Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Creepers.us.lt - Nužudyk savo pasalūną! [PVP] [RPG] [Minigames] Kokybė ir pagalba užtikrinta!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 LifeMC

LifeMC

Parašyta 18 gegužės 2014 - 03:44

------------------------------------¸.•'´¯)¸,ø¤°``°¤ø,¸(¯`'•.¸----------------------------------
********************************¸.•'´¯),ø¤°`°¤ø,¸¸,ø¤°`°¤ø,(¯`'•.¸ *****************************
Serverio IP: mc.creepers.us.lt
Veikimo laikas: 24/7 – 7 dienas per savaitę, 24 valandas per parą!
Žaidimo versija: 1.7.2 - 1.7.4
Serverio tipas: RPG/Minigames
PVP statusas: ON
 
Mes norime jums užtikrinti kokybišką žaidimą!
 
Creepers.us.lt
Nužudyk savo pasalūną!
(Serveris nėra išskirtinis, tačiau stengėmės padaryti taip, kad būtų įdomu pažaisti smile.png )
 
Serveris buvo sukurtas žaidejų malonumui, jų smagiam laiko praleidimui minecraft žaidime, kad kiekvienas jų noras ir gyvenimo svajonė būtų išpildyta būtent šiame serveryje! Mes viską palikome kurti patiems serverio žaidėjams, nes praktiškai viskas priklauso nuo jų pačių. Tad jei nori žaisti linksmai kartu su kitais draugais, pasirink mus! Pas mus rasite viską, ko reikia tikram žaidimui. Mūsų serveryje galėsite žaisti kaip tikrame gyvenime – kirsti medžius ir statytis namus, juos tobulinti, pasiekti modernumo viršūnę, susirasti naujų draugų, muštis ir galiausiai kariauti grupėmis! 
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Kiekvienas galės įkurti savo komandą su savo norimu pavadinimu, būti vadu ir jiems įsakynėti, nes nuo grupės vado priklauso viskas! Ar komandos nariai galės naudotis jų grupės bazės prietaisais, skryniomis ir pačiais geriausiais jų išradimais! Serveryje komandos turės didelę įtaką kiekvienam grupės nariui, nes savaitėje bus rengiami renginiai, per kuriuos susirems visos serverio grupės! Nugalėtojas bus tik vienas ir tik vienai komandai bus atiduodamas piniginis/vertingų daiktų prizas. Tad jeigu nori įkurti savo grupę, paskubėk!
 
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Jeigu trūksta pinigų kuriai nors jūsų investicijai ar išlaidoms, darbas kaip tik jums! Darbų įvairovė tikrai didelė ir pasirinkti jas galite bet kuriuo paros metu, tad imam darbo įrankius ir skubam darban! Nori būti statybininkas, kasėjas, išradėjas, o gal netgi burtų kūrėjas? Viskas tavo malonumui, tad gali būti kuo tik panorėjęs!
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Turi pasiruošęs aštrius ginklus ir tvirtus šarvus? Lankas tvirtas, o strėlės gali perdurti širdį? Kalavijas aštrus, kuris gali nukirsti galvą bet kuriam žmogui? Trūksta maisto, papildomo uždarbio iš serverio administratoriaus? Nori būti samdomu žudiku? Tu tikrai nugalėsi beribiame miško ir pievų plote bet kuriuos sutiktus banditus, kurie sprogdina viską, zombius ar kraujo ištroškusius vorus! Dirbdamas samdomu žudiku pas serverio savininką tu galėsi užsidirbti deimantų/pinigų ir kitų vertingų daiktų! Serveryje nei vienas žmogus neapsieis be pinigų, kuriuos gali uždirbti dirbdamas, žudydamas ir pardavinėdamas sau nereikalingus daiktus.
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Nori būti verslininku, pinigų investuotoju, o gal parduotuvės savininku? Tai puiki proga patirti viską, ką tu norėtum nuveikti tikrame gyvenime. Serveryje nera jokių suvaržymų, tad pats galite kurti savo parduotuves, tokias garsias kaip „Maxima“ ar „IKI“, kurios galbūt pelnys netgi /warp privalumą! Stenkitės mūsų mielieji žaidėjai ir pasieksite viską, ko jūs tikrai norite. 
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Galbūt jūs norite ištrūkti iš realybės ir patekti į žaidimų pasaulį? Su malonumu pranešame, kad jūsų prašymas išsipildė! Nuo šiol jūs galėsite žaisti tokius žaidimus, apie kuriuos jūs galbūt net nesate girdėję! Nori patekti į žaidimą, kuriame būtų smagu ir norėtųsi dar kartą išbandyti? Taigi, žaidimų pasirinkimas didelis ir bent vienas iš jų jums tikrai patiks! Nori šokinėti nuo bloko ant bloko vis sudėtingesniame lygyje? Prašom, pas mus galėsite išbandyti ir šitą žaidimą! O gal nori patekti į kambarį, kuriame yra vien tik durys? Ir tik vienos iš jų bus tolimesnis kelias į kitą paslaptingą kambarį? Tad pasirink tinkamas duris, jei nenori susidurti su galvažudžiais zombiais!
 Savaitėje kartą bus rengiamos užduotys, per kurias bus ieškomas geriausias „MiniGames“ žaidėjas, kuris bus apdovanotas vertingomis dovanomis, tokiomis kaip „Max enchanted Diamond Sword“ ar  „Mob spawner“ pagal jūsų pageidavimus! Nenusiminkite jeigu laimėjote tik antrą ar trecią vietas, o galbūt tik aštuntą? Vistiek būsite bent kiek apdovanotas! Tad kasdien treniruokis mūsų žaidimuose ir pasiek aukštumas, bei būk apdovanotas netgi MiniVip’u mėnesiui!
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Galbūt nori būti pripažintas serveryje su didesnėmis galimybėmis palyginant su kitais? Tai visai nesunku, jeigu esi labai išprusęs ir netingi dirbti! Mūsų serveryje yra netgi 16 pelnomų rangų, o su kiekvienu rangu – naujos galimybės! Taigi serveryje gali būti kuom panorėjęs! Stebinančiu, valdovu, o gal net pripažintas kaip imperatoriumi? Jums tai puiki proga parodyti savo sugebėjimus išlikimo minecraft pasaulio rėžime.
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Nori atsiriboti nuo kitų? Atsibodo dalintis kitais savo žemėmis? Serverio pagalba jūs galėsite atsiriboti jums norimą žemės sklypą! Nuo tada jūs galėsite gyventi vienas, arba su savo minecraft draugu, duodamas jam leidimą žengti į jūsų valdas. 
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Serveryje yra fiksuojami visi jūsų pažangumo lygiai, tokie kaip akrobatikas, medkirtys ar naudingų iškasenų kasėjas. Kas 2 savaites bus renkami 1 – 3 vietos nugalėtojai, kurie bus apdovanoti retomis dovanomis, kurių negali įsigyti kiekvienas žaidėjas. Taigi, jei esi labai talentingas kurioje nors srytyje, kurioje manai gali pasiekti aukštumas – pasistenk ir laimėk įspūdingų prizų!
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞
 
Na, o jeigu jūs norite gyventi jaukioje vietovėje, kurioje nebūtų jokių pašalinių padarų, žmonių, kad nebūtų PVP rėžimo ir galėtumėte gyventi ir patirti laisvės jausmą – galėsite pasinaudoti rezidencijos, ar net regijono privalumais! Rezidencijas gali pasidaryti bet kuris serverio žaidėjas, o regijoną jums padaryti galės tik serverio pagrindinis administratorius/savininkas.
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Nori turėti savo arklį ir neleisti niekam juo naudotis? Žinoma, jūs tai galite padaryti. Susiraskite sau patinkantį laukinį žirgą, išmokite juo jodinėti ir jį prisijaukinkite! Su arkliu jūs galite daryti ką norite! Galite kartu su juo keliauti į PVP, parsivesti jį į savo namus ir jį auginti. Taigi naujas augintinis – žirgas!
 
۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
Internetinis puslapis
Mūsų internetinis puslapis ( creepers.us.lt ) buvo sukurtas tam, kad žaidėjai galėtų greitai gauti informacijos apie serverį, jo atnaujinimus. Web'as nėra labai išplėtotas, dizainas ne iš geriausių, o galų gale - ne puslapis svarbiausia.
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
ca6807383ebf433de26eeab8da2e375b668.png
 
Slėpkis ir žudyk! Tai labai paprastas ir įdomus žaidimas. Mūsų serveryje yra viena nedidelė arena, kurioje galite žaisti, tačiau atsižvelgsime į jūsų prašymus, ir jei reikės - sukursime naują ir daug didesnę!
 
๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑ஜ๑۩۞۩๑۝๑۩۞۩๑
 
6766592f9512f8c6ee2b2edc197581ee323.png
 
Keturios komandos, tačiau vienas tikslas - išlikti geriausiais ir laimėti!
 
Tad tiek apie mūsų serverį, laukiame jūsų prisijungiant ir linkimė visokeriopos sėkmės smile.png
 
[INFO naujokams] /warp naudotis galima tik nuo 2 rango, tad reikės pasistengti smile.png
 
mc.creepers.us.lt
arba
91.211.245.131

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas