Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

PayNaw - perspektyvus HQRevshare brolis?


Temoje atsakymų: 8

#1 Andajas

Andajas

Parašyta 01 lapkričio 2015 - 09:04

Siandien startavo naujas revshare'as - PayNaw.

 

http://www.paynaw.co...img/banner1.gif

 

Vos uzsiregistrave galite pamatyti, kad tai HQRev dvynys. Kaip tai ivertinti, nezinau, ar laikinas pasiulymas klientams, kol vyresniojo brolio serveriai neveikia, taciau svieziu nariu skaicius gana ispudingas - 4127 per 10 dienu skaiciuojant nuo pre-launcho.

 

Siandien jau ivyke ir pirmieji ismokejimai - 285$, bei surinkta imoku - 21537$.

 

Repurchase - 30%. 

 

Ad packus galima pirkti 2$ vertes Standart - 140% mature, bei 5$Golden -  150% mature.

 

Spaudineti nuorodu kasdien nebutina.

 

Meginu laime cia, nes matau ta pati chebra persimetus ir cia is mano dalyvaujamu projektu.

 

http://www.paynaw.com/?r=Andajas

 

Visi planai:

 

 

STANDARD PACK
$2 PACK

Maturation at 140%

50 Directory Listing

10000 Ad Credits

No Requirements

Pack Limit 500

10% Referral Commission

PURCHASE NOW
GOLDEN PACK
$5 PACK

Maturation at 150%

100 Directory Listing

20000 Ad Credits

No Requirements

Pack Limit 500

10% Referral Commission

PURCHASE NOW
ELITE PACK
$10 PACK

Maturation at 155%

200 Directory Listing

40000 Ad Credits

No Requirements

Pack Limit 500

10% Referral Commission

PURCHASE NOW
ULTIMATE PACK
$20 PACK

Maturation at 158%

300 Directory Listing

60000 Ad Credits

No Requirements

Pack Limit 1000

10% Referral Commission


  • 0

#2 Orange88

Orange88

Parašyta 01 lapkričio 2015 - 10:17

Na, į HQ brolį nepanašu, bet sėkmės ;)


  • 0

#3 Andajas

Andajas

Parašyta 20 lapkričio 2015 - 10:56

Na, sitas HQ laikinas pakaitalas, vangiai startaves, po truputi atgauna dvasia. Is pradziu beveik nieko nekapsejo, dabar jau palaiko po 2.2 % daily capa, puslapis sukasi tvarkingai ir manau kaip ir galetu buti dirva persikelimui is problemu galo nematancio HQ.

Butent ir turiu nuojauta, kad netrukus bus promotinamas rimciau tu paciu adminu, kai matys kad lavono HQ nebeprikelsi.


  • 0

#4 Orange88

Orange88

Parašyta 20 lapkričio 2015 - 06:15

Lavono HQ? Gal pasižiūrėk į savo parašą, pirma, - kerti šaką, ant kurios pats sėdi. Antra, HQ kol kas yra geriausia RevShare 2015. Trečia, tokią profesionalią komandą tenka matyti kokį kartą per porą metų, kai net su šimtais Paypalo disputų sugeba susitvarkyti. Ketvirta, moka jie stabiliai po šiai dienai. Ir jei šventės nepakirs, tai labai gali būti, kad mokės ir po metų. Atakų metu prarado šimtus tūkstančių $ iš rezervo, bet nepabėgo. Kodėl? Todėl, kad iš projekto jie gyvena. O ne iš vagysčių. Visų penkta, nesakau, kad PayNaw bloga programa, bet HQ lygio greičiausiai niekada nepasieks ir nei iš tolo nepriartės.


  • 0

#5 Andajas

Andajas

Parašyta 21 lapkričio 2015 - 12:39

tik lengvai ipjoviau ta saka. man jei kazkas nepatinka, as sakau tiesiai sviesiai, o nekabinu makaronu kaip viskas zjbs kaip cia kai kurie is jusu sugebat, nors matot kad ne kazka. Nes kaip ir mano atveju buvo, yra nemazai naujoku skaitanciu ir pagal tai susidaranciu nuomone, ka daryti toliau. nepagristu hype'u nepernesu.

Del profesionalios komandos, tai pasiskaityk geriau profesionaliuose forumuose, ka apie ta hana raso ir apie jo strategijas. jei jau nepakanka irodymu, kad scripta sureguliuot pora dienu reikia, o ne menesio ir juolab kad dienos uzdarbis nei per kur su tai susijes negali buti. Ir paskui dar pratesiant debilizmus, 50 repurchaso uzdeda...kai reikia issaugot narius, ima toki beviltiska sprendima, tik irodanti, kad su ismokejimais ne kazka, kad reik mazint tokiais budais.

cia panasiai kaip Paidadverts ablauhai, 1.5M skoloj, o jie dar drista prasyti memberiu, kad tie pirktu bevercius BAP'us ir tokiais inasais tiksi, kad ta skola jiems pades sumazint.

del Paynaw, tai nezinau per kuria vieta jie turetu ta HQ lygi pasiekti, jei viskas tas pats, tik servas veikia puikiai, uzdarbis siuo metu geresnis, o repurchase mazesnis. Uztektu promotiono geresnio, pasiimt +2000 memberiu savaites begyje ir pamirs jie ta HQ.

Nors kadangi ta pati "profesionali" komanda daro, tai ir ten servas uzliks nuo papildomu 2k nariu.


  • 0

#6 Orange88

Orange88

Parašyta 21 lapkričio 2015 - 01:16

Profesionaliuose forumuose? :D Tikiuosi nelaikai kokio MMG tokiu?

 

Skriptą gali sureguliuoti ir per pusdienį, bet pas juos ne Stock skriptas, o custom'aizintas. Plius CornJob'ui reikia labai galingo serverio, o jų augimas buvo didžiausias kokį teko matyti per tiek metų. Ir aišku, kad tai tiesiogiai susiję su uždarbiu. Juk uždarbį ne Hanas nustato. Jį nustato minia. Problemos su serveriu? Reiškia mažai kas investuoja, daug kas išsiiminėja, - uždarbis automatiškai krenta. Juk visi turbūt suprantam, kad pinigai ant medžių neauga? Kur dar disput'ai visokie.. Ir beje, pastaruoju metu uždarbis labai geras ir stabilus.

 

P.S. aš nereklamuojų HQ, edarbas.net tema net ne mano. Tiesiog programa tikrai ne eilinė, vien jau dėl to verta pagarbos.


  • 0

#7 Andajas

Andajas

Parašyta 21 lapkričio 2015 - 07:56

na, HQ mano pirmoji programa, kur kisau pinigus, tai nepasakyciau kad labai sekmingai, todel tokia reakcija, gal ir per smarki.

 

o kur kitur jei ne MMG suzinot kas vyksta? Ten bent jau tu visu adminu postai buna parodomi, kad ir paskutinis Hano apgailetinas apie jo vaikus ligoneje, uosvio mirti ir zmonos nukritima nuo laiptu.


  • 0

#8 Orange88

Orange88

Parašyta 21 lapkričio 2015 - 08:03

Na, man HQ tai sėkmingiausia programa, skaičiuojant ROI šiemet :)

 

Kur viską sužinoti, jei ne MMG? Yra uždari forumai (bendruomenės), kur nesiregistruoja kiekvienas naujokas ir nėra tiek košės. Arba, idealiu atveju, bendrauti tiesiogiai, kas aišku reikalauja gerų anglų kalbos žinių ir begalės laiko, todėl jei tuo užsiimi tik laisvalaikiu (kaip aš ir likę kokie 99% žmonių), tai... Šis variantas atkrenta :D


  • 0

#9 Andajas

Andajas

Parašyta 24 lapkričio 2015 - 08:22

ka gi, savaitgali daily capas buvo 4 proc., vakar 5, o siandien jau 6. kadangi piram savaite vos 1 proc. tesukrapstydavo, tai dabar neblogai kompensuojasi, panasu, kad gal net ir pavyks  pasiekti pirmini normalu Subrandimo 140 % laikotarpi.

Na jei dar  laikysis tie 6 ar bent nepakris zemiau 4, reisk bandyt daugiau investuot.

 

Beje, HQ taipogi stabilizavosi bent jau daily procente ir 4-a diena laikosi man 4 proc. Zodziu panasu, kad bent jau procentus pavyko sutvarkyti hano adminams. pati Hana dar galetu sutvarkyti:)


  • 0



Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas