Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

MyProTraffic – Šviežias, vidutinio greičio RevShare kuris priima PayPal

PayPal Payza PerfectMoney Payeer Bitcoin

Temoje nėra atsakymų

#1 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 24 birželio 2016 - 12:44

MyProTraffic – Platforma kurioje galite įdarbinti laisvus PayPal pinigus. Uždarbio modelis labai panašus į TrafficMonsoon. Reklamos paketai nuo 5 iki 50 USD, kurie uždirba iki 135%. Programa priima PayPalPayzaPerfectMoneyPayeer ir Bitcoin. Jų siūloma reklama labai kokybiška ir tinkama reklamuoti kitus uždarbio projektus. Taip pat galima uždarbiauti ir neinvestavus, skiltyje PTC ADS. Žemiau pateiksiu kokią naudą gausime pirkdami reklamos paketus.

mpt3.png?resize=620%2C342

Reklamos paketai nuo 5 USD ir jokių perpirkimo taisyklių!

Minimali investicija yra 5 USD. Už pakviestus draugus čia gausite net 12%.  Straipsnio rašymo metu, platforma sėkmingai veikia ir moka jau daugiau nei 20 dienų. Išmokos atvyksta per ne ilgiau nei 24 valandas. Jokių perpirkimo taisyklių, galima dirbti be jokių investicijų!

Kaip pradėti?

Pirmiausia užsiregistruojame į MyProTraffic. Tada atsidarome PayPal arba Payza sąskaitą (jei dar neturite). PayPal arba Payza valiutos galite įsigyti pas mus (geriausia kainą garantuojame!). Visiems mano komandos nariams galioja 100% pirmos investicijos komisinių gražinimas. Perkame reklamos paketus, pradėti rekomenduojame nuo 5 USD vertės paketų. Keletą savaičių rekomenduojame pilnai perpirkinėti reklamos paketus ir tik po to po truputi nusiiminėti pinigus. Mes investavome 100 USD (rezultatai netrukus). Čia uždirbama pasyviai, tad nereikia žiūrėti jokių reklamų!

468x60-2.gif?w=620&ssl=1(RevShare Lietuva – Facebook)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!




Atsakyti



  



Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: PayPal, Payza, PerfectMoney, Payeer, Bitcoin

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas