Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Apatinis trikotažas vyrams - www.apatiniai.com

apatinis trikotažas apatinis trikotažas vyrams vyriški apatiniai apatiniai vyrams apatinis trikotažas internetu

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 apatiniaicom

apatiniaicom

Parašyta 05 gruodžio 2013 - 10:23

Apatiniai.com - pirmoji Lietuvoje specializuota vyriško apatinio trikotažo elektroninė parduotuvė.
Čia rasite pasaulyje žinomų bei pamėgtų gamintojų vyrišką apatinį trikotažą bei maudymosi šortus.
Mūsų tikslas - pateikti Jums išskirtinės kokybės ir dizaino gaminius bei užtikrinti saugų, greitą ir patogų apsipirkimą. 
Didžiąją dalį prekių turime savo sandėlyje, jei Jūsų norimos prekės neturime sandėlyje, ją galime užsakyti iš tiekėjų ir per sutartą laiką atvežti.
Tam, kad būtų lengviau išsirinkti apatinių dydį, siūlome pasinaudoti svetainėje pateikiamomis gamintojų išmatavimų lentelėmis.
Prekes pristatome pirmenybiniu registruotu paštu (suteikiamas siuntos numeris), Vilniaus mieste sutartu laiku prekes galima atsiimti patiems.
Atsiskaitymas už prekes galimas pavedimu į banko sąskaitą, per mokejimai.lt sąsają arba mokant grynais atsiėmimo Vilniuje metu.
 

Pridėtas failas(-ai)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas