Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Atnaujinkime forumo skiltis


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 21

#21 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 30 rugpjūčio 2015 - 11:52

Pradėjau forumo reformą, kurią kelių dienų bėgyje įvykdysiu. Orange88 idėjai beveik nerandu prie ko prisikabinti, tad greitu metu forumas atrodys panašiai pagal jo planą :) Jei turite daugiau idėjų, prašom. Forumas ne mano, o mūsų visų ! . Tad stenkimės, kad kiekvienam čia būtų gera.

Beje, kas liečia buxus, tai tikrai jų nenaikinsiu. Buxai yra lygiai toks pats uždarbis internetu, kaip ir kitos sritys. Nesvarbu, kad uždirbti iš jų daug yra labai sudėtinga, tačiau kaip visą gyvenimą kartoju, mes patys nuo jų pradėjome ir daugelis iš mūsų tik jų dėka dabar esame tas kas esame uždarbio internete pasaulyje, tad būtų nesąžininga naujokams atimti jau mūsų pačių patikrintą kelią sėkmingo uždarbiautojo internete link :) Aplamai, mano nuomone naujokui yra nesveika iškarto nerti stačia galva į sudėtingesnias uždarbiavimo internetu sritis ir antrą dieną po sužinojimo apie tokį dalyką, kaip darbas internetu, jau bandyti uždirbti iškarto 100 dolerių. Dažniausiai to padaryti nepasiseka, o tada dar ir susidaroma klaidinga nuomonė apie visą darbą internetu. Todėl manau, kad tik kantrybė ir visko darimas palaipsniui, pakopomis gali išugdyti rimtą internetinį uždarbiautoją. O buxai daugeliu atveju gali būti puiki pirma pakopa viską pradėti.  Beto buxai glaudžiai siejasi su daugeliu kitų uždarbiavimo sričių. Jie yra puiki vieta reklamuoti kitus projektus ar generuoti srautą, kurį kitomis priemonėmis galime paversti pinigais. Taigi, klausimu apie Buxus būsiu tikrai kategoriškas. Kam jie neįdomūs, tiesiog nežiūrime :) Edarbas.net yra vieta, kurioje privalo rasti savo vietą absoliučiai visos sritys iš kurių galima uždirbti bent vieną centą.  B)


  • 3

#22 Orange88

Orange88

Parašyta 30 rugpjūčio 2015 - 12:03

Šaunu! Darbo tikrai daug, viską dėliojant į naujas vietas, tad jeigu prireiks pagalbos, visada prašome kreiptis ;)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas