Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

24 valandas atlaikantis kompiuteris!!!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 masteris2245

masteris2245

Parašyta 06 vasario 2015 - 03:19

CF-30_4_big-290x175.jpg

 

Naujų sitemų kompiuteris žada atlaikyti daugiau nei 15 valandų (vienu įkrovimu atlaiko iki 20 valandų su pasirenkamąją antrąją baterija). Ištisos dienos krovimo beveik baigtos, bent trumpom verslo kelionėm.

 

Pirmadienį, „Panasonic“ pristatė savo naujausią Toughbook 31, kuris gali atlaikyti iki 18 valandų, priklausomai nuo naudojamo atvejo, arba 27 valandas su pasirenkamąją antrąją baterija.Šis Nešiojamas kompiuteris,turi tvirto portfelio tipo išorę, todėl gali atlaikyti kritimą. Bus parduodamas kitą mėnesį pradedant nuo 2625 eurų.

 

Toughbook“ pranoksta kitus du neseniai pristatytus nešiojamuosius kompiuterius su ilgiau išlaikančia baterija.

 

Toughbook“ gali būti sunku tampytis visur kol ateis dienos pabaiga, tačiau, kaip rodo pats pavadinimas jis skirtas atlaikyti atšiauriausioms sąlygoms. Su 13.1 colių jutikliniu ekranu, sveria apie 3.58 kg, su viena baterija, ir 3.7 kg, su dviem baterijomis.

 

Dėl visų šių įvertinimų, baterija iš dalies priklausys nuo kiek ir kokių paraiškų vykdote. Filmai ir žaidimai paprastai išnaudoja daugiau energijos nei naršant internete ar naudojant kokia nors teksto redagavimo programą. Baterija atkreipia daugiausiai dėmesio į ekrano ryškumą, kuo ryškesnis ekranas tuo baterija mažiau laikys.

 

Intel“ teigia, kad „Broadwell“ gali prailginti tik baterijos tarnavimo laiką, kai žiūrime HD filmus ar naršome internete.

 

Dell“ teigia, kad jie pasitiki savo baterija ir unikaliomis cheminėmis formulėmis joje.

Pati baterijos technologija pagerėjo ne daug pastaruoju metu, bet nešiojamieji kompiuteriai tampa vis protingesni.

 

Intel“ ir „AMD“ bando sumažinti procesoriaus dydį, bando „įpakuoti“ daugiau branduolių ir kitų funkcijų. Tai sumažina komponentų plokščių skaičių, leidžia baterijai išsilaikyti ilgiau.

 

AMD“ teigia jog kopiuterių lukštai turės 25 kartus daugiau energijos efektyvumo per ateinančius kelerius metus, o tai gali reikšti, kad kompiuteris galės išbūti 50 valandų budėjimo režimu.

 

Šaltinis: Coleris.lt


  • 1

#2 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 06 vasario 2015 - 07:46

Tobulėja kompiuteriai.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas