Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Hourly Chick Pay


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 9

#1 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 gegužės 2013 - 11:45

Sveiki,

Gražus patikimas HYIP'as moka nuo 2 iki 4 procentų per dieną priklausomai nuo investicijos dydžio. Geros reputacijos adminas. Programa kolkas dar auga. Daug apie ją nerašysiu nes referalų prisigaudyt nesiekiu :).
Trumpai paprastai, mano patarimas - jei esate investavę į šią programą - pats laikas trauktis. Nustokit reinvestavę ir nelaukit kol programa žlugs. Pasiimkit kiek turit, nes ilgai ji nebegyves. Galbūt galima butų išspausti ir daugiau, bet rizikuojate jau smarkiai.
  • 0

#2 hexagonas

hexagonas

Parašyta 08 birželio 2013 - 01:19

Nemanau, kad mirs programa.
  • 0

#3 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 08 birželio 2013 - 10:54

Gal turi kuo pagrįst savo nuomonę?
  • 0

#4 kulkaxx

kulkaxx
  • Lytis:Vyras

Parašyta 08 birželio 2013 - 02:49

O tu turi kuo pagrist savo nuomone, kad jis zlugs? Gal kas jame atisitko gal nemokejo kamnors ar ka, gal buvo paluzes?
  • 0

#5 hexagonas

hexagonas

Parašyta 08 birželio 2013 - 03:08

Jop, pritariu kulkaxx. Kazkam neismokejo? Ismoka visiem. O jeigu ponuls gavai banana uz 2 acc tai cia jau neverkt prasom :)
  • 0

#6 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 08 birželio 2013 - 07:06

Žmonės prašau nedaryt skubotų išvadų. Aš jūsų nepuolu, bebūtina gintis. Tiesiog prašau kokių nors argumentų. Jei -žinote ką nors ko aš nežinau, mielai sužinočiau. Pavyzdžiui teko girdėti, kad daug žmonių žada įsitraukti į projektą ar kažką panašaus. Bano aš negavau sėkmingai investavau 2 savaites reinvestavau visas pajamas ir po to kai parašiau savo pirmą postą sėkmingai išsiiminėju savo pinigus. Pirmiausia tai turite suprasti, kad HCP yra pats gryniausias ir paprasčiausias HYIP tipas. Be jokių realių produktų, be jokių papildomų pajamų šaltinių iš kurių galėtų būti mokami uždarbiai žmonėms, be jokių restart galimybių. Visi tokie Hyip'ai yra pasmerkti mirčiai ir anksčiau ar vėliau visi miršta. Jūsų kaip investuotojų pagrindinis tikslas yra kuo tiksliau numatyti kiek ši programa gyvens ir laiku iš jos pasitraukti. Kodėl aš manau, kad programa ilgai nebegyvuos? Paprastam HYIP paprasta prognozė. Jis gyvuos tik kiek ilgiau nei vieną ciklą. Galbūt pusantro ciklo galbūt ilgiau. Aš šiuo atveju nusprendžiau statyti pinigus už kiek mažiau nei pusantro ciklo ir pasitraukti iš programos perdaug nerizikuodamas. Šios programos gyvavimo laikas galėtų pailgėti, jeigu dabar prasidėtų nuolatos greitėjantis programos augimas, tačiau kolkas jokių tokių tendencijų nebuvo ir nėra. Kaip manote, kodėl anksčiau pradiniame puslapyje buvo rodomas dabartinių narių skaičius o dabar jo jau neberodo? Paprasčiausiai todėl, kad kai augimas lėtėja jiems nebevertinga to rodyti nes žmonės pastebėję sumažėjusį augima nustoja reinvestavę ir pradeda išsiiminėti pinigus, taip trumpindami jos gyvavimą. Su kuo nors nesutinkate? Kur nors klystu? Prašome pateikti faktus ir argumentuotus įrodymus, o ne bukai pulti.
  • 0

#7 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 birželio 2013 - 07:09

Jei programa leidžia visus pinigus išsiimti tai tada galima bėgti. Kitu atveju lieka žaisti iki galo.

Man regis jie jau nebemoka. Kas nespėjo sureaguoti tas pasiliko.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#8 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 birželio 2013 - 02:33

Šiandien gavau laišką, kuriame rašo, kad išleidžia naujus planus, kurie galios 10 dienų. Nors patys planai yra nerealūs, bet tikriausiai jiems prireikė skubiai ir daug pinigų. Tas nieko gero nežada.

Special Daily Plan:
8.00% Daily for 30 Days = 240% ROI
Min & Max Investment: $5000 - $25000

Special Weekly Plan:
50% Weekly for 6 weeks = 300% ROI
Min & Max Investment: $7500 - $50000

  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#9 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 10 birželio 2013 - 06:27

Panašu, kad programai atėjo galas. Dabar jie paprašius withdrawalo parašo, kad pinigai pervesti ir aceit išmokėta, bet payment procesoriuje pinigai niekada nepasirodo. d2b teisingai pastebėjo. Tokie "nauji superiniai planai" taip pat niekad nieko gero nežada.Žmonės spėlioja įvairius variantus. Kad tai techninis gedimas, kad dar viskas pasitaisys gal ir pan, bet panašiausia, kad adminas tiesiog pasiėmė pinigus ir nešė kailį.
  • 0

#10 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 20 birželio 2013 - 08:47

Programa jau kurį laiką nebemoka. Keliam i SCAM
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas