Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Hash Profit - Privatus BTC pulas №1 Rusijoje!

btc bitcoin

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 14

#1 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 31 spalio 2014 - 02:39

004.jpg

 

 Hash Profit – Privatus pulas №1 Rusijoje!
 
Nereikia nieko „klikinti“, vykdyti įvairių užduočių, formuoti struktūrų..
Nereikia instaliuoti jokių papildomų programų...
Kripto valiuta „kapsės“ net esant išjungtam kompiuteriui...
 
Po registracijos, savaitei gausite 200 Kh nemokamai pabandymui.
Taipogi šiuo metu vyksta akcija perkant galingumus: nuolaida iki 38%.
O suvedus promo kodą (kodą aš duosiu), gausite net 48% nuolaidą.
Galingumų darbas garantuojamas 2 metams.
 
Šiuo metu pas mane dirba 536 Kh, dienos pelnas:
0.00381 BTC arba 1.31 $.
 
Jūs galite įsigyti daugiau Kh ir žymiai padidinti dienos uždarbį. 
Mano artimiausi planai įsigyti 1000-1500 Kh.
Tad užsiimkime rimtu verslu: kripto valiutų rinkimu ir mainingu.
Registruokitės tiesiog dabar ir iškart gausite  200 Kh nemokamai savaitei:
 
Pradėkite mainingą jau šiandien!
 

  • 0

#2 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 02 lapkričio 2014 - 11:07

Man šitas visas reikalas primena užmaskuotą Hyip programą. Taip sakau, jog niekas čia neįrodys, jog šioje kompanijoje mes iš tikro dirbame su kripto valiutomis ir kad už mūsų investuotus pinigus, yra perkama įranga, kuri mums ir dirba. Tai yra standartinė investicijų pritraukimo schema. Investuojame ir tiesiog vėliau gauname kasdien atitinkamą dalį dividendų, kaip kokiame Hyip, tik čia viskas užmaskuota ir pridengta bitcoinų mininimu.  Žinoma, tai yra tik mano spėjimas. Galbūt tai veikia ir mes iš tikro mininame su kažkieno įranga. kadangi viskas paremta rizikinga investicija, nepamiršk vis atnaujinti temos ir pranešti apie savo rezultatus ir gautas išmokas :) 

 

Pats Užsireginau pabandyti, tik klausimas būtų toks ? Ar tas tavo promo kodas ilgai galios ? nes investuoti žadu ir aš, tik šiek tiek vėliau.


  • 0

#3 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 05 lapkričio 2014 - 11:13

Promo kodas kuris dave 48% nuolaida jau baigesi. Taciau kiek kolegos pastebejo jie kas pora savaiciu daro nuolaidas pirkimams. Dabar manau turetu buti nuolaida kai bus pasiektas 90 000 nariu skaicius. Siaip yra panasumu i hyipa, vien kriptovaliuta daug kam asocijuojasi su vejo malunais :) Kolegos sake stebejo projekta menesi laiko kol pagaliau pasiryzo i ji investuoti... Kas liecia hyipa, tai ten 99% uzsiregistravusiu ir investuoja kazkokia suma. O cia as investaves antra diena jau sociau i 4000 pozicija, taigi manau kad investavusiu gali buti apie 3500.. Nemanau kad jeigu zmones turi planu begti pasisotins tokia menka suma :) kai planuosi investuot, neskubek, parasyk man, pabandysiu gauti promo koda is auksciau esanciu zmoniu


  • 0

#4 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 06 lapkričio 2014 - 06:14

Promo-code: HPE051114
Discount: total discount of 47%
Expires: 07.11.2014 22:59 (EET)

 

Kas planuoja pirkt greicio, galit pasinaudot situo kodu, gausite 47% nuolaida. Kai gausiu naujus kodus imesiu cia.

 

P.S. Kompanija siuo metu padare ir shopa, galima nusipirkti ismaniaja apyranke, ir laikrodi. Tiesa atsiskaityti galima kompanijos virtualia valiuta kuria gaunate pirkdami greicius.


  • 0

#5 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 lapkričio 2014 - 09:33

Na ka, pribrendo reikalas imest ismoka. Taigi pasidalinsiu. Ismoka gauta sulaukus 2 patvirtinimu, tai gali nutikti ir per 2 minutes ir per pusvalandi. 

 

zfM1IY.jpg

e3hK2Q.jpg

 

Siuo metu vyksta akcija pirkimams -31%, kai gausiu promo koda didesnem nuolaidom, pranesiu.

P.S. Perkant didesniu kiekius greiciu duodamos papildomos nuolaidos


  • 0

#6 barsukas7

barsukas7

Parašyta 10 lapkričio 2014 - 02:46

Man šitas visas reikalas primena užmaskuotą Hyip programą. Taip sakau, jog niekas čia neįrodys, jog šioje kompanijoje mes iš tikro dirbame su kripto valiutomis ir kad už mūsų investuotus pinigus, yra perkama įranga, kuri mums ir dirba. Tai yra standartinė investicijų pritraukimo schema. Investuojame ir tiesiog vėliau gauname kasdien atitinkamą dalį dividendų, kaip kokiame Hyip, tik čia viskas užmaskuota ir pridengta bitcoinų mininimu.  Žinoma, tai yra tik mano spėjimas. Galbūt tai veikia ir mes iš tikro mininame su kažkieno įranga. kadangi viskas paremta rizikinga investicija, nepamiršk vis atnaujinti temos ir pranešti apie savo rezultatus ir gautas išmokas :)

 

Pats Užsireginau pabandyti, tik klausimas būtų toks ? Ar tas tavo promo kodas ilgai galios ? nes investuoti žadu ir aš, tik šiek tiek vėliau.

 

As irgi taip manau dabar tas asic cloud miningas pasidare i mlm tipo ir hyip hibridas , jie ima mokesti tipo uz savo iranga , elektra , ir tu pirkdamas vien paslaugas paskui daug kur dar puse nuima pinigu per menesi neva uz elektra ir priziurejima irangos , o cia bus taip jokios irangos nera , jokia elektra jiems nekainuoja , nes cia tik web simuliacija padaryta , gal kur ir yra , bet paprasciausiai nelabai apsimoketu tada , nes dabar nera atsiperkamumo del elektros nebent gauti elektros kazkur nemokamai , ir jei butu prieimas per koki tiem vieveri prie minerio dar galima tiketis kad ten yra reali iranga ir tai klausimas . Net pats galvoju , kad cia labai geras biznis dabar , tik reikia programeriu geru samdyt padaryti mineriu web simuliacija rasant , kad as juos turiu o istikro ju neturiu ir taip darytis gerus pinigus :) , o zmones itikeje , kad viskas realu su malonumu mokes man pinigus ir galvos rizikos nera , netaip kaip konkreciuose hyip ar mlm projektuose .


  • 0

 


#7 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 lapkričio 2014 - 06:21

Teisingai mastai barsukas7 :) siuo metu neapsimoka kast bitcoinu. Kad ir kokia gera yranga turetum, gautum tik dali pelno savo reikmem, o cia dar reikia desimtis tukstanciu zmoniu i pelna istemt :) TACIAU, sis projektas unikalus tuo, kad jis veikia SMART mining principu. Tai reiskia kad cia kasama ne bitcoin valiuta, o desimtys kitu siuo metu vertingiausiu valiutu. Iskasti kiekiai investuojami i kitus projektus kuriuose kasami papildomi kiekiai valiutos. Tada valiuta keiciama i bitcoin ir pervedama mums... Nu mazdaug panasus principas :) Kazkuriam zurnale buvo publikuojamas straipsnis apie sita projekta ir smart mining ;) kaip ir minejau, tik jum patiem spresti kur kisti nosi :) 


  • 0

#8 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 11 lapkričio 2014 - 06:56

Promo-code: HPE111114
Discount: total discount of 50%
Expires: 14.11.2014 22:59 (EET)
You can enter your promo-code on Buy Kh/s page.
1 PFC (ProfitCoin) is crediting for every 100 Kh/s of purchase when buying 100 Kh/s or more.


  • 0

#9 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 11 lapkričio 2014 - 07:19

Kagi, projektas startuoja su savo nuosava kriptovaliuta ProfitCoin. Kas neturi pakankamai pajamu isigyti greicius uz $, tures galimybe idarbinti kompa ir uz jo padaryta darba isigyti greicio sia valiuta :)

 

Hash Profit have launched ProfitCoin mining pool, it can be found on pool.profitcoin.org, and BlockChain of this currency. ProfitCoin wallet can be downloaded here. Purchasing hashrate for mined ProfitCoins will be available before the end of the November (approximately 25.11).

Total users number have exceeded 93 000 (+6000 in last week). Our site is taking 12 400th place (+78 692 in last three months) worldwide by information from Alexa service.

ProfitCoin specifications:

  • PFC is the only one cryptocurrency with guaranteed profit of 10 - 20% per month
  • Coins total: 10 000 000
  • 7 PFC per block
  • Block generation: 5 minutes
  • About 2 000 PFC generating every day

How ProfitCoin works, what's its value and differences?

ProfitCoin is using X13 algorithm with doubtless advantages (described below). ProfitCoin value is that it's backed by our hashpowers for mining other high effective at the moment cryptocurrencies, which means that it's the only one cryptocurrency to have guaranteed profit of 10 - 20% per month. There was 20% premine for to popularize and promote ProfitCoin. Mining will be only on our pool (at the beginning) with 2-5% fee. ProfitCoin was created as a proof of mining process developed by us, without revealing key features of SmartMining technology to the world, which would lead to depreciation.

You’re starting to work with us by mining or buying ProfitCoin, supporting and developing the idea of making cryptocurrencies benefits available to everybody.

We're planning on widely advertising ProfitCoin on many popular cryptocurrencies resources, partnership program expanding and value of ProfitCoin increasing.

You would be able to by hashrate for ProfitCoin at the beginning, later we'll enable feature of selling hashrate for ProfitCoin. We're planning on keeping rate 1 PFC = 1 Kh/s. Since ProfitCoin is based on all-purpose hardware and high-qualified in cryptocurrencies market team experience, we can assume that we'll succeed on making ProfitCoin one of most popular cryptocurrencies.

X13 is a modern hashing algorithm.

This algorithm uses 13 rounds of hashing with 13 different hash-functions (blake, bmw, groestl, jh, keccak, skein, luffa, cubehash, etc.), which makes it one of most reliable in a modern cryptocurrencies world.

Extended cryptocurrency defense

Specialists do not exclude availability of SHA256 hacking, which can jeopardize all bitcoin network. To hack X13 one must find vulnerability in all 13 hashes, which is much more difficult. Even if one of these hashes would be compromised, it would be just a signal to developers for to analyze the problem and change this hash.

ASIC protection

ASIC is a cancer on a cryptocurrencies’ bodies. They’re killing the main idea of cryptocurrency – decentralization. Difficulty of mining growing dramatically with ASICs on a scene, it’s growing more unavailable, because the only those who can invest big funds can mine. Currency transforms from exchange tool to a speculation resource. And more of that - people becoming adjectives to ASICs manufacturers.

ASICs for SHA256 was released in 2013 and led to the Bitcoin difficulty increase of 860 times in the last year (06.2013 – 06.2014). Scrypt developers tried to solve this problem, but ASICs for this algorithm has been released in the beginning of 2014.

As of October 2014, X13 fully protected from ASIC. Difficulty of developing is due these same thirteen algorithms.

Reduced power consumption

Power consumption and heat are really important mining aspects.

After GPU client release people began to notice that their video cards are heating much lesser and fans making much less noise. Power consumption has been reduced to 30-55%!

You should understand that these numbers can change, because they’re mostly depends on client optimization.

The best way to earn on cryptocurrencies market is to invest in bitcoin mining, buying hashrate from us with best conditions.

Don't make same mistake as people from 90's, who thought that internet have no future. Make same success as those who invested in Google, Facebook and became successful and rich person. Work with us and develop the cryptocurrencies market.

Hash Profit team wants to thank again all the users of our service for constant help and high confidence. We're doing our best for take lead positions in the world and help cryptocurrencies technologies to take deserved place in a world's economics.

You've got this message because you're registered and active user of Hash Profit service and gave permission to getting information E-mails.


  • 0

#10 barsukas7

barsukas7

Parašyta 11 lapkričio 2014 - 10:33

Na man patiko aprasymas , ir  teisingai pasakyta , kad asikai kenksmingas dalykas nes ju kai tik isleidzia ant pardavimo arba pacios firmos sau kuriasi ir jungiasi i tinkla tai cia sunkumas keiciasi drastiskai  , ir su asic iranga  pinigu pasidarys sau dabar kurie didelius pinigus varto uzsako ir  gauna pigiau irangos is gamintoju dideliais kiekiais . Siaip idomu , kad butu daugiau kokiu valiutu kaip sako apsaugotu nuo asicu ,pvz :  minint ten uztektu vaizdo plokstes , ar cpu , tada ir stabilus uzdarbis sunkumas taip drastiskai nesikeistu , nes cia buvo su asicais viena diena uzdirbi kokius ten 10 $ minindamas po keliu dienu jau kokie 5-7 $ ir tokiu tempu krent , bet kazin ar taip bus nes esme panasi apdirbimo skaiciavimo tik cipai kitokie , X13 manau gali irgi koki asica sukurti , koki cipa pritaikyti , ir tada sakes kaip pasipils asic mineriai arba nepasipils gamintojai patys minins patyliukais tai vel uzdarbis ant to algoritmo kris kas kelias dienas po kokiu 50 % jei jau difikulitas pradeda greit kisti tai jau aisku , kad jau sukurti kokie nauji irenginiai .


  • 0

 


#11 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 12 lapkričio 2014 - 11:51

Vakar vienas free referalas bande issivesti uzdirbtus pinigus. Kompanija panaikino free isvedima, butina investuoti. Todel nezinau kaip darys valdzia, galit rakint tema, nes be investiciju nebus naudos :) O kas nores pirkti greicio, rasykit man asmenine,duosiu promo kodus. Siai dienai su promo kodu nuolaida 50%


  • 0

#12 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 12 lapkričio 2014 - 05:12

galit rakint tema, nes be investiciju nebus naudos :) O kas nores pirkti greicio, rasykit man asmenine,duosiu promo kodus. Siai dienai su promo kodu nuolaida 50%

 

Tegul būna tema, tik perkeliu į skyrių "Investavimas".


  • 1

#13 barsukas7

barsukas7

Parašyta 12 lapkričio 2014 - 07:55

Tai as tik prisiregistraves ten perpratau panagrinejes weba per minutes , kad ten nieko neisimsi , na ka cia mlm ir hyip hibridas kaip ir sakau o tas tipo nemokamas tai jis mokamas tu gauni tipo ta nemokama 7 dienom ir visitek jo isigrinint negali nes tipo ju taisykles ira kitokios nes didesne suma tik gali rusai nebutu rusai rusai uz dyka nieko neduoda , cia sistema paprasta prisijaukina zmoniu tipo uz dyka eina uzdirbti , nu tu juos kaip ir uzdirbi , bet isgrininti neina nes suma isgrynininimo didesne , tada belieka tik investuoti i ju sita hyip ., tada investuoji automatiskai jiems biznis ir leis tau is visokiu jo uzdarbiu max isigryninti kokiu 50 % , cia dabar priviso rusai nedurni pamate sitie asic mneriai gawminers sukure piramide paskui kiti ir rusai ta simuliacija paleido :) va cia visi simuliantai ziuekit kur geriau kur blogiau spaudziam http://www.rigwarz.com/  paskui cloud miners ir matom pacius didziausius siuo laiku simuliantus :)


  • 1

 


#14 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 12 lapkričio 2014 - 08:04

Tai as tik prisiregistraves ten perpratau panagrinejes weba per minutes , kad ten nieko neisimsi , na ka cia mlm ir hyip hibridas kaip ir sakau o tas tipo nemokamas tai jis mokamas tu gauni tipo ta nemokama 7 dienom ir visitek jo isigrinint negali nes tipo ju taisykles ira kitokios nes didesne suma tik gali rusai nebutu rusai rusai uz dyka nieko neduoda , cia sistema paprasta prisijaukina zmoniu tipo uz dyka eina uzdirbti , nu tu juos kaip ir uzdirbi , bet isgrininti neina nes suma isgrynininimo didesne , tada belieka tik investuoti i ju sita hyip ., tada investuoji automatiskai jiems biznis ir leis tau is visokiu jo uzdarbiu max isigryninti kokiu 50 % , cia dabar priviso rusai nedurni pamate sitie asic mneriai gawminers sukure piramide paskui kiti ir rusai ta simuliacija paleido :) va cia visi simuliantai ziuekit kur geriau kur blogiau spaudziam http://www.rigwarz.com/  paskui cloud miners ir matom pacius didziausius siuo laiku simuliantus :)

 

Taikliai pasakyta :) Kaip ir Justinas minėjo pradžioje, čia gali būti užmaskuotas HYIP, bet ką tu siūlai pats? nes matau neblogai gaudaisi šiuose reikaluose. Apsimoka investuoti ir tikėtis, kad atsipirks su kaupu?


  • 0

#15 barsukas7

barsukas7

Parašyta 12 lapkričio 2014 - 08:14

Na atsipirkimas gali buti tie kurie tikisi pritraukti klientu mokes gan neblogas sumas paskui po kiek metu sukaupe turta tiesiog pasisalins tokios dideles firmos kaip gaw jie turi gera web sistema ten gali pirkti virtualius minerius ir paskui parduoti , bet galiausiai as man nieko gero turejau pasjuos nusipirkes pas gera firma butent gaw minerius 5 mhs scrypt tai ka tu galvoji suploji 100 usd paskui ziuri , kad pinigai nekapsi o gi jie puse nusiema uz tipo irangos priziurejima tai po poros menesiu man prikapsejo 20 usd tai iskarto stumiau ta hasleta pasjuos tik privalumas tas , kad gali parduot ju kaina buvo web saite 87 kazkur usd as dziaugiuosi , kad pasmane nupirko uz 40 usd, nes praktiskai cia bukizmu paremta sistema jei difikulitas keiciasi tu jiems moki tokia pacia suma uz tipo priziurejimo o tavo uzdarbis isvis prieina iki minimimo o jei topliau taip varysi tai busi jiems skolingas, daba pasnekam apie tokius kaip sitas web ir kiti jie nedurni irgi simuliacija paleido , bet jiems neapsimoka kazka moketi kol zmogusn neinvestavo nes eis i minusa isvis sito mlm aSoc cloud minin esme kuo daugiau pasidaryti pinigeliu esme yra tokia jei 50 % adgausi per puse metu cia jau neblogai o toliau sperskit patys :)


  • 0

 






Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: btc, bitcoin

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas