Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

el. parduotuve

Reikia rekomendaciju

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 100kg

100kg
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 12 gruodžio 2013 - 11:25

Sveiki visi,ateityje planuoju steigti el. parduotuve. Gal kas gali parekomenduoti koki zmogu kas tuo uzsiema,kad galeciau jau dabar pasikalbeti apie tai ir viska aptarti. Pats asmeniskai esu zalias ant puslapiu,tad noriu siokia tokia vizija susidaryti.


  • 0

Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/


#2 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 12 gruodžio 2013 - 11:23

Jei tik planuoji steigti ir esi kaip sakai visiškai žalias šiuose reikaluose, tai manau geriausias variantas tau yra pradėti nuo El parduotuvės nuomos, kas dabar yra labai populiaru ir paprasta. Yra neviena kompanija siūlanti tokias paslaugas ir viskas veikia itin paprastai. Dažniausiai jose tereikia išsirinkti norimą savo parduotuvės dizainą, parduotuvės pavadinimą, adresą ir parduotuvė bus sukurta, sukonfigūruota ir patalpinta tų kompanijų serveriuose. Tereikės tik išsirinkti talpinimo kainą, kuri svyruoja maždaug nuo 50 iki 1000LT ir priklauso nuo to, kokio galingumo parduotuvė bus.

Keletas kompanijų siūlančių tokias paslaugas:

 

1. http://www.verskis.lt - kompanija siūlanti savo unikalią turinio valdymo sistemą, kas iš vienos pusės yra gerai, nes parduotuvė bus išskirtinesnė, o iš kitos pusės blogiau, nes kiekvienas papildinys ar sugalvota funkcija turės būti sukuriama tik tau, o tai kainuoja nemažus pinigus, taip pat neesu įsitikinęs, bet gali kilti keblumų, ateityje norint savo parduotuvę perkelti iš unikalios sistemos į kitą turinio valdymo sistemą  , bet čia reikia jau aiškintis konkrečiai su jais. Paskambink, manau viską paaiškins tau jie.

 

2. Kita viena iš populiariausių tokių kompanijų Lietuvoje yra http://www.freeshop.lt . kainos prasideda nuo 55lt, yra demonstracinė versija ir jie jei neklystu naudoja jau ne unikalią, bet labai populiarią Joomla Virtue mart turinio valdymo sistemą.

 

3. Dar viena iš lyderiaujančių kompanijų:  http://www.hostpartner.lt

 

4. Taip pat http://www.el-parduotuve.lt

 

5. Bei http://elparduotuvesnuoma.lt

 

Išvardinau 5 populiariausias kompanijas, visos jos praktiškai atlieka tą patį, tačiau prieš pradedant naudotis jų paslaugomis reikia gerai išsiaiškinti ar nekils bėdų atsisakant jų paslaugų ir jeigu ką persikeliant savo parduotuvės duomenis kitur.


  • 1

#3 100kg

100kg
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 13 gruodžio 2013 - 12:35

Aciu,dar vienas juodrastis i stalciu bus :)


  • 0

Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas