Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

UTS Profit Ads


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 birželio 2013 - 08:32

Sveiki visi ir visos.
Gal kas pastebėjote gal kas dar ir ne bet AdHitProfits pastūmėta revshares programų rinka sparčiai plečiasi ir stumia lauk įprastas HYIP programas.
Taigi pristatau jums dar vieną programą - UTS Profit Ads.
Programa veikia revshare principu. Paprastai šnekant jūs negaunate fiksuotų procentų už savo investicijas. Programa savo gautas pajamas dalina tarp savo vartotojų. Jūsų gaunami procentai priklausys nuo programos pardavimų.
Vienos share kaina 20$.
Kiekviena share maksimaliai išmoka 150% - tai yra 30$.
Priimami payment processoriai - Payza ir STP.
1 refferalų lygmuo - nuo visų referralų pirkimų gaunate 15%.
Deposito mokestis 5%.
Programos startavo 2013.06.16. Tai yra ganėtinai šviežia programa.
Nariai, kurie nepirko nei 1 share išsiimti gali tik 80% pajamų.
Linkas į programą susidomėjusiems:
UTS Profit Ads

Kaip aš įsivaizduoju šios programos gyvavimą ir kokią taktiką rekomenduočiau pasirinkti?
Na pirmiausia tai turite suprasti, kad ši programa ilgai greičiausiai negyvuos, kadangi skirtingai nei ADHitProfits moka ganėtinai didelius procentus ir svarbiausia neturi išorinio pajamų šaltinio (AdHitProfits tai yra reklaminiai baneriai), žinoma yra planų paleisti PTC tipo mechanizma, bet kažkodėl su dabartiniais programos augimo tempais abejoju, kad jie spės išvysti dienos šviesą.

Kodėl tuomet išviso siūlau investuoti į šią programą? Na šiuo metu programa auga labai sparčiai ir tai revshare tipo programose yra metas kuomet galima uždirbti. Per tas šešias dienas nuo programos starto joje jau nupirkta shares uz 4 milijonus dolerių ir nuperkama po maždaug milijoną per dieną. Dėl to programa moka milžiniškus procentus per dieną ir per trumpą laiką galite smarkiai pasididinti savo investiciją.

Kokią reinvestavimo taktiką rekomenduočiau? Na mano manymu jei niekas greitu laiku nepasikeis, o tiksliau jei programa nepaleis jokių išorinių pajamų šaltinių, kurių pajamas irgi dalintų nariams, siūlyčiau vadovautis "hit and run" taktika. Kitaip tariant investuojate, pasiemate savo 150% ir ne6ate kailį, jei tikite kad programa gyvuos ilgiau siųlyčiau nedidelę reinvesticiją. Tačiau neapsidžiaukite dideliais procentais ir nesitikėkite kad programa ilgai išgyvens. Jei norite ilgalaikės programos žiūrėkite mano postą apie adhitprofits.


  • 0

#2 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 27 birželio 2013 - 08:53

Programa 6iuo metu yra labai sulėtėjusi ir moka ganėtinai mažus procentus, kadangi yra parduota nemažai shares, o perkančių naujas gana nedaug.
Visdėlto yra ir gerų naujienų. Withdrawalai vis dar mokami greičiau nei per 24 valandas, o dar šiandien buvo paleista įdomi naujovė, kuri turėtų pritraukti nemažai naujų žmonių ir kartu generuoti papildomas pajamas į revshare katilą.
Nuo šiandien UTSPA pradeda veikti PTC paslauga. Už kiekvieną paspaustą ir 20 sekundžių peržiūrėtą nuorodą mokama po 0.01$ (gana nemažai kaip už nuorodų spaudaliojimą). Tiems kas nenori investuoti pinigų o nori pradėti nuo 0 tai taip pat gali būti įdomu nes šiuo metu puslapyje yra 100 jei ne daugiau nuorodų iš kurių galima uždirbti. Iš investuotojų pusės tai tikrai šauni naujovė, kadangi tikrai atsiras perkančių reklamas šiose nuorode, kadangi tai yra gana nebrangu, o siūloma labai nebloga tikslinė auditorija. Pajamos iš šių pirkimų dalinamos investuotojams.
Liepą žadama įdėti ir daugiau papildomų pajamų šaltinių.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas