Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Įdomūs straipsniai; pamokos; diskusijos!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 MartynasPii

MartynasPii

Parašyta 25 kovo 2015 - 10:55

Detalus gidas: Kaip pakeisti kompiuterio termopastą?
 
Sveiki, šiandienos pamokoje aš detaliai jums aprašysiu, kaip pakeisti kompiuterio termopastą. Naudosiu kaip pavyzdį Intel procesorių, nes juos turi dauguma žmonių.
 
Termopastos keitimas padeda, kai:
 
1. Jūsų kompiuteris kaista kaip pečius.
2. Jūsų kompiuteris ūžia kaip naikintuvas.
3. Norite išgauti geresnias procesoriaus temperatūras.
 
 
Pilną pamoką galite rasti čia: http://maze.lt/tema/...-termopasta/818
 
„Microsoft“ planuoja į „Samsung“ prietaisus įdiegti daugiau savo produktų
 
Kasdieninių IT naujienų puslapis DigiTimespraneša, kad „Microsoft“ ir „Samsung Electronics“ išplėtė savo pasaulinę partnerystę, kad suteiktų daugiau „Microsoft“ produktyvumo paslaugų paprastiems ir verslo vartotojams. „Samsung“ planuoja iš anksto įdiegti „Microsoft“ paslaugas ir programėles į savo Android prietaisus ir suteikti saugų mobiliojo produktyvumą verslo ir asmeniniams vartotojams, jiems suteikiant „Microsoft Office 365“ ir „Samsung Knox Pack“.
 
Pilną stratpsnį galite perskaityti čia: http://maze.lt/tema/...o-produktu/1374
 
Nuo ko pradėti kurti internetinį puslapį?
 
Dauguma čia besilankančių tikriausiai norėtų pradėti mokytis kurti internetinius puslapius (o ypač tokius kietus, kaip maze.lt) bet visiškai nenutuokia nuo ko reikėtų pradėti. Pabandysiu kaip galima aiškiau paaiškinti viską, ko reikia norint sukurti savo internetinį puslapį, kokias technologijas galima rinktis ir kaip viskas susiriša tarpusavyje.
 
Čia nebus pamoka kaip reikia programuoti, bet labiau pažvelgsime į tai, KAIP reikia sutramdyti internetinių puslapių monstrą ir KOKIUS įrankius tam naudoti. Jeigu tiesiog norite pereiti prie mokymosi resursų, apačioje yra pateikta keletas gerų puslapių, kur galite išmokti visų čia minimų dalykų.
 
Kaip, kas ir su kuo valgoma?
 
Internetinis puslapis susideda iš trijų pagrindinių elementų. Juos visus ir aptarsim.
 
Į internetinį puslapį reikia žiūrėti kaip į informacijos (teksto ir paveikslėlių) rinkinį. Įsivaizduokite, kad turite Word dokumentą, kuris yra parašytas juoda ant balto. Lygiai taip pat atrodo ir nesuformatuoti internetiniai puslapiai be visiškai jokių stiliaus elementų.
 
Puslapio formatavimui yra naudojama keletas kalbų, bet kaip reikia puslapį padaryti ne tik grąžų bet ir veiksmingą? Kaip padaryti, kad jūsų turimas tekstas keistųsi priklausomai nuo to, kas tą puslapį peržiūri? Prie puslapio veikimo patarčiau pereiti tik tada, kai jau esate užtriktinti savo turinio formatavimo gebėjimais.
 
Pilną pamoką galite perskaityti čia: http://maze.lt/tema/...ini-puslapi/768

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas