Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka

Siūlau darbą - Prekių kėlimas į el.parduotuvę

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 Sportas

Sportas

Parašyta 04 vasario 2013 - 02:17

Reikalingas žmogus kelti prekes į el.parduotuvę -
Trumpas darbo aprašymas:
Duodu tiekėjo prisijungimus, nukopijuojete nuotraukas, aprašymą - reikalingas minimalus aprašymas prekių 50-100 simbolių. Aprašymas susidaro iš prekės charakteristikos + jūsų sakinys.

Atlygis: Nuo įkeltų prekių, už kiekvieną kategorija skirtingos kainos. Prasideda nuo 0.15 Lt / prekė ir derinamas atskirai su žmogumi.

Sąlygos:

N-15
Kažkokia patirtis su PrestaShop - kad nereikėtų klausinėti kaip kelti. Jeigu reikės minimaliai apmokysiu.
Atlygis nuo įkeltų prekių. Kadangi yra kai kurių prekių kurių aprašymas yra didesnis tai ir mokėsiu daugiau. Daugiausia prekių su labai trumpu aprašymu.
Aš asmeniškai 1 prekę įkeliu per 1 min, žinoma esu su patirtimi taigi jums prireiks šiek tiek daugiau.

Svarbiausia: Nebijoti šnekėti, kadangi laikas man yra brangus viską aiškinsiu telefonu arba skype.

863389920
arba skype satrops
  • 0

#2 Evaldas321

Evaldas321
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 vasario 2013 - 04:54

dirbti galima kada nori, ar yra darbo laikas?
  • 0

#3 Sportas

Sportas

Parašyta 04 vasario 2013 - 05:24

per diena bent 15 vnt prekių reikėtų įkelti. Kada nori.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas