Jump to content

  •  


Photo
- - - - -

Visit AD - galimybė užsidirbti.


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 havennn

havennn

Posted 24 January 2013 - 04:57 PM

Sveiki, prieš keletą mėnesių naršiau internete ir radau gan neblogą, veikiantį puslapį, kuriame tiesiog reikia surfinti, t.y spaudinėti mygtuką, ir jis jus perkelinės į kitus puslapius. Tai bene pats lengviausias dalykas, tačiau ko dar nepaminėjau.. Iš to galima užsidirbti. 50 kartų paspaudus mygtuką, bei persikėlus per 50 puslapių jūs gausite po 1 dolerį į dieną. Taip pat, viename puslapyje jums reikės palaukti po 15 sekundžių, todėl tai užims maždaug 5-7 minutes ir taip galėsite užsidirbti. Yra galimybė investuoti, atsiveria daugiau galimybių, didesnis pelnas.

Gal ką nors sudomins, palieku nuorodą, esu patyręs čia, todėl užsiregistravusieji per mano nuorodą gaus kažkokį procentą mano pelno bei padėsiu tuom, ko prireiks0
https://www.visitad.com/?ref=havenn - įėjus čia, spauskite register ir pasirinkite Affiliater tools, tada registruokitės pagal savo kriterijus, norint pradėti surfinti, spauskite Start Rating ir tuomet atsiras nauji puslapiai, bei spaudinėkite Next, kai pereisite 50 puslapių, po kelių valandų į jūsų accountą bus pervesta 1 doleris. Išmoka į LibertyReserve, todėl nepamirškite užsiregistruoti ir ten.
Jeigu kils klausimų, rašykite į AŽ. Ačiū tiems, kurie registruosis per refferalinę ( https://www.visitad.com/?ref=havenn ) nuorodą.
  • 0

#2 vaidasbar

vaidasbar

Posted 24 January 2013 - 05:08 PM

Zmones, ismokit naudotis paieska :angry:
http://www.edarbas.n...373-visitadcom/

Ingrida zinos, kur perkelti sita tema
  • 0

#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023
  • Lytis:Moteris

Posted 24 January 2013 - 07:46 PM

Perkeliu į šiukšles.
  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas