Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

FOTOMANAI - Facebook grupė mėgstanti fotografija.

fotomanai facebook. fotografija foto

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 KyCaS

KyCaS
  • Lytis:Vyras

Parašyta 14 gegužės 2014 - 08:27

538db5cecb92f.jpg

Sveiki visi, šio straipsnio skaitytojai !


Nesenai sukurta grupė FOTOMANAI nori pakviesti visus mėgstančius fotografiją ir sužinoti daugiau visko apie ją kviečia prisijungti prie grupės Facebook puslapyje.

Trumpai apie Fotomanai grupę: Tai grupė šiuo metu turinti virš 1000 žmonių kurie domisi fotografiją ir dalinasi savo nuotraukomis. Šioje grupėje nariai diskutuoja apie įkeltas fotografijas ir dalinasi savo patirtimi, padeda kitiems su informacijos paieška apie fotografiją. Kiekvienas fotografas turi savo fotografijos stilių, tad kviečiame ir Jus – šio straipsnio skaitytojus surasti savo fotografijos stilių ir mokintis tiek iš paprastų mėgėjų fotografų, tiek ir iš profesionalų. Tikimės, jog mūsų grupė Jums bus naudinga ir įdomi.

 

Tai pat ši grupė tai pat nesenai pradėjo domėtis Legography stiliumi ir nori jog daugiau žmonių pradėtų domėtis šiuo fotografijos stiliumi.

538dba7b37ef5.jpg

© Aistė Kančauskaitė - Iš serijos Legography - "ar ji sutiks?" .

 

Organizuosime konkursus, kad matytumėm kaip žinios padeda atskleisti gabumus patyrusių ir pradedančiųjų fotografų. Imk fotoaparatą į rankas, o gautą rezultatą talpink čia – FOTOMANAI grupę Facebook socialiniame tinkle!

 

Kyla klausimas kokias fotografijas čia galima talpinti?  Atsakymas labai paprastas – visas fotografijas, kurios yra neįžeidžiančio, reklaminio ar pornografinio pobūdžio.

 

Yra vienas naudingas posakis apie profesionalus – „Norint būti profesionalu reikia mokintis iš profesionalų“.

 

Mūsų Facebook grupės adresas: https://www.facebook...oups/fotomanai/  Administratorius: Antonio – KyCaS

 

 

Fotomanai narės mintys apie grupę:

 

Koks nuostabus ir beribis yra fotografijos pasaulis. Kokios yra sukurtos plačios galimybės spalvotai ir nespalvotai, šaltai ir šiltai, žaismingai ir liūdnai užfiksuoti akimirkas čia ir dabar.

Viskas Jūsų rankose! Viskas viduje technikos, kurią laikote savo rankose.
Ar mums svarbu kiek kainuoja Jūsų kamera? – Ne. Mums svarbu tai, kaip Jūs matote aplinką, daiktus, žmones, įvykius aplink save; kokiu kampu žiūrite į pasaulį. Mums svarbiausia – Jūs – bendravimas, pažinimas, kūryba. Laiptelis po laiptelio visi kartu kopsime tobulėjimo link, atidarysime vis naujas duris, pažvelgsime vis pro naujus langus, vis kitomis akimis, su naujomis žiniomis, kurias čia ir pasidalinsime. Gyvenime kiekviensa turime klausimų, ir laikui bėgant klausiame, ieškome atsakymų – taip pat ir fotografijoje. Kokį žinomo gamintojo fotoaparatą pasirinkti, kokiu formatu fotografuoti? Kokias programas pasirinkti nuotraukų apdirbimui ir taip toliau. Ir fotografijoje mes turime klausimų, kuriuos pakeičia mieli akiai vaizdai – atsakymai – nuotraukos.

Nėra kada stovėti vietoje – juk viskas taip stipriai ir taip greitai keičiasi – metų laikai vienas po kito keičia savo veidą, medis atrodo pries 10 metų buvo tas pats, bet šiandien jis atrodo kitaip. Auga žmonės, keičiasi spalvos, o mes mėginame užfiksuoti tas akimirkas ir palikti po savęs įrodymus – “o buvo taip”.

Diskusijos, pažinimas, smulkiųjų detalių nagrinėjimas, patarimai – štai ko mes čia susirenkame. Susirenkame sukurti dalelę to neapčiuopiamų plačiausiu kampu fotografuojančiame objektyve neįtelpančių pasaulio galimybių ir grožybių.

Nesenai sukurta grupė FOTOMANAI nori pakviesti visus mėgstančius fotografija ir sužinoti daugiau visko apie ją kviečia prisijungti prie grupės Facebook puslapyje.

Mūsų grupėje renkasi įvairūs žmonės – nepriklausomai nuo rasės, kultūros, tikėjimo, pomėgių, socialinio statuso. Visi čia – fotografai, tik vieni pradidantieji, kiti profesionalūs, o kiti prijaučiantys ar norintys kadanors jai tapti, bet taip pat trokštantys žinių apie diafragmą, išlaikymą, fotografavimą naktį, portretus, Adobe Photoshop ar Lightroom programas.

Mes nevaržome jūsų kūrybinės laisvės – svarbu, kad nuotrauka, kurią įkeliate nieko neįžeistų ar nieko nesupykdytų. Pateikite mums savo darbus, sulaukite pastebėjimų iš kolegų bendraminčių apie kiekvieną jūsų men kūrinį.

Ko galima laukti? Ten, kur daug bendraminčių – ten daug nuomonių, todėl kritika pas mus – draugas, o ne priešas. Kritikuosim vieni kitų darbus taip padedami juos patobulinti.

Paverskime fotografiją subtilia poezija Jūsų ir Mūsų akims :)

 

FOTOGALERIJA:

 

538dbbb889279.jpg

© Antonio Photography - Rokiškio dvaras.

 

538db91c5ab20.jpg

 

© Algirdas Malgirdas - Atostogos Molėtuose.


  • 0

PayPal ir Ebay konsultacijos - http://www.kyc.lt

 

paypalas-ilgas.jpg





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas