Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Nemokami SEO straipsnių katalogai.


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Werave.

Werave.
  • Lytis:Vyras
  • VietaŽemaitija

Parašyta 03 vasario 2013 - 04:56

SEO straipsnių katalogai - Tinklapiai, kuriuose nemokamai galite patalpinti savo parašyta straipsnį ir jame palikti reikalingų nuorodų į jūsų tinklapį.

Kokia nauda patalpinus straipsnį į straipsnių katalogus?
  • Raktažodžių pozicijų augimas.
  • Galimybė padidinti savo tinklapio pagerank.
  • Greitesnis tinklapio puslapių indeksavimas.
Ką reikia daryti norint kuo puikiau pateikti straipsnį?

Turėdami savo tinklapio unikalų SEO tekstą, pasirinkite raktažodžius, kuriuos norite labiau iškelti paieškos sistemose. Įdėkite straipsnį į įrašymo langelį ir pasirinkdami jūsų norimus raktažodžius 2-3 (priklausomai nuo to kiek leidžia straipsnių katalogas) juos "užlinkinkite" (uždėkite nuorodą) į jūsų svetainę.

Straipsnių katalogų sąrašas:

Straipsnių katalogai


SEO atžvilgiu didelės naudos neturėtumėte gauti patalpinus straipsnius į SEO straipsnių katalogus, bet galbūt jūsų norimas raktažodis būs pakeltas bent keleta pozicijų?

Mano pasiekimas:
Neskirdamas jokių investicijų į viena informacinį blogą patalpinau straipsnius į SEO straipsnių katalogus, po maždaug mėnesio indeksavimo pagrindinis raktažodis "Hostingai" buvo iškeltas į pirmojo puslapio vidurį. Tam įtakos turėjo duoti ir raktažodžiui tikslus domeno adresas.
  • 1




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas