Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 2 Balsai

7-asis Edarbas.net gimtadienis !

Edarbas.net gimtadienis

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 8

#1 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 12 gruodžio 2015 - 11:01

Sveiki Edarbiečiai,
Štai atėjo ir 2015-ųjų gruodžio 12-oji, kuri reiškia 7-ąjį Edarbas.net gimtadienį, tad su šiuo įvykiu norėčiau jus visus pasveikinti, padėkoti, kad vis dar esate čia, bei kaip įprasta tarti vieną kitą žodelį apie forumo pasiekimus per pastaruosius metus. Apžvelgęs turimą informaciją apie pastaruosius metus galiu pasakyti, kad turime dvi žinias: Blogesnę ir geresnę.

Pradėsiu nuo blogesniosios dalies.

Forumo aktyvumas lyginant su visais praėjusiais metais nekinta ir yra toks koks yra. Kitaip tariant netoks didelis, kaip norėtųsi, nors pats darbas internetu klesti ir kunkuliuoja, atveria vis daugiau naujų galimybių į jį įsitraukti. Uždarbiautoju taip pat nemažėja, bet tarp pačių uždarbiautojų didėja savanaudiškumas ir egoizmas, kas iš tiesų tiesiogiai ir įtakoja nedidėjantį forumo aktyvumą. Turiu omenyje tai, jog yra labai prasti reikalai su vienybe ir pagalba vieni kitiems ne iš įskaičiavimo. Ši problema jau vyrauja ne vienerius metus ir matosi, kad kuo tolyn tuo situacija šioje vietoje blogėja. Kiekvieną mėnesį sulaukiame apie 100 naujų užsiregistravusių žmonių, bet dėja 90% iš jų čia ateina tik iš asmeninių paskatų. T.y ne tam, kad pasidalintu turima informacija ir duotų kažką kitiems, o tam kad ją pasiimtu ir gavę ko reikia, dingtų arba ligtų pasyviais nariais. Kaip su tuo kovoti aš jau nebežinau..  :)

Ištikro tai pažįstu pats asmeniškai daugelį uždarbiautojų, kuriuos matau prisijungusius prie forumo kiekvieną dieną, bet aktyvumo iš jų nėra. Paklausus, kodėl lankotės, bet nediskutuojat ? Atsakymai iš visų jų yra tokie pat: Tingiu, Nėra laiko diskusijoms, Aš viską ir taip žinau, nematau reikalo klausti, o jei ko reikia susirandu kitais būdais, nes čia per ilgai reikia laukti atsakymų ir panašiai.. Nors kadaise visi šie žmonės aktyviai diskutavo forume, klausė, siūlė ir padėjo vieni kitiems. Tiesiog susidariau nuomonę, kad forumas dar kažkiek reikalingas naujokams, kol jie mokosi, o vėliau forumu pradedama naudotis tik skaitant jį ir laukiant kol kas nors pasidalins kokia nauja kompanija ir uždarbio internetu metodu. Diskutuoti nėra prasmės, nes viskas ir taip yra žinoma ir aišku. Na nieko nepadarysi čia, yra kaip yra. Gerai, kad bent jau turime pakankamai skaitovų. Vis geriau nei nieko  :)

Geresnioji žinia yra ta, kad aktyvumas bent jau nemažėja, išlieka praktiškai lygiai toks pats lyginant su 2013 ir 2014 metais. Taip pat smagu matyti, kad nors ir nedaug, bet mes vis dar turime tikrai aktyvių ir šiai bendruomenei atsidavusių žmonių, negailinčių laiko ir jėgų diskusijoms. Kol bus tokių Entuziastų, tol ši bendruomenė gyvuos.

Per pastaruosius metus forume nenutiko kažkas labai reikšmingo. Jūsų pasiūlymų dėka šiek tiek pasikeitė forumo struktūra bei suaktyvėjo susidomėjimas investavimu internete, kadangi ypatingai suklestėjo nauja uždarbiavimo internetu sritis - Pelno dalijimosi programos. Diskusijos apie jas iš tiesų sudrebino forumą ir sukėlė naują bangą aprimusiose uždarbiautojų diskusijose ir sugundė daugelį žmonių užsiimančiu standartiniu uždarbiu internete, pažvelgti į uždarbį iš internetinių investicijų. 

 

Taigi tam kartui tiek, kaip visad laukiu jūsų komentarų su nuomonėmis ir idėjomis :)


  • 4

#2 Uzdarbiautoja

Uzdarbiautoja

Parašyta 13 gruodžio 2015 - 12:22

Sveikinu sulaukus 7 gimtadienio. Kad ir kaip bebūtų vistiek džiaugiuosi, kad šis forumas tiek daug metų nenustoja veikti ir dėka jo, yra iš kur pasisemti naujų žinių apie darbus internetu :)


  • 1

#3 Orange88

Orange88

Parašyta 13 gruodžio 2015 - 02:03

Sveikinimai! ^_^

 

Dėl aktyvumo, tai pusiau juokais, pusiau rimtai, - palaukim krizės :D Tada žmonės daug labiau susidomi tokiais dalykais, ieško informacijos ir t.t. O kol esam ekonominio pakilimo būsenoje, daugumai kur kas įdomiau yra nusipirkti naujus batus/telefoną/automobilį, nei ieškoti papildomų uždarbio galimybių. Žmonių atmintis trumpa, tad prasidėjus geresniems laikams apie pinigus galvojama mažiausiai, vietoje to, kad iš anksto bent kažkiek pasiruošti galimiems sunkumams.

Na, ir žinoma, dauguma jaunosios kartos atstovų angliškai kalba ne ką prasčiau nei lietuviškai, tad ir informacijos ieško daug įvairesnėse vietose. O su tuo tai tikrai nepakovosi.. :)


  • 1

#4 barmalejus

barmalejus
  • Lytis:Vyras
  • VietaPanevezys

Parašyta 13 gruodžio 2015 - 02:25

Sveikinimai sulaukus 7 gimtadienio !!!


  • 1

#5 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 13 gruodžio 2015 - 03:07

Sveikinimai!!


  • 1

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#6 tbudelis

tbudelis

Parašyta 13 gruodžio 2015 - 04:05

Nuoširdžiai Sveikinu !!!!!!!! :lol:

 

Aš vienas iš tu senūju narių kuris nebėra toks aktyvus nors į forumą  užsuku dažnai (bent pats taip manau), bet daugiausia tik paskaityti naujienų bei pasidomėti kaip kitiems sekasi. Dėl mažai diskusijų Justinai nereikėtu nusivilti ir su tuo kažkaip kovoti paprastas pvz. 15min nors skaitau kasdien bet nuo skaitymo pradžios kas būtų 3metai atgal nesu nei 1 komentaro parašęs, o iš kitų šimtais pareikštų nuomonių max perskaitau na 20 gal 30 taigi saikingas diskusijų buvimas neteršia forumo ir leidžia išgirsti tuos kas tikrai turi kas pasakyti.

 

Mano palinkėjimas kitiems metams būtų išlaikyti solidumą, bei išskirtinumą, dalykus dėl kurių mes čia ir renkamės. Sėkmės.


  • 1
Nuotrauka

#7 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 13 gruodžio 2015 - 04:16

Jau septinti metai kartu. Sveikinu mūsų forumą :)!


  • 1

#8 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 13 gruodžio 2015 - 06:27

Prie sveikinimų prisidedu ir aš :) Aš ižvelgių kitą - gerąją pusę. Jei skaitovų nemažėja, reiškias forumui viskas gerai. Svarbiausia, kad forumas gyvuoja jau taip ilgai, Edarbas.net vardas jau visiems uždarbiautojams yra taip gerai žinomas, kad jie instinktyviai čia ateina ir manau visados ateis.
  • 1

#9 JeffreyLig

JeffreyLig

Parašyta 16 kovo 2024 - 09:41

Спасибо действительно ценно. обязательно поделюсь сайтом с моими приятелями. Посетите также мою страничку
look also at my pages and give a rating

XEvil is an easy, fast and easy system for totally automatic recognition and bypass from the vast majority of captchas (CAPTCHAs), with no need to connect any 3rd-celebration solutions.

This system Just about completely replaces companies which include AntiGate (Anti-Captcha), RuCaptcha, DeCaptcher and Many others. Simultaneously, it considerably exceeds them in recognition velocity (10 instances or even more) and is totally free.

https://www.sitiosec...hor/onitatroy8/fast indexing windows
http://www.fantasyro...e_The_Right_Wayspeed up indexing windows 10

@d@=
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Edarbas.net gimtadienis

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas