Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Facebook kuria platformas kompanijoms?...


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 masteris2245

masteris2245

Parašyta 11 vasario 2015 - 09:51

treath-300x174.png

 

Facebook sukūrė platformą, su kuria kompanijos gali pasidalinti informacija apie saugumą tam, kad geriau atremtų kibernetines atakas.

 

Kai kurios kompanijos taip pat dalinasi informacija apie atakas, bet tai palieka juos aklus kitoms atakoms ant kitų kompanijų pramonės šakoje.

 

Facebook antradienį atskleidė naują savo platformą, ThreatExchange. Mintis už to viso šito gimė prieš daugiau kaip metus, kai kelios interneto kompanijos, apimant Facebook, bandė sustabdyti BotNet.

 

“Per mūsų diskusijas, tapo aišku, kad, ko mums reikėjo buvo geresnis modelis grėsmės pasidalinimui“ – teigia Mark HammellFacebook komandos vadybininkas.

 

ThreatExchange remiasi Facebook egzistuojančią infrastruktūrą ir suteikia kompanijoms APIs (taikomojo programavimo interfeisui) abejojimu ar išsiųsti naujus grėsmės duomenis.

 

„Šioje platformoje yra taip pat kontroliavimo mechanizmai, kurie leidžia kompanijoms tiktai pasidalinti tam tikra informacija su rinktinėmis grupėmis , pavyzdžiui tie, kurie patiria tą pačią svarstomą problemą“ – pasakė Mark Hammell.

 

TwitterYahooTumblr ir Pinterest buvo ankstyvi šios programos dalyviai ir išbandė platformą.

 

Organizacijos, kurios nori prisijungti prie programos gali užpildyti formą ThreatExchangesvetainėje.

 

Mūsų tikslas yra, kad organizacijos visame pasaulyje panaudotų ThreatExchange, kad pasimokytų vienas iš kito ir padarytų jų sistemas saugesnes, pasakė Mark Hammel.

 

“Tai yra grožis dirbant išvien ant saugumo. Kai viena kompanija pasidaro stipresnė, likusi dalis mūsų – taip pat.”

 

Šaltinis: Coleris.lt

 

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas