Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

West-City.LT - vakarų miestas.


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 efixed

efixed

Parašyta 23 rugsėjo 2013 - 05:42

Kas yra tas West-City.lt ?

West-City - RPG/GRP stiliaus SA:MP serveris, bet kokio amžiaus publikai, tiek vaikams, tiek seneliams. Musu tikslas yra suburti pacia draugiškiausia bendruomene Lietuvoje ir garseti savo nuostabia kompanija, bei rekordu gausumu. Serveri bandoma padaryti tikra, gyvenimiška žaidima. Administracija visada padeda iškilus problemai ar papildomiems klausimams.



Kodel turiu rinktis butent ši serveri ?

Manome, jog busime vienas kokybiškiausiu serveriu Lietuvoje. Išsiskirsime savo unikalumu, tiek serverio, tiek svetaines ir forumo veikloje. Visada padesime žaidejams betkokioje situacijoje. Bausime nusižengelius, surinksime nuostabu žaideju ir administratoriu buri, kuris norime, kad butu vienas garsiausiu Lietuvoje.



Ko mes siekiame ?

Buciau didžiausias melagis, jeigu teigciau, kad ši serveri uriau ne savo naudai. Visi projektai yra kuriami tam, kad iš jo gauti tam tikra pelna. Žinoma didesne dalis noro buvo sukurti viena geriausiu SA:MP serveriu. Kaip ir minejau noriu sukurti viena geriausia, draugiškiausia Lietuvoje bendruomene. Užsidegiau noru sukurti kažka geriau negu kiti didžiausi Lietuvos serveriai. Manau tai turetu pavykti, bet istorijos pradžiai, reikia jos pradininku, šiuo atveju - Jusu.



Šie trys aspektai turetu sudominti Jus žaisti musu serveryje. Tikiu, jog atsiras žmoniu, susidomejusiu šiuo serveriu ir nores pradeti nauja gyvenima jame. Tik cia galite buti kažkuo kitu, kilti aukšciau negu kiti, atlikti tai, ko negalite tikrame gyvenime.



Degaliniu sistema

Ji labai toli pažengusi, tokios niekur nesu mates. Yra kuro rušys: Benzinas 95, Benzinas 98, Dyzelis ir duju iranga. Nusipirke degalines versla galesite valdyti degalines kuro kainas, reikes rupintis ne tik degaliniu kainomis, bet ir jos pelnu, kuro atsargomis. Visos degalines turi kuro limitus, visose degaliniu talpyklose telpa po 5000 litru kiekvienos rušies kuro. Be to kaip tas kuras atekaliauja i degalines ? Taigi sakau, kad daugiausia darbo kliuna tolimuju reisu vairuotojams. Jie pirmiausia važiuoja prie naftos platformu ir ten pilasi nafta, kurios irgi nera begalybem ji gaminasi skirtingai ir nera dyka. Kaina nustato verslo savininkas ir už tolimuju reisu vairuotojo pirkta nafta gauna pinigus i verslo pelna. Toliau tolimuju reisu vairuotojas važiuoja i perdirbimo centra ir parduoda nafta. Nafta per kintama laiko tarpa perdirbama i Benzina 95, Benzina 98, Dyzelina. Perdibta kura tolimuju reisu vairuotojas perka ir vežioja po degalines pardavineti.



Kuro bakeliu sistema

Nusipirke bakeli parduotuveje (tušcia), ji galesite pasipildyti kiekvienoje degalineje, supilti i transporto priemone ir vel pasipildyti. Žodžiu daukartinis.



Transportu priemoniu sistema

Pirmiausia kalbesiu apie turgu, nueje i ji ir užlipe ant pickup'o, gausite dialog'a su trumpa informacija. Paspaude " Uždaryti " pamatysite prieš save transporto priemone ir apacioje trumpa informacija, t.y. kaina, numeri ir kaip nusipirkti. Spausdami mygtukus 6 ir 4 keisite automobilius. Panašiai kaip per koki NFS UnderGround 2. Visos mašinos valdomos per viena komanda: /vinfo. Paraše ja ir paspaude " Transportas ". Pamatysite visas savo transporto priemones, paspaude ant jos gausite kita langa su jos informacija. Pvz: Technikine, draudimas, rida ir pan. Apacioje dar bus mygtukas: " Valdymas". Paspaude ši mygtuka gausite langa su transporto priemones valdymu. (Užrakinti/Atrakinti , pozicija, pardavimas ir pan. ).



Namu sistema

Namu sistema irgi panaši i mašinu sistema, viskas valdoma per viena komanda: /hinfo. Prie namu yra 3D tekstas ir visa informacija apie ji. Nama galite atrakinti/užrakinti. Nomuoti, nustatyti dienine nuomos kaina ir pan.



Verslu sistema

Visus savo verslus galite valdyti per komanda: /pinfo. Kaikurie verslai turi didesniu galimybiu. Pvz: degalines, naftu platformu valdymo centras ir t.t.



INFORMACIJA:



Serverio svetaine: www.West-City.lt



Serverio IP: 77.241.194.10:7778


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas