlikti dienos darbą ir žinoma gauti procentus.

Patarimus prisiregistravus peržiūrėti visus apmokymus ir praeiti Leaf compliance training.(jeigu kam kils sunkumu rasykit i pm).

Taip kviečiu visus jungtis i Leaf facebook grupę kur galėsite klaustis įvairios papildomos informacijos. /// https://www.facebook...s/leafintgroup/ ///

P.S Dabar iki oficialaus atidarymo yra proga užsiregistruoti , tačiau nežinau ar kas pasikeis po to.
Bet jeigu norite užsitikrinti savo vieta LEAF ir dvejojate iškarto pirkti naryste metams tiesiog galite užsiregistruoti dabar, o narystę užsisakyti vėliau.

VISIEMS SĖKMĖS!!!

******************************************************************************************************************************
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas