Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Keletas klausimų susijusiu su darbu CPA


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 ENKeY

ENKeY
  • Lytis:Vyras

Parašyta 26 lapkričio 2014 - 11:44

Sveiki žadu užsiimti cpa grip verslu, ir platinti youtubeje pvz "free minecraft premium acc" generatoriu , bet čia tik pavizdys. Kas nusimano apie šį darbą gal turite pasiūlymų man kaip žaliam. Viską jau žinau maždaug kaip daryti, tik dar nežinau savo nišos. Gal galite pasiūlyti tikrai pelningų nišų? Ir ar apsimoka kurti tik vieną niša ar kelias? Kokio tipo web adresą geriausiai kurti. Aišku web kursiu nemokamą, naudosiu weebly.com . Už atsakymus negailėsiu +rep :)


  • 0

Užsidirbk internete tiesiog spaudydamas nuorodas, per dieną užtruksi vos 10 minučių

banner3.gif


#2 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 16 gruodžio 2014 - 12:17

Konkrečių nišų tau tikrai niekas neatskleis, tačiau siūlyčiau rinktis įvairių internetinių žaidimų Hack tool nišą. Nors tai pati populiauriausia ir atrodo jau turėjusi išsibezdėti, niša, tačiau žmonės iš šio tipo nišos vis dar uždirba daug.

 

Dėl tinklapio adreso, tai svarbu, kad jis atspindėtų turinį ir būtų kuo trumpesnis ir aiškesnis :)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas