Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

vLife.lt - Vienas gyvenimas,vienas tikslas


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Boss

Boss

Parašyta 23 balandžio 2014 - 06:16

Tai gi sveiki visi. Startavo naujas projektas vLife.lt. Šis projektas ištikrūjų daug ko vertas.

 

Trumpai apie jį:

 

Gera administracija.

Vyksta atrankos į įvairius postus ir pareigas.

Netrūkus bus serverio startas.

Išskirtinis dizainas.

 

Plačiau apie projektą galima paskaityti aprašyme.

 

 

a32c40ae6707c4fc4a6d58a6a0231b3b584.png

 

Sveiki visi norėčiau trumpai pristatyti www.vLife.lt projektą.

Serverio veiksmas vyksta Angel Pine bei Bayside kaimeliuose.

 

Šiek tiek apie serverio sistemas:

 

Mašinų salono sistemą- Jus turėsite nuvažiuoti į mašinų saloną, užlipti ant icono. Tada galėsite pasirinkti norimą automobilių kategoriją ar tai sportinių ar paprastų. Matysite automobilį apie jį bus aprašyta mini- informaciją.

Nusiperkant automobilį siūlome naudoti /autopilotas, bei apsidrausti automobilį ir užsiregistruoti jį. Apdrausti tam, kad sprogus automobiliai jus išsaugotumėte pinigus, o užregistruoti tam, kad važinėjant mieste negautumėte baudos iš policijos pareigūnų.

 

Algos- Jus pradėsite dirbti 50LT/min algą, o turint VIP privilegijas gausite algos du kartus daugiau. Algos galėsite atsiimti vyriausybėje nuo 19:00h iki 21:00h.

 

Namų sistemą- Viskas labai paprasta nusipirkus namą jus ji galite užrakinti/ atrakinti, o į vidų įeisite naudodami enter. Namą galėsite parduoti valdžiai arba kitam žmogui. Galėsite seife laikyti pinigus, o jeigu turit vaistinėlę tai išsiblaivyti, pasigydyti.

Verslų sistemą- Šiuo metų kainos nėra labai didelės, tačiau įsivažiuojant serveriui kainos kils. Pinigus už savo verslą gausite kas kelias valandas. Verslą galėsite parduoti valdžiai arba kitam žmogui. Kad gautumėte pinigus už verslą galėsite būti nebūtinai prisijungęs.

Darbai- Serveryje su darbo pakvietimais yra 5 darbai. ( Policininkai, Medikai, Taksistai, mechanikai, dyleriai).  Tai pat serveryje be pakvietimų yra 4 darbai. ( Picerininkai, valytojai, medkirčiai, kunigai). Šie darbai tai pat bus ir Bayside kaimelyje, tad bus skirtingi serverio direktoriai. Jei serveryje dyleris turės narkotinės medžiagos ir važiuos pro sieną automatiškai bus pranešta policijai.

 

Vairavymo mokyklą- Viskas labai paprasta jeigu teisingai atsakote teorijos klausimus, atliekate praktika važiuojant su golfu arba motociklu.

 

Garažai- Kadangi serveryje  yra mažai vietos tai yra padaryti požeminiai garažai. Į juos galės įvažiuoti tik tas kuris dirba tame darbe. Įvažiuoti galėsite paspaudę 4 prie garažo. Garažus turi tik darbai su pakvietimais. Garaže tilps apie 30 mašinų.

Kalbant apie pačią modifikaciją- Ši modifikaciją nėra kurta nuo tuščio lapo. Ji yra kurta nuo Aivaro modifikacijos. Modifikacijoje ištaisyta daugelis klaidų.

 

Serverio komanda:

Mūsų komandą sudaro 2, savo darbą puikiai išmanantys asmenys.

Kevin'Crawford - Projekto įkūrėjas, skripteris.

Kevin'Pwn - Projekto tinklapio tvarkytojas.

Ieškomas maperis. ( Mapų kordinates bus duotos, reikės šiek tiek paredaguoti darbus).

 

Aprašymas bus smarkiai pildomas tad pradžiai šioks toks aprašymas.

( Aprašymas gali buti matytas, tai mano seno projekto aprašymas).

 

Kodėl ANGEL PINE IR BAYSIDE?

Žinome, kad dabar daugelis jūsų pradės psichuoti ir panašiai. Tačiau norime išsiskirti miesteliais, bei bus įdomiau žaisti. Tuo pačiu netoli randasi ir San Fierras, kuris galbut bus prijungtas taipat.

Žinome, kad balsavime nesurinko pakankamo taškų, tačiau kaip ir minėjome yra netoli San Fierrasas, kuris taipat bus su laiku prijungtas. Daugiau jokie miesteliai nesikeis. smile.png


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas