Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

USB Type-C išoriniai įrenginiai atkeliauja!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 masteris2245

masteris2245

Parašyta 28 kovo 2015 - 09:19

Su naujuoju Apple MacBook bei Google ChromeBook, kurie neseniai buvo išleisti su USB Type-C jungtimi, mes norime pranešti apie išorinius įrenginius, kurie naudoją interfeisą arba yra saugojimo typo įrenginiai.

 

Atminties saugojimo įrenginiai priklausys nuo USB Type-C 3.1 protokolo, kuris perkelinės duomenys(failus) 10Gbps greičiu(bitų per sekundę), padauginkite tai iš dvieju su USB Type-C 3.0 jungtimi.

 

LaCie’s atminties saugojimo įrenginiai

 

LaCie, kuri yra labai gerai žinoma tarp Mac naudotojų, pranešė naujus Porsche mobilaus dizaino portatyvius „varikliukus“. Šie „varikliukai“ yra sukurti taip, kad veiktu su naujuoju Apple 12 colių MacBook`u bei taip pat yra suderinti su Mac OS sitema.

 

Šie įrenginiai turės USB Type-C 3.0 jungtis. Taip pat juose bus 500GB, 1TB , 2TB vidinės talpos(Pagal poreikį galima pasirinkti).


Pardavime atsiras šių metų gale, kaina kolkas dar nežinoma.

usb-c-lacie-porsche-mobile-design-usb-ty

USB atmintinės
Emtec pranešė apie USB-C Duo 16Gb ,32Gb bei 64Gb atmintines su USB Type-C jungtimi bei USB Type-A jungtimi.Dėl USB-C Duo patobulinimų šis atmintinukas gali išvystyti „skaitimo“ greiti iki 110 megapikselių per sekundę bei „rašymo“ greitį iki 20 megabaitų per sekundę.
Kol kas dar nepranešta kokia bus jų kainą bei kada šios atmintinės(raktai) pasirodys prekyboje.

usb-c-sandisk-dual-drive-type-c-10057592

Pigesni laidai
Amazon pardavinėja labai naudingus ketiklius, kurie pakeičia USB Type-C jungtį į USB Type-A jungtį, ir tai gali pagelbėti prijungti senus įrenginius prie naujesnių kompiuterių su USB Type-C jungtimi.
Pigiausia keitiklio kaina yra 5 eurai, o brangiausia 18 eurų.

usb-c-asus-rampage-motherboard-100575925

 

Šaltinis: Coleris.lt


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas