Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Dream Airlines - Geriausias 2013 metų projektas!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 29

#21 LifeOwn3r

LifeOwn3r

Parašyta 04 balandžio 2013 - 12:48

Ko tu kimbi prie zodziu? Atsigauk biski, islysk i lauka grynu oru pakvepuok.
  • 0

#22 LifeOwn3r

LifeOwn3r

Parašyta 04 balandžio 2013 - 12:51

Nelabai pavadinčiau tai projektu. Čia HYIP.
Svarbiausia nepersisntengti investuojant, kad nebūtų gaila prarasti.

Čia šiuo metu skelbiama informacija:
Accounts 5890 Total deposit amount $ 1 626 725.06 Total payout amount $ 910 605.86

Palyginus su tuom, ką prieš keturias dienas parašė autorius, tai investicijų padaugėjo virš milijono.
Pradžioje paskaičiavosi pagal sukurtų accountų kiekį gavosi kad vidutiniškai kiekvienas investuoja apie 200$.
Pagal dabartinius duomenis jau gaunasi 275$. Tai reiškia, kad kuo toliau tuo visi daugiau investuoja.
Jei skelbtų kiek yra aktyvių investuotojų, tai tas kiekis būtų dar didesnis, kas tikrai nėra būdinga.
ir prieš keturias dienas buvo jau išimta 45% nuo investicijų, dabar jau 55% gaunasi, tai reiškia, kad išmokos jau vejasi investicijas, kai pasivys, arba prisivys bus šakės. O tokiais tempais tai nemanau, kad iki mėnesio galo datemps, nors kaži ar iki vidurio temps.

Čia tik mano nesveika nuomonė. Sėkmės žaidžiantiems.




Padariau vakar 2 depositus po 50$. Tai ziuresiu kaip cia su juo bus.
  • 0

#23 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 balandžio 2013 - 12:52

Padariau vakar 2 depositus po 50$. Tai ziuresiu kaip cia su juo bus.

Ant trijų dienų dėjai?
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#24 LifeOwn3r

LifeOwn3r

Parašyta 04 balandžio 2013 - 12:53

Ant trijų dienų dėjai?


Taip.
  • 0

#25 BillyBobTornton

BillyBobTornton

Parašyta 04 balandžio 2013 - 01:15

Siandien 18h vyks jau 4 projekto konferencija. Bus aptariami tolimesni planai bei kaip visada bus galima uzduoti klausimu adminui. Siulau sudalyvauti tiek jau esamiem tiek dvejojantiem del stojimo i projekta dalyviam.
Konferencija vyks siuo adresu: http://login.meetcheap.com

Siandien apie vidurnakti baigiasi mano 3 dienu planas :)
  • 0

#26 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 balandžio 2013 - 01:23

Jopapa nauju depozitu nenori primti

Make a deposit
Внимание, информация!
Создание новых депозитов заблокировано!
  • 0

#27 BillyBobTornton

BillyBobTornton

Parašyta 04 balandžio 2013 - 05:31

Deja, bet proajektas kiek nelauktai baige savo darba.. Labai atsiprasau tu kurie katik inese pinigus ir nespejo atgauti. Saite parasyta, kd dvi pastarasias dienas buvo didesnis pinigu isemimas nei inesimas, tdl teko jiem pasitraukti. Projektas atidirbo lygiai 2 savaites. Praradau is viso 15 doleriu, tai nelabai yra del ko smarkiai graustis. Bet gaila tu kurie daugiau prarado, aisku yra tokiu kurie ir gero pinigo pasidare. Taigi apgailestaju, kd taip isejo, bet taip turejo anksciau ar veliau atsitikti.
  • 0

#28 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 04 balandžio 2013 - 08:52

Manau, tai gera pamoka.
HYIP akivaizdžiai tam ir buvo skirtas, jog ilgai neturėjo būti veikiantis. Net per dideles prognozesdaviau šiam laineriui.
Aišku nėra čia ko kaltinti, bet į net keturių žmonių pasisakymus, kad čia nesamonė negalima nekreipti dėmesio.
  • 1

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#29 BillyBobTornton

BillyBobTornton

Parašyta 05 balandžio 2013 - 02:15

Siaip nors ir pasibaige ir isejau siek tiek i minusa jame, bet nesigailiu, kad sudalyvau. Tuoj papasakosiu kodel.
Visu pirma tikrai gera pamoka buvo, kadangi tai buvo mano pirmasis hyip'as i kuri investavau, pries tai atidziai sekiau daugeli tokio tipo aukstos rizikos projektu ir tvirtai galiu pasakyt, kad sitas buvo vienas geriausiu. Pvz teko stebet, kai vienas toks vos para atidirbo, zmones net nei vienos ismokos nespejo gauti. Buvo eile tokiu kur po 3-5 dienu uzsidarydavo. Ir skirtingai nuo Dream Airlines(DA), kurie saziningai paskelbe, kad laike vaira iki paskutiniuju bet vis delto del pradejusiu mazeti depozitu buvo priversti uzsidaryti, kiti dingdavo tiesiog be jokiu ziniu, isjungdami viska arba skelbe atmazus, kd ju saita uzddosino ir nupyso visus pinigus. Zodziu pora menesiu stebejau tuos visus hyipus ir kai atsidare DA, kazkaip iskart supratau, kad ne siaip scamas cia bus, tdl nusprendziau pabandyt ant savo kailio. Zaidziau atsargiai ilgiau 2 dienu nedejau depozito, kasdien pasitikejimas projektu vis augo, butent rusu forumose ir pradejo ji vadinti geriausiu siu metu projektu, ir kai atidirbo pus antros savaites be jokiu priekaistu norejosi ir su broliais lietuviais pasidalinti sia aukso kasykla, bet per velai. Patiko tai, kad adminas buvo labai adekvatus ir patarima gera dave apskritai apie tokio tipo investavimus, vienoj is konferenciju: investuokit pinigu tiek kiek negaila butu ju prarasti. Pamenu buvau uzdaves klausima ar menesi atlaikys projektas? atsake, kad tai priklauso tik nuo jusu investuotoju, reiskia jis butu ir dirbes jei nepradetu mazeti santykis tarp pinigu inesimu ir isemimu. Dar savo pirmoj konferencijoj sake, kad sis projektas bus tramplinas i kita, kuris startuos pavasario pabaigoj/vasaros pradzioj. Aisku butinai sudalyvausiu ir jeigu kas nores taip pat prisijungti rasykit pranesiu i pm apie nauja projekta, visgi pacioj pradzioj uzdarbis beveik garantuotas bus, reikes tik laiku sustoti.
O antra, hyip'ai ir panasus uzdarbiai tera tik zaidimas su pinigais: jei islosi, tai kita karta pralosi ir atvirksciai, rimtai praturtet is to sunkoka, bet su laiku manau imanoma.
Kaip jau ir minejau po sio kluptelejimo tikrai nesitrauksiu is sio uzdarbio, o su nauja patirtimi lauksiu nauju issukiu. Zaidimas tik prasideda. :)

  • 0

#30 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 05 balandžio 2013 - 11:25

Reikia patirtikelias skaudžias pamokas, kad pradėtum suprasti su kuom žaidi. Taip čia pinigų loterija. Bet ir geriausi adminai kartais nesugeba susitvarkyti susavoHYIP ir tenka viską uždaryti. Priežaščių, kodėl jie užsidaro yra įvairių, bet visų galas vienodas. Tikyra laikoskirtumas, per kurį tu suspėsi pasinaudoti arba tavim pasinaudos.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas