Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

10AdsPay – Šviežias RevShare, uždarbis kiekvieną valandą!

Payza Bitcoin

Temoje nėra atsakymų

#1 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 18 birželio 2016 - 11:20

10AdsPay – Kiek lėtesnio tempo RevShare projektas, kuriame reklamos paketai kainuoja nuo 2 USD ir uždirba iki 120%. Dienos uždarbis iki 2% ir jokių privalomų perpirkimo taisyklių. Mūsų manymu tai labai protingas, stabilus ir perspektyvus uždarbio modelis kuris rinkoje turėtų užsibūti gana ilgą laiką. Šios kompanijos pagrindinis pragyvenimo šaltinis yra reklamos. Uždarbis tiesiogiai priklauso nuo reklamos paketų pardavimų ir kompanijos augimo. Ši platforma palaiko mūsų mėgiamą Payza mokėjimo sistemą.

 

10adspay-LT.jpg?resize=620%2C543

 

O čia pateiksiu pagrindinius programos privalumus:

  • 2 USD reklamos paketas uždirba iki 110% (limitas 200 vnt.)
  • 25 USD reklamos paketas uždirba iki 115% (limitas 200 vnt.)
  • 50 USD reklamos paketas uždirba iki 120%
  • Išimti pinigus galite bet kuriuo metu ir jie atvyksta per ne ilgiau kaip 48 valandas
  • 10% komisiniai už pakviestus žmones (šie pinigus galima naudoti tik reklamos paketams įsigyti)
  • Dienos uždarbis nuo 1,5 iki 2% (priklausomai nuo reklamos paketų pardavimų)

Smagu ir tai, kad čia nereikia pirkti jokių narysčių ir garantuojamas stabilus uždarbis. Nuo projekto starto dar nepraėjo net savaitė, tad dabar yra pati tinkamiausia proga jungtis. Mes investavome 200 USD su Payza ir šį straipsnį bei rezultatus su šia platforma atnaujinsiu artimiausiu metu.

 

Untitled-2.png?resize=501%2C79

Kaip pradėti?

 

Pirmiausia užsiregistruojame į 10AdsPay. Tada atsidarome Payza sąskaitą (jei dar neturite). Pasipildome Payza sąskaitą su Bitcoin, banko kortele, Paysera pagalba arba įsigyjate Payza valiutos pas mus (geriausia kainą garantuojame!). Perkame reklamos paketus, pradėti rekomenduojame nuo 2 USD vertės paketų. Keletą savaičių rekomenduojame pilnai perpirkinėti reklamos paketus ir tik po to po truputi nusiiminėti pinigus. Beje būtina peržiūrėti 10 reklamų kasdien, norint gauti uždarbį sekančią dieną. Visiems komandos nariams galioja 100% pirmos investicijos komisinių grąžinimas.

 

20160604010215.gif?resize=468%2C60&ssl=1(RevShare Lietuva – Facebook)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!




Atsakyti



  



Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Payza, Bitcoin

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas